THRUST BLITZ 115 - Σε νέα, μειωμένη τιμή

Με αιχμηρή σχεδίαση, LED φώτα, LCD οθόνη οργάνων και θύρα USB
Thrust Motor Blitz
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/7/2024

Το παπί Blitz 115 της Thrust Motor είναι πλέον διαθέσιμο με μειωμένη τιμή κατά 100 ευρώ, στην τελική τιμή των 1.690 ευρώ.

Ο κινητήρας του νέου Blitz 115 με προδιαγραφές Euro 5 είναι μονοκύλινδρος, τετράχρονος, αερόψυκτος, με ψεκασμό και απόδοση 9 hp / 7500 rpm.

Το Blitz είναι εξοπλισμένο με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και δισκόφρενα εμπρός-πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS.

Τα όργανά του αποτελούνται από ένα αναλογικό στροφόμετρο και μια ψηφιακή οθόνη με ενδείξεις ταχύμετρου, χιλιομετρητή, στάθμης βενζίνης, ρολογιού και ένδειξη ταχύτητας κιβωτίου. Διαθέτει LED φώτα και φλας, θύρα USB για φόρτιση συσκευών και χειρολαβή συνεπιβάτη.

Διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς (μαύρο, κόκκινο και μπλε), με 2 χρόνια εγγύηση.

Για περισσότερες πληροφορίες: Δ.ΓΚΟΥΝΤΟΥΦΑΣ ΙΚΕ, Λ.Μεσογείων 527 Αγία Παρασκευή 15343, Τηλ: 210-6000711 / 6010070

Ετικέτες

Yamaha XSR900 SP: Νέα έκδοση αποκαλύπτεται μέσω αμερικανικών εγγράφων

Η Sport Heritage γκάμα της Yamaha θα υποδεχτεί μια ανώτερα εξοπλισμένη εκδοχή του XSR900
yamaha xsr900
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

20/8/2026

Η λίστα με τη γκάμα μοτοσυκλετών του 2027 που κατατέθηκε στην αμερικανική υπηρεσία NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) από τη Yamaha περιλαμβάνει ένα νέο μοντέλο. Το XSR900 SP είναι μια λογικότατη εξέλιξη για την οικογένεια Sport Heritage μοντέλων με τον τρικύλινδρο κινητήρα CP3 και η εμπειρία των ανάλογων εκδόσεων ΜΤ-09 μας δείχνει τί να περιμένουμε.

Στην περίπτωση του ΜΤ, η SP έκδοση ξεχωρίζει πρωτίστως από τις ανώτερες αναρτήσεις, με αμορτισέρ Öhlins πίσω και το πιρούνι της ΚΥΒ να απολαμβάνει αντιτριβικής επίστρωσης DLC, φρένα της Brembo, μερικές αναβαθμίσεις και προσθήκες στα ηλεκτρονικά και φυσικά τη δική του αισθητική με χρώματα R1M.

Κάτι ανάλογο φανταζόμαστε και για το XSR900 SP, καθώς στα αμερικανικά έγγραφα δεν προκύπτει διαφοροποίηση από πλευράς απόδοσης, με τη νέα έκδοση να δηλώνει ονομαστικά τους ίδιους 117,4 ίππους (87,5 kW) με τα υπόλοιπα μοντέλα που βασίζονται στον CP3.

Αναμένουμε το νέο μοντέλο να εμφανιστεί στην ερχόμενη EICMA τον Νοέμβρη, εκτός αν η Yamaha μας προλάβει με διαδικτυακή αποκάλυψη στο μεσοδιάστημα.

Ετικέτες