Ecooter E3 - Ήρθε στην Ελλάδα, ανακοινώθηκε η τιμή του

Με αυτονομία που φτάνει έως και τα 210 χιλιόμετρα με 2 μπαταρίες, σε ιδανικές συνθήκες
Ecooter E3
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/7/2023

H Motoway Καμπράνης Α.Ε ανακοινώνει την άφιξη του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της Ecooter, Ε3. Το E3 βρίσκεται πλέον στη χώρα μας και είναι διαθέσιμο προς πώληση.

Το E3 ξεχωρίζει για το μινιμαλιστικό του design, ενώ φέρει δυνατό κινητήρα 7kW (9,4 hp) στο κέντρο του οχήματος, και όχι στον πίσω τροχό, με την Ecooter να κάνει λόγο για τελική ταχύτητα έως και 95 χλμ/ώρα. Η αυτονομία του Ε3 σε ιδανικές συνθήκες φτάνει έως και τα 105 χλμ., ενώ μπορεί να δεχθεί και δεύτερη μπαταρία για διπλασιασμό των χιλιομέτρων που μπορεί να καλύψει με μία φόρτιση. Το Ε3 μπορεί μάλιστα να φορτιστεί με ταχυφορτιστή, με τη μπαταρία του να γεμίζει από το 0 στο 90% σε μιάμιση ώρα. Σημειώστε πως οι μπαταρίες του είναι αφαιρούμενες. Στα όργανα βρίσκουμε μια μεγάλη και έγχρωμη οθόνη 6,8 ιντσών με συνδεσιμότητα, ενώ στα όργανα μπορούμε να δούμε ακόμα και την ένδειξη πίεσης ελαστικών. Στις αναρτήσεις βρίσκουμε ένα συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι και μονό αμορτισέρ πίσω. Οι τροχοί έχουν διάμετρο 14 ίντσες μπροστά και 13 πίσω (ή και 12 ανάλογα την έκδοση), ενώ το E3 έρχεται εξοπλισμένο με δυο δισκόφρενα και σύστημα CBS. Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται: θύρα φόρτισης USB, αποθηκευτικούς χώρους, PKE smart key, κ.α.

  • Διαθέσιμα Χρώματα: Λευκό και Ασημί
  • Τιμή: 4170€Τιμή με Επιδότηση: 3161€ - Δώρο το Βαλιτσάκι!

Βρείτε το Νέο ηλεκτρικό όχημα της Ecooter Ε3 στα καταστήματα Motoway Καμπράνης Α.Ε και στο δίκτυο συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα!

Ο CEO της BMW αποκαλύπτει το πρωτότυπο R20 [Video]

Μέσω νέας σειράς βίντεο της BMW Motorrad, ο Markus Flasch μας χαρίζει μερικά πλάνα δράσης και μια γεύση από τον ήχο του δίλιτρου R20
BMW R20
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

11/9/2026

Υπό τον τίτλο ‘The Ones Who Ride’ (Αυτοί Που Οδηγούν), η BMW Motorrad ξεκινά μια σειρά βίντεο που εστιάζει στους ανθρώπους της εταιρείας και στο πρώτο επεισόδιο, με τίτλο Vision (Όραμα), πρωταγωνιστής είναι ο διευθύνων σύμβουλός της, Markus Flasch.

Εκεί ο Γερμανός μας μιλά για τη θέση του, για τις μοτοσυκλέτες της εταιρείας και το όραμά του για την εταιρεία, μιλώντας μέσα από έναν προσωπικό χώρο στο σπίτι του, εκεί που τον περιμένουν κάθε μέρα οι δικές του μοτοσυκλέτες – μια σειρά νέων και κλασικών BMW και Moto Guzzi.

BMW R20

Μεταξύ αυτών βρίσκεται και η R20, η επόμενη εξέλιξη του σχεδίου Bix Boxer που αφήνει πίσω τα 1800 κυβικά των R18 για να φτάσει στα 2000 cc με μια café racer μοτοσυκλέτα που έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο της σε πρωτότυπη μορφή το 2024 στην εκδήλωση Concorso d’ Eleganza Villa d’ Este στις όχθες της ιταλικής λίμνης Como.

BMW R20

Η R20 συνεχίζει την εξέλιξή της για να φτάσει στη γραμμή παραγωγής της BMW, κάτι που φαίνεται πως δεν απέχει και πολύ, μιας και η μοτοσυκλέτα που καβάλησε ο Flasch παραμένει μεν θεωρητικά ένα πρωτότυπο, αλλά δείχνει να βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική της μορφή. Αυτό το παραδέχεται και ο ίδιος ο διευθυντής, λέγοντας μάλιστα στο βίντεο πως, “η μοτοσυκλέτα δείχνει έτοιμη, ίσως πρέπει να επισπεύσουμε την παρουσίασή της, πρέπει να μιλήσω με τους μηχανικούς μου”.

BMW Vision K18

Στο βίντεο θα ακούσουμε ακόμη για ένα άλλο συναρπαστικό πλάνο που ετοιμάζει η BMW. Tο επίσης πρωτότυπο Vision K18 μας συστήνει τον εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που από τα 1600 κυβικά έχει ανέβει στα 1800 και, μετά από το δικό του ντεμπούτο πέρυσι στο Concorso d’ Eleganza, ετοιμάζεται επίσης να φτάσει στη γραμμή παραγωγής της BMW.

Δείτε στη συνέχεια το πρώτο επεισόδιο της σειράς The Ones Who Ride της BMW και δείτε τα δύο πρωτότυπα να πλάνα δράσης, με πρωταγωνιστές τους κινητήρες και πρωτίστως τον ήχο τους.

Ετικέτες