SYM: Έρχεται νέο κορυφαίο δικύλινδρο scooter - Ραντεβού στην EICMA

Στα 70 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας -Έρχονται και άλλα μοντέλα στο Μιλάνο
Νέο mega scooter από τη SYM στην EICMA 2024
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

1/11/2024

Η SYM ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα mega scooter ναυαρχίδα για την γκάμα της και επέλεξε την EICMA για να το αποκαλύψει στο παγκόσμιο κοινό των δύο τροχών.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η SYM έχει στα σκαριά ένα νέο mega scooter, το οποίο εξελίσσεται από την ταϊβανέζικη εταιρεία χρησιμοποιώντας ως βάση το δικύλινδρο TL508.

Δεν πάνε πάνω από δύο εβδομάδες από τότε που σας γράψαμε για αυτό και τώρα η ταϊβανέζικη εταιρεία μας ενημερώνει ότι σε λίγες ημέρες στην EICMA θα αποκαλύψει ένα "μεγάλο" scooter μοντέλο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook.

SYM scooter EICMA 2024

Το νέο scooter αναμένεται να είναι ο διάδοχος του TL508 και έρχεται με μπόλικη τεχνολογία αφού ανάμεσα στα συστήματα με τα οποία θα εξοπλίζεται θα είναι ένα ραντάρ στο πίσω μέρος, με το σύστημα να ελέγχει τα τυφλά σημεία και να ενημερώνει τον αναβάτη σε περίπτωση κινδύνου.

Η νέα ναυαρχίδα της SYM δεν θα είναι και το μοναδικό μοντέλο που θα παρουσιάσει η εταιρεία στη διεθνή έκθεση του Μιλάνου. Μαζί με αυτό αναμένεται να παρουσιαστεί και ένα νέο μονοκύλινδρο 400άρι GT scooter αλλά και ένα μικρότερου κυβισμού με μεγάλο εμπρός τροχό.

Motorin

Husqvarna: Αποκάλυψε τη σειρά Motocross για το 2027 – Μόνο εμφανισιακές οι αλλαγές

Με λευκά πλαίσια και κορυφαία περιφερειακά
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

8/5/2026

Αποκαλύφθηκαν τα δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα motocross της Husqvarna για το 2027 έχουν ανακοινωθεί επίσημα, παρουσιάζοντας μια νέα εμφάνιση και κορυφαία περιφερειακά από εταιρείες όπως οι εξαρτήματα Brembo, ODI, WP, Pro Taper και Dunlop.

Για το 2027, η πλήρης γκάμα motocross της Husqvarna ανανεώνεται με λευκά πλαίσια και αφορά όλη τη γκάμα: TC 50, TC 65 και TC 85, TC 125, TC 250, TC 300, FC 250, FC 350 και FC 450. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Husqvarna TC 250
Husqvarna TC 250

Δίχρονη σειρά

  • TC 125
  • TC 250
  • TC 300
Husqvarna FC 450
Husqvarna FC 450

Τετράχρονη σειρά

  • FC 250
  • FC 350
  • FC 450

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ανάρτηση WP XACT
  • Κορυφαία περιφερειακά από τις Brembo, ProTaper, Twin Air και ODI
  • Ελαστικά Dunlop Geomax MX34
  • Σύστημα Throttle Body Injection (TBI)
  • Quickshifter
  • Δύο χάρτες που αλλάζουν από τον πολυλειτουργικό διακόπτη
Husqvarna TC 50
Husqvarna TC 50

Μικρή σειρά

  • TC 50
  • TC 65
  • TC 85 (19/16 & 17/14)

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ρυθμιζόμενο πιρούνι WP XACT και αμορτισέρ XACT PDS
  • Ελαστικά MAXXIS MAXXCROSS MX-ST
  • Η εργονομία στα μοντέλα TC 50 και TC 65 μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα καθώς οι αναβάτες μεγαλώνουν
  • Ποιοτικά εξαρτήματα δοκιμασμένα σε αγώνες από τις εταιρείες Formula, Galfer, Excel, Neken και ODI

Η σειρά motocross και μίνι μοτοσυκλετών του 2027 θα είναι διαθέσιμη στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Husqvarna Mobility πολύ σύντομα.