Husqvarna 901 Norden - Μείωση τιμής κατά 1.000 ευρώ

Ισχύει για το μοντέλο του 2023 και μέχρι τις 15 Δεκέμβριου
Husqvarna Norden, νέα τιμή προσφοράς
Από το

motomag

5/10/2023

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Husqvarna στην Ελλάδα, Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε., ανακοίνωσε γενναία μείωση τιμής για την Husqvarna 901 Norden M.Y. 2023, προσφορά που ισχύει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2023.

To 901 Norden είναι μία μοτοσυκλέτα που ξεκίνησε την ζωή της ως ένα concept, στην EICMA του 2019, με την Husqvarna να δείχνει την δική της εκδοχή στο θέμα “Adventure μοτοσυκλέτα”. Τελικά η καθολική αποδοχή των επισκεπτών της EICMA, αλλά και του κοινού εκτός έκθεσης, βοήθησε στο να βγει η Norden στην παραγωγή.

Η μοτοσυκλέτα φέρει τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα 889 κυβικών της KTM με μέγιστη απόδοση τους 105 ίππους στις 8.000 στροφές και τα 8,5 χιλιογραμμόμετρα στις 6.500 στροφές.

Οι πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις είναι της WP, μπροστά και πίσω, με διαδρομή 215mm και 220mm, αντίστοιχα. Το ρεζερβουάρ των 19 λίτρων προσφέρει μία πραγματική μέση αυτονομία 340 χιλιομέτρων, όπως διαπιστώσαμε στην δοκιμή μας στο τ.627.

Τώρα η Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε, ρίχνει την τιμή απόκτησης του 901 Norden κατά 1.000€, φτάνοντας τα 15.690€ - από τα 16.690€ που βρισκόταν.

Η απόκτηση του 901 Norden γίνεται ακόμη πιο εύκολη, χάρη στα χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία, σε συνεργασία με την Santander Consumer Finance.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις δυνατότητες χρηματοδότησης μπορείτε να επισκεφτείτε τον πλησιέστερο έμπορο Husqvarna.

Ετικέτες

ΚΤΜ - Νέα KTM XC και XC-F για το 2025 με σημαντικές αναβαθμίσεις

Αναβαθμίσεις σε πλαίσιο, αναρτήσεις, εργονομία και πλέον με την Μονάδα Συνδεσιμότητας Offroad
motomag ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/4/2024

Για το 2025 η σειρά των Cross-Country μοντέλων KTM XC και XC-F, που απευθύνεται στους Αμερικανούς αναβάτες, δέχεται τις αναβαθμίσεις που υιοθετήθηκαν απευθείας από την KTM Factory Racing, παρέχοντας στους αναβάτες μια ακόμη πιο Ready 2 Race εμπειρία.

Όσον αφορά το πλαίσιο αυτό έχει λάβει την πιο σημαντική αναβάθμιση, με ορατές εγκοπές και αλλαγές στο πάχος του τοιχώματος του σωλήνα γύρω από το μπροστινό μέρος, τις βάσεις κινητήρα και τις περιοχές στήριξης του πίσω αμορτισέρ.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Αυτές οι αλλαγές έγιναν για να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά ελαστικότητας του πλαισίου και να μειώσουν το βάρος κατά περίπου 300 γραμμάρια, διατηρώντας παράλληλα τη συνολική σταθερότητα και βελτιώνοντας τη συμπεριφορά των μοτοσυκλετών της σειράς στις στροφές. Ένα αναβαθμισμένο ψαλίδι με επεξεργασμένη γλίστρα αλυσίδας και νέο πεντάλ πίσω φρένου με βελτιωμένη ανθεκτικότητα ολοκληρώνει τις αναβαθμίσεις που έγιναν στο πλαίσιο.

Το πιρούνι WP XACT Closed Cartridge παρέχει βελτιωμένη αίσθηση ενώ τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά απόσβεσης έρχονται χάρη σε μια νέα φιλοσοφία εμβόλου μεσαίας βαλβίδας που βελτιστοποιεί τη ροή λαδιού εντός του φυσιγγίου.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Στο πίσω μέρος, το πίσω αμορτισέρ WP XACT επωφελείται από μια αναβαθμισμένη σύνδεση με ανανεωμένες τσιμούχες και μπουλόνια σύνδεσης μικρότερης διαμέτρου. Η ρύθμιση αυτή έχει έρθει απευθείας από την KTM Factory Racing Team. Με αυτές τις αναβαθμίσεις μειώνεται το βάρος ενώ βελτιώνεται και η ακαμψία.

Εργονομικά, η σειρά KTM XC και XC-F διαθέτει νέα καλύμματα, ρεζερβουάρ με διπλά πλαστικά παρέχοντας μια φρέσκια και πιο επιθετική εικόνα ενώ έχει βελτιωθεί λόγω της συγκεκριμένης εργονομίας και η ψύξη. Αλλαγές έχουμε και στα γραφικά τα οποία τονίζουν το πορτοκαλί και μαύρο χρώμα της σειράς.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Τα μοντέλα KTM XC και XC-F του 2025 διαθέτουν επίσης νέα σχεδίαση στην εισαγωγή αέρα όπως επίσης νέο είναι το snorkel στο φίλτρο αέρα.

Η Μονάδα Συνδεσιμότητας Offroad -δίνεται ως έξτρα στα KTM PowerParts- για τη σειρά XC και XC-F θα υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό. Το CUO προσφέρει διάφορες λειτουργίες και επιλογές προσαρμογής μέσω της εφαρμογής KTMconnect. Αυτό λειτουργεί σε δύο μέρη: το CUO είναι τοποθετημένο στο επάνω δεξί πιρούνι μεταξύ της πάνω και της κάτω τιμονόπλακας, και ο αισθητήρας GPS στο μπροστινό φτερό το οποίο πρέπει να αγοραστεί από τα KTM PowerParts.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Η σειρά KTM XC και XC-F του 2025 θα φτάσει στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της KTM τον Μάιο.

Ετικέτες