Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

LIVE η παρουσίαση της RC213V-S των 145.000€ από την Καταλονία!

Σε λιγότερο από μιάμιση ώρα, η Honda θα παρουσιάσει επίσημα την RC213V-S, σε ένα ξεχωριστό event από την πίστα της Καταλονίας όπου θα γίνει ο επόμενος αγώνας των MotoGP. Λίγες μέρες πριν σας είχαμε δείξει το VIDEO από τον αγώνα Hill Climb της Asama, όπου εμφανίστηκε ο  Hiroshi Aoyama για ένα ιστορικό πέρασμα. Ιστορικό για τους Ιάπωνες, καθώς σε αυτή την ορεινή διαδρομή των επτά χιλιομέτρων, έγινε ο πρώτος αγώνας ταχύτητας στην Ιαπωνία το '50.

Ακόμα και τώρα, η Honda δεν λέει τίποτα περισσότερο, από τα λίγα που έχουμε δημοσιεύσει όλο αυτό το διάστημα από την περασμένη EICMA που την είδαμε κι επίσημα. Αρκείται να σχολιάσει, ότι θα είναι η "απόλυτη MotoGP μοτοσυκλέτα για το δρόμο".

Το event θα είναι διαθέσιμο στο παρακάτω LINK:

Μονάχα ακολουθώντας τον σύνδεσμο μπορεί κανείς να δει το video, καθώς δεν εμφανίζεται σε μηχανές αναζήτησης, ούτε και ενσωματώνεται σε κάποιο site.

Περιμένουμε να δούμε τον Casey Stoner να πραγματοποιεί μερικούς γύρους, και είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Honda θα συνεχίσει να είναι φειδωλή στις δηλώσεις της, ακόμα και μετά την παρουσίαση. Όμως ο Alan Cathart, μακροχρόνιος συνεργάτης του MOTO, είναι ένας από τους ελάχιστους προσκεκλημένους στην στατική παρουσίαση της μοτοσυκλέτας στην ισπανική πίστα, οπότε το ΜΟΤΟ θα έχει από πρώτο χέρι όλες τις πληροφορίες για αυτή την μοναδική μοτοσυκλέτα.

Tags: