THRUST BLITZ 115 - Σε νέα, μειωμένη τιμή

Με αιχμηρή σχεδίαση, LED φώτα, LCD οθόνη οργάνων και θύρα USB
Thrust Motor Blitz
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/7/2024

Το παπί Blitz 115 της Thrust Motor είναι πλέον διαθέσιμο με μειωμένη τιμή κατά 100 ευρώ, στην τελική τιμή των 1.690 ευρώ.

Ο κινητήρας του νέου Blitz 115 με προδιαγραφές Euro 5 είναι μονοκύλινδρος, τετράχρονος, αερόψυκτος, με ψεκασμό και απόδοση 9 hp / 7500 rpm.

Το Blitz είναι εξοπλισμένο με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και δισκόφρενα εμπρός-πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS.

Τα όργανά του αποτελούνται από ένα αναλογικό στροφόμετρο και μια ψηφιακή οθόνη με ενδείξεις ταχύμετρου, χιλιομετρητή, στάθμης βενζίνης, ρολογιού και ένδειξη ταχύτητας κιβωτίου. Διαθέτει LED φώτα και φλας, θύρα USB για φόρτιση συσκευών και χειρολαβή συνεπιβάτη.

Διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς (μαύρο, κόκκινο και μπλε), με 2 χρόνια εγγύηση.

Για περισσότερες πληροφορίες: Δ.ΓΚΟΥΝΤΟΥΦΑΣ ΙΚΕ, Λ.Μεσογείων 527 Αγία Παρασκευή 15343, Τηλ: 210-6000711 / 6010070

Ετικέτες

KTM 490 Duke: Νέες φωτογραφίες του πρωτοτύπου – Πιο κοντά στην τελική του μορφή

Η νέα δικύλινδρη πλατφόρμα αναμένεται στη γκάμα του 2028
KTM_490_Duke
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

28/8/2026

Πάει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που αρχίσαμε να βλέπουμε φωτογραφίες από πρωτότυπα της ΚΤΜ σε δοκιμές σε δημόσιους δρόμους, καθώς έχουμε ήδη δει τα 490 RC, 490 Adventure και 490 Duke σε διαφορετικές περιπτώσεις.

Η νέα εμφάνιση μας έρχεται από την Αυστρία και αφορά το 490 Duke, το οποίο είχαμε ξαναδεί τον περασμένο Μάιο σε αρκετά πιο πρωτόλεια κατάσταση. Αυτή τη φορά η μοτοσυκλέτα δείχνει πιο κοντά στη μορφή παραγωγής που θα έχει, αν και η απουσία των πλαστικών στα πέριξ του ρεζερβουάρ φροντίζουν να δίνουν την εικόνα μιας ατελούς μοτοσυκλέτας, ωστόσο αν συγκρίνουμε με την προηγούμενη εμφάνισή της η εξέλιξη έχει προχωρήσει εμφανώς πολύ.

KTM_490_Duke

Στην καρδιά της νέας οικογένειας η ΚΤΜ φορά έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα με στρόφαλο χρονισμένο στους 270 μοίρες, κυβισμό κοντά στα 500 κυβικά και απόδοση που εκτιμάται μεταξύ 55 και 65 ίππων, ώστε να έχει μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα Α2 της οικογένειας 390 και τα πολύ δυνατότερα δικύλινδρα 790. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως τα 490 θα έχουν και πρόβλεψη περιορισμού για τα διπλώματα Α2 πάντως.

KTM_490_Duke

Στα περιφερειακά της μοτοσυκλέτας δεν προκύπτει κάποια νέα είδηση ή πληροφορία, με τη δαγκάνα της WP να έχει πλέον πάρει την αναμενόμενη θέση της στο μπροστινό.

KTM_490_Duke

Σύμφωνα με τον αυστριακό Τύπο, η νέα σειρά των 490 αναμένεται να αρχίσει να εμφανίζεται μέσα στο 2027, με στόχο να είναι στη γκάμα της εταιρείας το 2028, γεγονός που πιθανότατα θα επιβεβαιωθεί αν κανένα από τα τρία μοντέλα που έχουμε δει ως τώρα δε είναι παρόν στις επερχόμενες εκθέσεις, EICMA και Intermot, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο αντιστοίχως.

Φωτογραφίες: Bernhard Höhne / Motorrad Magazin

Ετικέτες