Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Έρχεται το νέο CF-MOTO 700-X

Ανεβαίνει κατηγορία και ετοιμάζεται για το μέλλον

Η CF-MOTO είναι σίγουρα μια από τις νέες εταιρείας που θα ακούμε και θα βλέπουμε όλο και πιο συχνά στο μέλλον. Μετά από την συνεργασία-κλειδί με την KTM για την κατασκευή κινητήρων (αρχικά για την τοπική αγορά και εν συνεχεία για όλο τον κόσμο), αλλά και την αγορά του δικαιώματος κατασκευής του αυστριακού V2 LC8 των 990cc, η CF MOTO διευρύνει με γοργούς ρυθμού την υπάρχουσα γκάμα μοντέλων της για τις διεθνείς αγορές.

Τα σχέδια που βλέπετε εδώ, αφορούν μια νέα sport-naked μοτοσυκλέτα 700 κυβικών, με μοντέρνα αισθητική, που θα βρεθεί απέναντι από το MT-07 της Yamaha και το CB 650 F της Honda. Ο κινητήρας της νέας 700-Χ εξακολουθεί να βασίζεται στον δικύλινδρο εν σειρά των 650 κυβικών που ήδη χρησιμοποιεί στο ΜΤ 650, όμως εδώ θα έχει περισσότερα κυβικά και ιπποδύναμη μεταξύ 70-75 ίππων. Αυτό που μας προκαλεί εντύπωση πάντως, είναι το γεγονός πως από τα σχέδια αυτά έχουν “σβήσει” την κεφαλή του κινητήρα…

Στα δικά μας τα μάτια, η αισθητική της μοτοσυκλέτας θυμίζει αρκετά τα Neo Sports της Honda, με εξαίρεση φυσικά το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο που αγκαλιάζει το ρεζερβουάρ και το φιλτροκούτι, χαρίζοντας στο 700-Χ μια ξεχωριστή και μοναδική όψη.