Kawasaki 2021: Το μοντέλο που δεν είδαμε τον Νοέμβριο

Η υπόσχεση για ένα μεσαίο on-off παραμένει
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

3/12/2020

Την 1η Οκτωβρίου κυκλοφόρησε από την Kawasaki USA ένα teaser video που έδειχνε έξι μοτοσυκλέτες σκεπασμένες με κουκούλα και μερικά πλάνα από τοπία, που άφηναν να εννοηθεί πως σχετίζονται με το είδος της χρήσης για την οποία προορίζονται αυτά τα νέα μοντέλα. Από τότε, όντως η Kawasaki παρουσίασε το ZX-10R/RR που είχε σχέση με το πλάνο της πίστας και όντως παρουσίασε τα KLX 300 σε έκδοση On-Off και Supermoto που σχετίζονται με τα πλάνα των χωματόδρομων και των επαρχιακών ασφάλτινων διαδρομών.

Με το Meguro και την έκδοση SE του Z2H, έλυσε τις απορίες για τις δύο street μοτοσυκλέτες που ήταν πίσω από τις κουκούλες, όμως ακόμα παραμένει μία με ακτινωτούς τροχούς και on-off ελαστικά που δεν έχουμε δει… Από τα μέχρι τώρα δεδομένα και τους δημοσιογραφικούς ψίθυρους, η μοτοσυκλέτα αυτή είναι ένα μεσαίου κυβισμού μονοκύλινδρο On-off πιθανόν μια αναβαθμισμένη έκδοση ή ο αντικαταστάτης του KLR 650 που συνεχίζει να πωλείται κανονικά στις ΗΠΑ. Οι ίδιες φήμες θέλουν να μετονομάζεται σε KLX αλλά δεν αναφέρουν αν θα αλλάξει και ο μονοκύλινδρος κινητήρας.  

Morbidelli F125 – Streetfighter με δυνατό εξοπλισμό σε άριστη τιμή

Μετά το scrambler NR125X η Morbidelli φέρνει στην Ελλάδα και ένα ασφάλτινο σπορ γυμνό προδιαγραφών Α1
morbidellil f125
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

30/4/2026

Χτισμένο πάνω στην ίδια βάση με το NR125X, το F125 μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα, πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα με το scrambler μοντέλο, σε μια υλοποίηση με πιο ασφάλτινη και επιθετική εμφάνιση steetfighter.

morbidelli f125

Ο μονοκύλινδρος του F125 αποδίδει 14,7 ίππους και 1.2 χιλιογραμμόμετρα μέσω μονόδρομου συμπλέκτη και εξατάχυτου κιβωτίου, σε μια μοτοσυκλέτα που δηλώνει 143 υγρά κιλά, συμπεριλαμβανομένου ενός γεμάτου ρεζερβουάρ 14 λίτρων.

morbidelli f125

Το F125 διακρίνεται από τον ίδιο εξοπλισμό με το NR125X, ήτοι αναρτήσεις με ανεστραμμένο πιρούνι 33 mm και διαδρομή 130 mm, αμορτισέρ με μοχλικό Pro Link και ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου, δικάναλο ABS της Bosch, οθόνη LCD στα όργανα και δύο παροχές φόρτισης USB-A και USB-C.

morbidelli f125

Η Morbidelli φέρνει το F125 στην Ελλάδα σε δύο χρώματα, μαύρο και γκρι, με πολύ ανταγωνιστική λιανική τιμή στα 2.650 ευρώ.

Ετικέτες