Morbidelli SC125 - Άφιξη στην Ελλάδα και ανακοίνωση τιμής

Το A1 GT Scooter της εταιρεία που στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από τη Motoway
Morbidelli SC 125
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

9/10/2024

Η Motoway ανακοινώνει την άφιξη του νέου σκούτερ SC125 της Morbidelli στην ελληνική αγορά. Σχεδιασμένο για αστικές μετακινήσεις, το SC125 συνδυάζει GT στυλ, μεγάλη πρακτικότητα και υψηλό επίπεδο εξοπλισμού.

Δίπλα στο SC125LX, το scooter με τους μεγάλους τροχούς της εταιρείας, τώρα προστίθεται και το GT scooter SC125, με μικρότερους τροχούς και μεγαλύτερους χώρους.

Στον εξοπλισμό του το SC125 με τους τροχούς 13 ιντσών περιλαμβάνονται: ABS, Traction Control, σύστημα Start & Stop, ψηφιακή οθόνη οργάνων 5 ιντσών, μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι, LED φώτα, USB θύρα φόρτισης και εντυπωσιακός κάθετος προβολέας "Χ".

Το SC125 είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα και σε τιμή 2.938€.

Βρείτε το νέο σκούτερ της Morbidelli στο δίκτυο συνεργατών της Motoway και αποκτήστε το με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε μια δοκιμαστική οδήγηση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του scooter ΕΔΩ.

Ετικέτες

Η Multistrada V4 Rally συμμετέχει πλέον στο πρόγραμμα Ducati Factory Made

Επεκτείνεται το πρόγραμμα που συνδέει τον πελάτη απευθείας με τη γραμμή παραγωγής
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

24/4/2026

Η Ducati επεκτείνει το πρόγραμμα Ducati Factory Made εντάσσοντας τη Multistrada V4 Rally, τη μεγάλη on/off των Ιταλών που έχει σχεδιαστεί για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων χάρη στο ρεζερβουάρ καυσίμου 30 λίτρων, την ανάρτηση Adaptative DSS EVO μεγάλης διαδρομής και το υψηλό επίπεδο άνεσης.

Λίγους μήνες πριν σας είχαμε ενημερώσει για την έναρξη του προγράμματος Ducati Factory Made. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων που αφορά το κοστούμι, το υποπλαίσιο και τα φρένα, έτσι ώστε ο κάθε αναβάτης να μπορεί να προσαρμόσει τη Ducati στα αγαπημένα του χρώματα.

Η πρώτη μοτοσυκλέτα που μπήκε στο εν λόγω πρόγραμμα ήταν η Multistrada V4, ενώ πλέον η Ducati μας ενημερώνει πως και η Multistrada V4 Rally θα μπορεί να προσαρμοστεί αντίστοιχα, με το πρόγραμμα που συνδέει τον πελάτη απευθείας με τη γραμμή παραγωγής.

Multistrada

Τα διαθέσιμα χρώματα περιλαμβάνουν τις σειρές Icone (με παραδοσιακούς χρωματισμούς της εταιρείας), Style (γυαλιστερό φινίρισμα), Sophistication (ματ φινίρισμα), όπως και τα χρώματα του - συνεργάτη της Ducati - Automobili Lamborghini Ad Personam, Viola Pasifae, Arancio Xanto και Blu Uranus.

Εκτός των χρωμάτων των φέρινγκ, οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικό χρώμα για το πλαίσιο, το υποπλαίσιο και τις ζάντες, ενώ μπορούν να προσθέσουν από σέλες αναβάτη και αναρτήσεις, έως τα πακέτα εξοπλισμού των εκδόσεων Touring, Adventure, Sport, Tech και Enduro.