Ecooter E3 - Ήρθε στην Ελλάδα, ανακοινώθηκε η τιμή του

Με αυτονομία που φτάνει έως και τα 210 χιλιόμετρα με 2 μπαταρίες, σε ιδανικές συνθήκες
Ecooter E3
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/7/2023

H Motoway Καμπράνης Α.Ε ανακοινώνει την άφιξη του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της Ecooter, Ε3. Το E3 βρίσκεται πλέον στη χώρα μας και είναι διαθέσιμο προς πώληση.

Το E3 ξεχωρίζει για το μινιμαλιστικό του design, ενώ φέρει δυνατό κινητήρα 7kW (9,4 hp) στο κέντρο του οχήματος, και όχι στον πίσω τροχό, με την Ecooter να κάνει λόγο για τελική ταχύτητα έως και 95 χλμ/ώρα. Η αυτονομία του Ε3 σε ιδανικές συνθήκες φτάνει έως και τα 105 χλμ., ενώ μπορεί να δεχθεί και δεύτερη μπαταρία για διπλασιασμό των χιλιομέτρων που μπορεί να καλύψει με μία φόρτιση. Το Ε3 μπορεί μάλιστα να φορτιστεί με ταχυφορτιστή, με τη μπαταρία του να γεμίζει από το 0 στο 90% σε μιάμιση ώρα. Σημειώστε πως οι μπαταρίες του είναι αφαιρούμενες. Στα όργανα βρίσκουμε μια μεγάλη και έγχρωμη οθόνη 6,8 ιντσών με συνδεσιμότητα, ενώ στα όργανα μπορούμε να δούμε ακόμα και την ένδειξη πίεσης ελαστικών. Στις αναρτήσεις βρίσκουμε ένα συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι και μονό αμορτισέρ πίσω. Οι τροχοί έχουν διάμετρο 14 ίντσες μπροστά και 13 πίσω (ή και 12 ανάλογα την έκδοση), ενώ το E3 έρχεται εξοπλισμένο με δυο δισκόφρενα και σύστημα CBS. Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται: θύρα φόρτισης USB, αποθηκευτικούς χώρους, PKE smart key, κ.α.

  • Διαθέσιμα Χρώματα: Λευκό και Ασημί
  • Τιμή: 4170€Τιμή με Επιδότηση: 3161€ - Δώρο το Βαλιτσάκι!

Βρείτε το Νέο ηλεκτρικό όχημα της Ecooter Ε3 στα καταστήματα Motoway Καμπράνης Α.Ε και στο δίκτυο συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα!

Ducati Hypermotard 698 Mono Nera – Σκοτεινή εμφάνιση και ενισχυμένος εξοπλισμός

Η τρίτη έκδοση του μονοκύλινδρου Hypermotard είναι μαύρη και φορά δυο Termignioni
ducati hyper mono
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

14/5/2026

H Ducati εμπλουτίζει τη γκάμα των Hypermotard 698 Mono με τη νέα έκδοση Nera, δηλαδή Μαύρη, δίπλα στο βασικό κόκκινο μοντέλο και το RVE. Προφανώς το όνομά του αντανακλά τον μαύρο χρωματισμό που χαρακτηρίζει τη Nera, με Ducati Red αντιθέσεις σε πλαίσιο και ζάντες.

Ωστόσο η Nera έχει και κάτι παραπάνω από απλώς μια βαφή, καθώς ξεχωρίζει επίσης από το δίδυμο τελικών εξάτμισης Termignoni, ομολογκαρισμένων για χρήση δρόμου και φυσικά σε μαύρο χρώμα, καθώς και την προσθήκη συστήματος Ducati Quick Shift στον βασικό πακέτο εξοπλισμού.

Ducati Hypermotard 698 Mono Nera

Ο μονοκύλινδρος Superquadro Mono αποδίδει, όπως και σε κάθε άλλη εκδοχή του Hypermotard 698 Mono, 77.5 hp στις 10.250 rpm, έχοντας να κινήσει μια μάζα 151 κιλών, χωρίς να υπολογίζουμε σε αυτό το καύσιμο.

Ducati Hypermotard 698 Mono Nera

Το νέο Hypermotard 698 Mono Nera θα αρχίσει να καταφτάνει στο ευρωπαϊκό δίκτυο της Ducati από τον Ιούνιο του 2026, με τη λιανική του τιμή στην Ιταλία να ξεκινά από 13.900 ευρώ.

Ετικέτες