KTM 890 SMT - Με το Tech Pack ενεργοποιημένο, για αγορές μέχρι 15/12

Στο πακέτο των ενεργών βοηθημάτων περιλαμβάνονται Quickshifter+, Cruise Control, Motor Slip Regulation και Track Mode
Προσφορά KTM 890 SMT
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

4/10/2023

Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός του KTM 890 SMT από σήμερα θα περιλαμβάνει ενεργοποιημένο και το TECH PACK, με κάθε αγορά μοτοσυκλέτας μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου. Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει τα βοηθήματα Quickshifter+, Cruise Control, Motor Slip Regulation και Track Mode.

Μέσα στον κορυφαίο βασικό εξοπλισμό του SMT θυμίζουμε πως περιλαμβάνονται πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις WP APEX, μονόδρομος συμπλέκτης ολίσθησης, cornering ABS με δυνατότητα Supermoto ABS, Traction Control και 3 riding modes. Περισσότερες πληροφορίες για την παραπάνω προωθητική ενέργεια αλλά και τις δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω της Santander Consumer Finance στο επίσημο δίκτυο συνεργατών ΚΤΜ.

Rieju X-Over 357, το νέο crossover σκούτερ φτάνει Ελλάδα με πενταετή εγγύηση

Φέρει πλούσιο εξοπλισμό και μεγάλους χώρους
rieju x-over 357
Από τον

Παύλο Καρατζά

22/6/2026

Η Rieju παρουσιάζει το X-Over 357, ένα μεσαίο crossover σκούτερ με 30 ίππους, μεγάλους χώρους και πλούσιο εξοπλισμό που έρχεται τις επόμενες ημέρες στην χώρα μας.

Η Rieju διευρύνει τη γκάμα της με το X-Over 357 που φέρει μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα 329 κυβικών εκατοστών και αποδίδει 30 ίππους και 3,26 kg.m στις 5.500 σ.α.λ.

Rieju

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό και το βάρος του σκούτερ ανακοινώνεται στα 191 κιλά, χωρίς να προσδιορίζεται αν είναι με υγρά ή χωρίς, ενώ η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ καυσίμου είναι στα 14,8 λίτρα. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το ύψος της σέλας ορίζεται στα 780 mm και το μεταξόνιο στα 1.520 mm.

Το σύστημα πέδησης αναλαμβάνουν μία διπίστονη δαγκάνα με δίσκο 256 mm μπροστά και μία μονοπίστονη δαγκάνα με δίσκο 240 mm πίσω, ενώ στον τομέα των αναρτήσεων βλέπουμε τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και δύο αμορτισέρ πίσω, χωρίς να ανακοινώνονται οι διαδρομές τους, με τους τροχούς του να είναι 15 ιντσών μπροστά και 14 πίσω.

rieju x-over 357

Ο εξοπλισμός του δίκυκλου είναι ιδιαίτερα πλούσιος και περιλαμβάνει οθόνη TFT με συνδεσιμότητα, σύστημα keyless, LED φώτα, δύο θύρες USB, θερμαινόμενα grip, μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα, και ρυθμιζόμενη ζελατίνα.

Η τιμή του Rieju X-Over 357 έχει οριστεί στα 5.900 ευρώ και συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση.

Ετικέτες