Η ανανέωση του Tracer 700 ήταν… αναμενόμενη, και σχεδόν βέβαιο πως θα γίνει. Κι αυτό για να είναι σύννομο με τους νέους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και να συνεχίσεις απρόσκοπτα την εμπορική του πορεία. Το νέο τώρα είναι πως έχουμε απευθείας επιβεβαίωση από άνθρωπο που το έχει δει και έχει βρεθεί στην σέλα του, πως είναι έτοιμο και θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες. Εμφανισιακά θα είναι πολύ κοντά στο Tracer 900 GT, θα έχει LED φώτα και οι χρωματισμοί του θα ακολουθούν την πορεία που έχει το στυλ της Yamaha στην οικογένεια των MT.
Με την ευκαιρία της ανανέωσής του και για να διαφοροποιηθεί από το Tenere 700 ακόμη περισσότερο, το νέο Tracer της μεσαίας κατηγορίας, θα έχει αλλαγές και στις αναρτήσεις και περισσότερο σπορ προσανατολισμό.
Η Yamaha θέλει το Tracer 700 να είναι μία καθημερινή μοτοσυκλέτα που θα την απολαμβάνεις και στα ταξίδια και στην σπορ οδήγηση σε επαρχιακούς δρόμους. Το χώμα δεν είναι μέσα στις προτεραιότητες, κι έτσι η διαφοροποίηση με το Tenere θα είναι σαφής.
Αναμένουμε τις εξελίξεις για ολόκληρη την σειρά MT…
Υποδεχόμαστε στην Ελλάδα το πρώτο ZONTES 703T που πατά στην Ευρώπη! [VIDEO]
Ήρθε με τιμή ΣΟΚ για τον ανταγωνισμό!
Από τον
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
19/5/2026
Αεροπορικώς έφτασε στην Ελλάδα το πρώτο ZONTES 703T που θα κυκλοφορήσει στους Ευρωπαϊκούς δρόμους ξεκινώντας το ταξίδι του πρώτα από την χώρα μας.
Η τεράστια εμπορική επιτυχία των σκούτερ της ZONTES, ανταμείβεται από το εργοστάσιο που έστειλε στην ελληνική αντιπροσωπεία το πρώτο 703T με αεροπλάνο για να προλάβει να γράψει χιλιόμετρα πριν φτάσουν οι μοτοσυκλέτες που έχουν αρχίσει ήδη να μπαίνουν σε προ-παραγγελία.
Το υποδεχτήκαμε στο αεροδρόμιο λοιπόν όπου αμέσως μετά την παραλαβή πέρασε την διαδικασία της προετοιμασίας και του τεχνικού ελέγχου και ήρθε στα γραφεία του περιοδικού για την πρώτη μας γνωριμία!
Το πρώτο που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους της Ευρώπης
Η μοτοσυκλέτα δεν έχει ακόμη γράψει τα πρώτα της χιλιόμετρα, κάτι που θα γίνει το επόμενο διάστημα.
Αναμένοντας την αναλυτική δοκιμή του, έχουμε ένα σύντομο video με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και τον εξοπλισμό που φέρνει καθώς ο συνδυασμός αυτός, στο πλαίσιο τιμής που θα πωλείται στην Ελλάδα αλλάζουν τα δεδομένα της κατηγορίας.
Το νέο ZONTES 703T θα πωλείται στην Ελλάδα 6.995€ και επιγραμματικά περιλαμβάνει:
Τρικύλινδρος Κινητήρας 102 PS Ισχύς και 74,5 Nm Ροπής