XPEED 125 RX - Από την UM Motorcycles

Νέο scooter της Α1 κατηγορίας
UM Motorcycles XPEED 125RX
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/7/2023

Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας της UM Motorcycles, παρουσιάζει το νέο σκούτερ UM XPEED 125 RX, που οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου υπό προϋποθέσεις. 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της UM Motorcycles:

"Το νέο XPEED της UM είναι ένα σύγχρονο σκούτερ με τις ανέσεις ενός Maxi, σχεδιασμένο για ευέλικτη, ασφαλή και άνετη οδήγηση, που αποτελεί την ιδανική λύση για αστικές μετακινήσεις. Διαθέτει αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και εντυπωσιακό design, με δυναμικές λεπτομέρειες και έντονες ακμές που το κάνουν να ξεχωρίζει. 

Το νέο ΧPEED 125 RX προσφέρει βέλτιστη εργονομία, κορυφαίο στυλ και απαράμιλλη άνεση στην οδήγηση. Οι μεγάλοι τροχοί των 14’’ και η αιχμηρή σχεδίαση των εμπρός και πίσω φώτων, αλλά και των φτερών, αναδεικνύουν το μοναδικό του χαρακτήρα που ταιριάζει απόλυτα στο σύγχρονό, αστικό lifestyle, ενώ ο υπερσύγχρονος προβολέας LED εξασφαλίζει ιδανική ορατότητα υπό όλες τις συνθήκες.

XPEED 125 RX

Παράλληλα, ο χώρος κάτω από τη μεγάλη, άνετη και εργονομικά σχεδιασμένη σέλα προσθέτει στη συνολική άνεση. Το νέο scooter UM XPEED εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο, 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 cc και απόδοση 8,84 ίππων (PS) και 8,6 Nm ροπής. Με ρεζερβουάρ 6 λίτρων και μόλις 2,4 λτ./100 χλμ. μέση κατανάλωση, το νέο σκούτερ της αμερικάνικης UM έχει ικανή αυτονομία και κάνει μεγάλη οικονομία στις καθημερινές μετακινήσεις. 

To σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS) εξασφαλίζει σταθερότητα και ασφάλεια, το στιβαρό πλαίσιο και η προσεκτικά σχεδιασμένη ανάρτηση με τηλεσκοπικό πιρούνι, φροντίζουν για την καθημερινή άνεση, ενώ το αυτόματο CVT κιβώτιο είναι ο απόλυτος σύμμαχος στις αστικές μετακινήσεις. 

Σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή των 2.230€, που πλαισιώνεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών, το νέο scooter UM XPEED αποτελεί μια έξυπνη επιλογή, με μοντέρνο στυλ και ανταγωνιστικές προδιαγραφές, που όλα τους συνθέτουν ένα μοναδικό πακέτο για το σύγχρονο αναβάτη, που θέλει να μετακινείται ευέλικτα στην πόλη, ενώ μπορεί να το οδηγήσει ακόμα και με δίπλωμα αυτοκινήτου."

Ετικέτες

Royal Enfield: Νέα εμφάνιση του Himalayan 750, ακούμε για πρώτη φορά τον ήχο του! [Βίντεο]

Ο νέος δικύλινδρος των 750 κυβικών αποκαλύπτεται και ηχητικώς
royal-enfield-himalayan-750
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

16/9/2026

Τον τελευταίο χρόνο οι πληροφορίες και θεάσεις του υπό εξέλιξη Himalayan 750 είναι πολλές και πλέον έχουμε ξεκινήσει να μετράμε αντίστροφα για την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας στην τελική μορφή παραγωγής της, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει σε μερικές εβδομάδες στην έκθεση EICMA 2026.

Η επικαιρότητα της Royal Enfield άλλωστε ενόψει 2027 είναι γεμάτη ειδήσεις και μας προδιαθέτει για πολύ δυνατή παρουσία των Ινδών, με αρκετά νέα μοντέλα.

Στο μεταξύ, μετά από σωρεία κατασκοπευτικών φωτογραφιών από τις μοτοσυκλέτες που συνεχίζουν την εξέλιξη του νέου μοντέλου σε Ινδία και Αγγλία, ένα νέο βίντεο από την Ινδία μας χαρίζει τον πεντακάθαρο ήχο του δικύλινδρου κινητήρα.

Απολαύστε τον στο βίντεο που ακολουθεί.