Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Yamaha Tracer 700 2020: EICMA παρουσιάστηκε ανανεωμένο - Όλες οι φωτογραφίες

Έγινε ομορφότερο και… Euro 5

Σας το είχαμε αποκαλύψει μερικές εβδομάδες πριν, πως για το 2020 η Yamaha θα έχει νέο Tracer 700 και σήμερα το βράδυ επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας κατά την παρουσιάση της γκάμας της εταιρίας, που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

To Tracer 700 ήταν μέχρι σήμερα στη σκιά της μεγάλης επιτυχία του Tracer 900,  όμως για το 2020 η Yamaha έβαλε τα δυνατά της, κυρίως στον τομέα της εμφάνισης όπου χάρη στην τεχνολογία led για τα φώτα μπόρεσαν να δώσουν μια άκρως μοντέρνα και επιθετική μορφή στο φαίρινγκ που το κάνει πλέον να δείχνει πολύ πιο ακριβό απ’ ότι είναι. Αισθητικά, το νέο φαίρινγκ μας θυμίζει αρκετά τα R6 και R1, ενώ πίσω ακολούθησαν την σχεδιαστική ταυτότητα του MT-10. Η ζελατίνα ρυθμίζεται μηχανικά σε ύψος (εύρος ρύθμισης 60mm) και η εργονομία της θέσης οδήγησης είναι διαφορετική στο νέο μοντέλο, με το νέο τιμόνι να έχει μεγαλύτερο πλάτος κατά 34mm και τη νέα μονοκόμματη σέλα να τοποθετεί τον συνεπιβάτη ελαφρώς ψηλότερα από τον αναβάτη. Τα όργανα παραμένουν μονόχρωμα LCD, όμως τώρα το φόντο είναι μαύρο και οι ενδείξεις λευκές σαν του MT-09 SP.

Παράλληλα με την αισθητική και την εργονομία, δούλεψαν στον τομέα της οδηγικής συμπεριφοράς, τοποθετώντας νέες ρυθμιζόμενες αναρτήσεις εμπρός και πίσω, ώστε ο κάθε αναβάτης να προσαρμόζει τη συμπεριφορά του στις δικές του ανάγκες και επιθυμίες.

Φυσικά ο κινητήρας έχει προσαρμοστεί πλέον στις προδιαγραφές Euro 5 και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Yamaha δεν έχει χάσει τίποτα σε απόδοση λόγω της νέας ειδικά σχεδιασμένης εξάτμισης και των αλλαγών στη ρύθμιση της τροφοδοσίας. Βέβαια το γεγονός πως κόντυναν την τελική μετάδοση μας βάζει σε υποψίες πως αυτό έγινε για να αντισταθμίσουν τις επιπτώσεις από τις νέες ρυθμίσεις στην τροφοδοσία, που συνήθως στοχεύουν στον περιορισμό της κατανάλωσης καυσίμου, η οποία με τη σειρά της μειώνει τις εκπομπές CO2. Με άλλα λόγια, κονταίνοντας την τελική μετάδοση ζωντάνεψαν την απόκριση στο γκάζι σε όλο το φάσμα στροφών, αντισταθμίζοντας τις συνέπειες των περιορισμών των προδιαγραφών Euro 5. Ταυτόχρονα η Yamaha ισχυρίζεται πως η νέα Euro 5 εξάτμιση σχεδιάστηκε για να κάνει πιο ωραίο ήχο από εκείνη των προδιαγραφών Euro 4!  

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Yamaha

Δρόμοι της ζωής

«Σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.» Μια πασίγνωστη φράση που συνοψίζει ιδανικά τη γενική αποδοχή που έχουν οι μοτοσυκλέτες sport touring σε διαφορετικές γενιές αναβατών. Τα ταξίδια μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντες και να εμπλουτίσουν την ψυχή. Επίσης, δίνουν σε όλους την ευκαιρία να ζήσουν τη στιγμή και να εκτιμήσουν τον κόσμο και τους ανθρώπους που τους περιβάλλουν.

Πάνω από όλα, η οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας sport touring κάνει το μυαλό να εστιάζει στο τώρα και προκαλεί τις αισθήσεις με νέες εικόνες, ήχους και μυρωδιές. Ο αναβάτης γίνεται ένα με το περιβάλλον. Είναι σαν να περνάει από μια μονόχρωμη ζωή σε ένα περιβάλλον γεμάτο χρώματα και σε ποιότητα HD.

Αυτή είναι η κεντρική ιδέα στους «Δρόμους της ζωής» - το βασικό μήνυμα για την κατηγορία Sport Touring της Yamaha και η φιλοσοφία γύρω από την οποία δημιουργούνται τα μοντέλα της κατηγορίας. Αφορά μια έντονη συναισθηματική εμπειρία μέσω της οδήγησης σε δύο τροχούς, την αίσθηση της σύμπνοιας και την επιθυμία να μοιραστείς μοναδικές στιγμές. Τα μοντέλα Sport Touring της Yamaha είναι το ιδανικό μέσο για κάποιον που θέλει να ανεβάσει τις αισθήσεις του σε νέο επίπεδο, οι ιδανικοί συνεργάτες για όσους θέλουν να μοιραστούν το ταξίδι τους. Στο επίκεντρο οι ανοικτές και κλειστές στροφές, είτε σε έναν φιδίσιο δρόμο είτε στη ζωή.

Γκάμα Sport Touring 2020 της Yamaha

Για το 2020, η Yamaha προσφέρει μια από τις πιο δυνατές και ελκυστικές σειρές στην κατηγορία sport touring, με μια μεγάλη γκάμα από ξεχωριστά και ιδιαίτερα μοντέλα FJR, NIKEN και Tracer, από 1.300 κ.εκ. έως 700 κ.εκ.

Κάθε μοτοσυκλέτα Sport Touring της Yamaha έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στον αναβάτη και τον συνεπιβάτη ένα νέο ταξίδι κάθε μέρα. Όλα είναι εφικτά και το μοναδικό όριο είναι η φαντασία του αναβάτη. Η κατηγορία Sport Touring προσφέρει μια πλήρη γκάμα εμπειριών οδήγησης, από καθημερινές μετακινήσεις μέχρι μεγάλα ταξίδια, από χαλαρές συγκινήσεις μέχρι υψηλές επιδόσεις, από εκρήξεις αδρεναλίνης μέχρι άνετα ταξίδια.

Η κατηγορία Sport Touring προσφέρει πλήρη γκάμα εμπειριών οδήγησης - από καθημερινές μετακινήσεις μέχρι μεγάλα ταξίδια, από χαλαρές συγκινήσεις μέχρι υψηλές επιδόσεις, από εκρήξεις αδρεναλίνης μέχρι άνετες «τουριστικές» διαδρομές. Η Yamaha δουλεύει πάντα σκληρά για να δώσει σε όλους την ευκαιρία να ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι και να ανακαλύψουν τους δικούς τους, ιδιαίτερους Δρόμους της Ζωής.

Νέα Tracer 700: Ήρθε η σειρά σου

Αυτή η μοτοσυκλέτα απευθύνεται σε αναβάτες που αναζητούν συναρπαστικές σπορ επιδόσεις, μεγάλη ευελιξία και έντονη προσωπικότητα. Με εντελώς νέα σχεδίαση και επιθετικό νέο μπροστινό τμήμα, η νέα Tracer 700 είναι η μοτοσυκλέτα που μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα, κοντά ή μακριά, στην πόλη ή στον ανοικτό δρόμο.

Προερχομένη από την οικογένεια μοτοσυκλετών sport touring της Yamaha που χαίρουν σεβασμού και θαυμασμού για τις ξεχωριστές σπορ επιδόσεις τους και τη δυνατότητα να κυριαρχούν σε όλες τις συνθήκες, η νέα Tracer 700 σχεδιάστηκε για να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Το μοντέλο του 2020 διαθέτει τον φημισμένο δικύλινδρο κινητήρα κινητήρα CP2 των 689 κ.εκ. που καλύπτει τις προδιαγραφές Euro5 και ανεβάζει την κατηγορία sport touring στο επόμενο επίπεδο. Με δυναμική νέα εμφάνιση και την καλύτερη αναλογία ισχύος/βάρους στην αγορά, σε συνδυασμό με βελτιωμένη εργονομία και αναβαθμισμένες προδιαγραφές, η Tracer 700 σχεδιάστηκε για να συναρπάζει.

Είναι μια μοτοσυκλέτα για όλες τις ημέρες της βδομάδας, άλλα εκεί που θα δείξει τον πραγματικό της χαρακτήρα, είναι στις εξορμήσεις του σαββατοκύριακου. Όταν μπαίνει στις στροφές, η Tracer 700 ανεβάζει τους παλμούς του αναβάτη παράλληλα με τις στροφές του κινητήρα της και η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στα ύψη. Αργότερα, όταν έρθει πάλι η Δευτέρα και μαζί της η ανάγκη να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα, αυτή η προσαρμόσιμη sport touring μοτοσυκλέτα έχει ό,τι είναι απαραίτητο για μικρές και μεγάλες διαδρομές στην πόλη.

Νέο μικρό φέρινγκ με επιθετική μπροστινή όψη και διπλούς προβολείς

Με διπλά κεκλιμένα φώτα θέσης LED και δυνατούς διπλούς προβολείς LED τύπου projector, η Tracer 700 διαθέτει σύγχρονη επιθετική νέα εμφάνιση που έχει πολύ πιο έντονο χαρακτήρα, από κάθε άλλη μοτοσυκλέτα της κατηγορίας.

Το μικρών διαστάσεων ελαφρύ φέρινγκ τονίζει τον δυναμικό χαρακτήρα αυτής της νέας sport tourer και προκαλεί τις αισθήσεις. Αυτό το μικρών διαστάσεων αεροδυναμικό φέρινγκ συνδυάζεται αρμονικά με το κάλυμμα του ρεζερβουάρ καυσίμου και προστατεύει από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες, προσφέροντας βελτιωμένη άνεση στις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Το νέο μπροστινό φτερό ακολουθεί την κατεύθυνση αυτής της νέας σχεδίασης και ενισχύει αυτό το εκπληκτικό νέο στυλ.

Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τολμηρούς νέους χρωματικούς συνδυασμούς, αυτή η σύγχρονη εξωτερική σχεδίαση και η ασύγκριτη μπροστινή όψη δημιουργούν μια ανάλαφρη αίσθηση ευελιξίας που αντανακλά τον πραγματικό χαρακτήρα της δυναμικής νέας Tracer 700.

Συναρπαστικός κινητήρας CP2 689 κ.εκ. με άφθονη ροπή

Η νέα Tracer 700 είναι εφοδιασμένη με τον εκπληκτικό δικύλινδρο κινητήρα crossplane των 689 κ.εκ. της Yamaha, ο οποίος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς κινητήρες που έχει κατασκευάσει το εργοστάσιο. Αυτό που κάνει τον συγκεκριμένο κινητήρα τόσο επιτυχημένο είναι ο στρόφαλος των 270º που παρέχει ανομοιόμορφη ακολουθία ανάφλεξης, επιτρέποντας στον κινητήρα να παράγει ισχυρή γραμμική ροπή που ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές του αναβάτη.

Για το 2020, αυτός ο εξαιρετικός κινητήρας έχει ανανεωθεί με βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις ψεκασμού καυσίμου και ανάφλεξης, τροποποιημένη εισαγωγή αέρα, βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις εξαγωγής και τροποποιημένο σύστημα εξάτμισης που κάνει αυτόν το εξαιρετικά αξιόπιστο κινητήρα να υπερβαίνει τις προδιαγραφές EU5.

Αποδίδοντας τη μέγιστη ισχύ του στις 8.750 σ.α.λ. και τη μέγιστη ροπή στις 6.500 σ.α.λ., ο κινητήρας της Tracer 700 προσφέρει την πιο συναρπαστική, σπορ και έντονη εμπειρία οδήγησης. Το μεγάλο εύρος απόδοσης της γραμμικής ροπής εξασφαλίζει έντονη επιτάχυνση σε όλο το φάσμα των στροφών, ενώ χάρη στην αναθεωρημένη δευτερεύουσα σχέση μετάδοσης το μοντέλο του 2020 είναι ακόμα πιο συναρπαστικό και προσφέρει ακόμα καλύτερη απόκριση κατά τις αλλαγές στο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Αυτή η έκδοση του κινητήρα CP2 είναι τώρα πλήρως συμβατή με τις νέες προδιαγραφές Euro5, χωρίς να χάνει τον ιδιαίτερο, πασίγνωστο και πολύ δημοφιλή χαρακτήρα του.

Αυτή η έκδοση του κινητήρα CP2 είναι τώρα πλήρως συμβατή με τους νέους κανονισμούς Euro5, χωρίς να χάνει τον ιδιαίτερο, ευρέως γνωστό και πολύ αγαπημένο χαρακτήρα του.

Το μικρότερο βάρος στην κατηγορία, με την καλύτερη αναλογία ισχύος/βάρους

Με ελαφρύ σωληνωτό σκελετό και μεγάλο ψαλίδι αλουμινίου που παρέχει μεταξόνιο 1.460 χιλ., το μικρών διαστάσεων πλαίσιο κάνει την Tracer 700, μια από τις πιο ευέλικτες και συναρπαστικές sport touring μοτοσυκλέτες. Χάρη στο χαμηλότερο βάρος στην κατηγορία (πλήρης υγρών) που ανέρχεται σε μόλις 196 κιλά, σε συνδυασμό με τον συναρπαστικό κινητήρα με την έντονη ροπή και την υψηλή ισχύ, η Tracer 700 επιτυγχάνει την καλύτερη αναλογία ισχύος/βάρους και προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες οδήγησης.

Ρυθμιζόμενη ανάρτηση μπροστά και πίσω

Για να μπορέσει ο ιδιοκτήτης της Tracer 700 να εξερευνήσει όλες τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας και να απολαύσει στο έπακρο κάθε διαδρομή, το νέο μοντέλο έχει εξοπλιστεί με αναβαθμισμένο πιρούνι 41 χιλ. Η απόσβεση του ελατηρίου έχει προσαρμοστεί ώστε να βελτιστοποιηθεί το κράτημα και το μοντέλο του 2020 διαθέτει ρυθμίσεις για την προφόρτιση και την απόσβεση επαναφοράς. Σε συνδυασμό με τις δυνατότητες ρύθμισης προφόρτισης και επαναφοράς του πίσω αμορτισέρ, η μοτοσυκλέτα μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα ανάλογα με το βάρος του αναβάτη και τις συνθήκες οδήγησης, επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ άνεσης και ελέγχου.

Αεροδυναμικός ανεμοθώρακας ρυθμιζόμενος με το ένα χέρι

Η Tracer 700 του 2020 είναι εφοδιασμένη με έναν κομψό νέο αεροδυναμικό ανεμοθώρακα που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα και συμπληρώνει ιδανικά, την επιθετική μπροστινή όψη και το ελαφρύ φέρινγκ. Το ύψος του ανεμοθώρακα μπορεί να ρυθμιστεί με το ένα χέρι σε ένα εύρος που ξεπερνά τα 60 χιλ. ώστε να μειωθεί η ροή του αέρα στο πρόσωπο του αναβάτη και να αυξηθεί η άνεση στις υψηλές ταχύτητες. Επίσης, οι ανασχεδιασμένες χούφτες παρέχουν πρόσθετη προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες και είναι εξαιρετικά χρήσιμες στις μεγάλες διαδρομές.

Εξαιρετική θέση οδήγησης με άνετη εργονομία

Η Tracer 700 είναι μια πλήρως εξοπλισμένη sport tourer που έχει σχεδιαστεί για να ανταπεξέρχεται σε όλες τις συνθήκες. Για να επιτευχθεί η ιδανική θέση οδήγησης που να ταιριάζει με το νέας σχεδίασης φέρινγκ, το νέο μοντέλο διαθέτει φαρδύτερο τιμόνι 34 χιλ. που μπορεί να συνδυαστεί με τη γέφυρα που υπάρχει στον προαιρετικό εξοπλισμό. Σε συνδυασμό με τη νέα σχεδίαση της σέλας, το νέο τιμόνι βελτιώνει την εργονομία και προσφέρει βελτιωμένη άνεση και έλεγχο στις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων.

Ειδικά μορφοποιημένη διπλή σέλα που προσφέρει άνεση στον οδηγό και τον συνεπιβάτη

Με ή χωρίς συνεπιβάτη, η νέα μονοκόμματη σέλα προσφέρει βελτιωμένη άνεση και μεγαλύτερη ελευθερία στην επιλογή της σωστής θέσης οδήγησης. Το μπροστινό μέρος δένει αρμονικά με το ρεζερβουάρ και το φέρινγκ, προσφέροντας τέλεια στήριξη των γονάτων, ενώ το καμπυλωτό προφίλ προσφέρει στον αναβάτη πρόσθετη υποστήριξη κατά την επιτάχυνση.

Για το μοντέλο του 2020, το πίσω μέρος της σέλας είναι σε ελαφρώς ψηλότερη θέση, γεγονός που εξασφαλίζει περισσότερη άνεση για τον συνεπιβάτη. Η νέα σέλα διαθέτει επίσης, λεπτομέρειες σε στυλ ραφής, που προσθέτουν στυλ.

Υψηλή αυτονομία

Ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία της Tracer 700 είναι η εντυπωσιακή ευελιξία της, που επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για ένα αυθεντικό μοντέλο πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση, από τις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων έως τις αποδράσεις του σαββατοκύριακου και τις καθημερινές μετακινήσεις προς και από τη δουλειά. Η οικονομική λειτουργία του κινητήρα CP2 των 689 κ.εκ. είναι εντυπωσιακή. Το ρεζερβουάρ χωρητικότητας 17 λίτρων καυσίμου εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία και λιγότερες στάσεις για ανεφοδιασμό, επιτρέποντας στον αναβάτη της Tracer 700 να συνεχίζει απερίσπαστος το ταξίδι του.

Οθόνη οργάνων LCD με λευκές ενδείξεις

Ένα από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά της Tracer 700 είναι ο πίνακας οργάνων που διαθέτει πολλαπλών λειτουργιών οθόνη LCD με λευκές ενδείξεις Στο στροφόμετρο και στη μεγάλη ένδειξη της επιλεγμένης σχέσης στο κιβώτιο χρησιμοποιείται χρώμα, ενώ ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει εύκολα την οθόνη μέσω ενός διακόπτη που υπάρχει στο αριστερό χειριστήριο.

Μικρά και ελαφρά φλας LED

Τα φλας είναι μικρών διαστάσεων και ελαφριά. Τα μπροστινά φλας έχουν ενσωματωθεί στις προστατευτικές χούφτες, για πιο ελαφριά, ευέλικτη και σύγχρονη εμφάνιση που ταιριάζει απόλυτα με τον δυναμικό χαρακτήρα της νέας Tracer 700.

Tracer 700 - Βασικά χαρακτηριστικά

Νέο μικρό φέρινγκ με επιθετική μπροστινή όψη και διπλούς προβολείς

Συναρπαστικός κινητήρας CP2 689 κ.εκ. που καλύπτει τις προδιαγραφές EU5 και αποδίδει άφθονη ροπή

Το μικρότερο βάρος στην κατηγορία, με την καλύτερη αναλογία ισχύος/βάρους

Ρυθμιζόμενη μπροστινή και πίσω ανάρτηση

Αεροδυναμικός ανεμοθώρακας, ρυθμιζόμενος με το ένα χέρι

Εξαιρετική θέση οδήγησης με άνετη εργονομία

Ειδικά μορφοποιημένη σέλα που προσφέρει άνεση στον οδηγό και τον συνεπιβάτη

Ρεζερβουάρ καυσίμου 17 λίτρων για μεγάλη αυτονομία

Οθόνη οργάνων LCD με λευκές ενδείξεις

Μικρά φλας LED, ενσωματωμένα στις προστατευτικές χούφτες

Χρώματα και διαθεσιμότητα

Η Tracer 700 θα είναι διαθέσιμη σε Icon Grey, Sonic Grey και Phantom Blue. Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στους αντιπροσώπους της Yamaha από τον Φεβρουάριο του 2020.

TRACER 700

  • Icon Grey
  • Sonic Grey
  • Phantom Blue

Γνήσια αξεσουάρ Yamaha

Η Yamaha έχει αναπτύξει μια μεγάλη σειρά γνήσιων αξεσουάρ για τα μοντέλα Sport Touring, η οποία περιλαμβάνει εξαρτήματα που ενισχύουν τις επιδόσεις, την άνεση και το στυλ και επιτρέπουν σε κάθε ιδιοκτήτη να δημιουργήσει τη δική του αποκλειστική μοτοσυκλέτα. Οι πελάτες μπορούν να αγοράζουν κάθε εξάρτημα ξεχωριστά ή να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα επιλέγοντας ένα από τα ειδικά πακέτα αξεσουάρ της Yamaha, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν διάφορες απαιτήσεις.

Υπάρχει επίσης μια σειρά προϊόντων ένδυσης με λογότυπο Yamaha, η οποία περιλαμβάνει μπουφάν, T-shirt, καπέλα, φούτερ με κουκούλα και άλλα. Η σειρά γνήσιων αξεσουάρ και προϊόντων ένδυσης εξελίσσεται διαρκώς και όλες οι σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.yamaha-motor.eu

Εφαρμογή MyGarage

Με την εφαρμογή MyGarage, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει άμεσα την έκδοση sport touring που ονειρεύεται και να τη δει από οποιαδήποτε οπτική γωνία σε υψηλή ανάλυση. Με την εφαρμογή MyGarage, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει μέσα σε μια στιγμή την έκδοση της sport tourer που ονειρεύεται και να τη δει από οποιαδήποτε οπτική γωνία με υψηλή ανάλυση. Αυτή η εφαρμογή εξασφαλίζει την επιλογή των κατάλληλων εξαρτημάτων και η τελική λίστα μπορεί να αποσταλεί σε έναν αντιπρόσωπο της Yamaha, ο οποίος θα προμηθεύσει και θα τοποθετήσει τα επιλεγμένα γνήσια αξεσουάρ.

MyRide

Η εφαρμογή MyRide επιτρέπει στους αναβάτες μοτοσυκλετών Yamaha να παρακολουθούν κάθε διαδρομή και να καταγράφουν διάφορα δεδομένα, όπως είναι η γωνία κλίσης στις στροφές, η επιτάχυνση, η μέγιστη ταχύτητα, οι αλλαγές υψομέτρου και η απόσταση που έχει καλυφθεί. Στα δεδομένα της διαδρομής μπορούν να προστεθούν εικόνες και να κοινοποιηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης των πληροφοριών στο λογαριασμό του πελάτη. Είναι ο καλύτερος τρόπος για την προσθήκη μιας νέας διάστασης στην οδήγηση και επιτρέπει στους αναβάτες να εξερευνήσουν για μια ακόμη φορά τις αγαπημένες τους διαδρομές.

 

Tags: