Honda CB4 concept 2016

Από τον

Βασίλη Καραχάλιο

17/11/2015

Πιο άγριο από τον κινητήρα του

 

Έτσι κι αλλιώς, το ζητούμενο εδώ δεν είναι οι επιδόσεις, αλλά η εμφάνιση. Ο κινητήρας του προέρχεται από το CB650F, όπως και το πλαίσιό του, αλλά οι ομοιότητες σταματούν εδώ. Πίσω υπάρχει μονόμπρατσο ψαλίδι, και μπροστά ένα θηρίο upside down με εξίσου ενισχυμένες πλάκες, η κάτω με τρεις βίδες. Όπως πάντα στα πρωτότυπα της Honda, η προσοχή στην λεπτομέρεια και το φινίρισμα σε κάνουν να τα θέλεις, ΤΩΡΑ! Δείτε για παράδειγμα τους δίσκους, που δεν έχουν ούτε χάραξη, ούτε τρύπες, ούτε φυσικά είναι αυτές οι χάλια μαργαρίτες, και του ταιριάζουν απόλυτα. Οι αεραγωγοί στο εμπρός μέρος του ρεζερβουάρ το κάνουν πολύ επιθετικό, όπως και οι χρωματισμοί του, αν το μαύρο, το ασημί και το χρώμιο είναι... χρώματα. Η αισθητική του παραπέμπει στις κατασκευές του Γάλλου βελτιωτή Lazareth, κι έχει εξελιχθεί εξ ολοκλήρου στο R&D της Honda στην Ευρώπη. Λέτε η Honda να προσανατολίζεται στην παραγωγή μιας σειράς διαφορετικών μοτοσυκλετών με βάση το CB650F; Οι βάσεις των μαρσπιέ του συνεπιβάτη που παραμένουν στο πλαίσιο, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν αφαιρεθεί, μπορεί να αποτελούν μια ένδειξη.

Ετικέτες

CFMOTO 675NK - Νέο χρώμα εμπνευσμένο από τα αγωνιστικά GP

Τα χρώματα της εκλεκτής έκδοσης 675NK GP εξαπλώνονται και στη βασική γκάμα του μοντέλου.
cfmoto-675nk
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

3/6/2026

Η CFMOTO ανακοίνωσε έναν νέο χρωματισμό για το 675ΝΚ, ο οποίος έρχεται να προστεθεί στους δύο υπάρχοντες, τον λευκό (Glacier White) και τον γκρίζο (Tundra Grey).

Η νέα απόχρωση έχει ως βάση το μαύρο χρώμα σε συνδυασμό με γαλάζιο, δηλαδή τα χρώματα που χαρακτηρίζουν τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της CFMOTO σε Moto2 και Moto3.

cfmoto 675nk gp
Το πρωτότυπο CFMOTO 675NK GP όπως είχε παρουσιαστεί πέρυσι στην EICMA

Πέραν της εμφάνισης δεν προκύπτει καμιά άλλη διαφορά στο μοντέλο, ενώ ο χρωματισμός αυτός εμφανώς βασίζεται στο πρωτότυπο 675NK GP που είχε παρουσιαστεί πέρυσι στην EICMA, χωρίς βέβαια τα εκλεκτά καλούδια που έλαμπαν πάνω του, όπως οι δαγκάνες GP4-MotoGP της Brembo και οι αναρτήσεις της Ohlins. Διατηρεί πάντως το λογότυπο Aspar Team στα πλανά του ψυγείου, δηλώνοντας ευθέως τη διασύνδεση με τα αγωνιστικά χρώματα του MotoGP.

CFMOTO

Προς το παρόν δεν γίνεται αναφορά στο πότε θα περάσει στην παραγωγή αυτό το νέο χρώμα, καθώς ακόμη δεν έχει ενταχθεί ούτε στην κινέζικη ιστοσελίδα της CFMOTO. Πιθανότατα θα ενταχθεί στη γκάμα του μοντέλου κάποια στιγμή αργότερα φέτος στην Κίνα, για να έρθει στα μέρη μας από το 2027.

 

Ετικέτες