Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Νέο Honda SH350 2021: Αποκαλύπτεται σε 10 ημέρες! - teaser video

Προφανώς με τον κινητήρα του Forza 350

Η Honda κάνει μία κίνηση που είναι ταυτόχρονα και λογική και ριψοκίνδυνη, καθώς εμπλουτίζει την σειρά SH με ένα νέο σκούτερ, το SH350 το οποίο και θα αποκαλύψει μαζί με το CB1000R (και άλλα μοντέλα) στις 10 Νοεμβρίου.

Η κίνηση είναι λογική γιατί ο κινητήρας υπάρχει ήδη, είναι τοποθετημένος στο νέο Forza 350 και έτσι κι αλλιώς τα δύο αυτά μοντέλα συμπλήρωναν το ένα το άλλο. Την κατηγορία τον μικρο-μεσαίων σκούτερ κάλυπτε το SH και των μεγαλο-μεσαίων το Forza. Το ριψοκίνδυνο της υπόθεσης είναι πως η Honda έχει ένα ολοκαίνουριο SH300 που δεν έχει προλάβει να γράψει τον κύκλο του ακόμη. Δεν έχει κανένα νόημα να αποσυρθεί τώρα για χάρη του SH350, οπότε θα υπάρχουν και τα δύο στην γκάμα.

Αυτό σημαίνει πως αρχίζει και γίνεται ασφυκτική η κατάσταση με τις επιλογές του υποψήφιου πελάτη, εκτός κι αν το SH350 διαφοροποιηθεί πολύ κι ανέβει ακόμη περισσότερο σε τιμή. Συνοδευόμενο και από ένα πακέτο εξοπλισμού που θα την δικαιολογεί… Οι δύο TFT οθόνες που αντικαθιστούν τον συνδυασμό αναλογικών ενδείξεων και LCD, με τους νέους προβολείς, αλλαγμένους «τόσο-όσο» χρειάζεται για να είναι λίγο πιο κοντά στα… τετράτροχα δεδομένα είναι αυτά που φαίνονται μέχρι στιγμής και που θα μπορούσαν να αιτιολογήσουν την ύπαρξη δύο μεγάλων μοντέλων της σειράς SH.

Υπομονή για άλλες δέκα ημέρες λοιπόν, όταν η Honda θα μας αποκαλύψει πλήρως το νέο SH350 του 2021!

New SH350 is coming. 10.11.2020

Σχετικά με το Forza 350 που μοιράζεται τα μηχανικά μέρη, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ