SHOEI - Ρέπλικα του κράνους του τίτλου του Marc Marquez σε αδιανόητη τιμή

Από την Dave Designs, σε 93 μόλις κομμάτια και αποκλειστικά σε Medium
Marc Marquez - συλλεκτικό κράνος
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/11/2025

Σε περιορισμένη βγαίνει ένα συλλεκτικό κράνος της SHOEI, ρέπλικα εκείνου που παραδώθηκε στον Marc Marquez για να γιορτάσει τον Παγκόσμιο Τίτλο του 2025 στο ιαπωνικό GP.

Όταν λέμε συλλεκτικό κράνος, στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για 93 μόλις αντίτυπα σε M μέγεθος, που κοστίζουν 6.990 ευρώ έκαστο!

Το X-SPORT Pro κράνος στο οποίο βασίζεται το συλλεκτικό κράνος κοστίζει 899 ευρώ, κάτι που μεταφράζεται σε 6.091 περισσότερα ευρώ για το συλλεκτικό κράνος.

MM93

Το εοραστικό κράνος συνοδεύεται από μοναδικό κουτί και πιστοποιητικό γνησιότητας υπογεγραμμένο από τον Marc, τη SHOEI και τη Dave Designs. Θα το βρείτε αποκλειστικά στο site του Marc Marquez ΕΔΩ, για να το προ-παραγγείλετε, με τις αποστολές να έχουν προγραμματιστεί από τα τέλη Ιανουαρίου έως και τις 30 Απριλίου 2026.

Άλλωστε, με τι κράνος θα συνδυάσετε το εορταστικό Ducati Panigale V2 MM93 που έχετε ήδη προ-παραγγείλει για χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό σας;

Ετικέτες

FIM Tout Terrain Rally Cup: Βάθρο πέτυχαν οι ADV Heroes στον πρώτο αγώνα

Η ομάδα αποτελείται από τους τους Ιωσήφ Μπουτσαξή και Μάκη Γκόγκα
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

8/5/2026

Η ομάδα ADV Heroes αποτελείται από δύο αναβάτες, τους Ιωσήφ Μπουτσαξή και Μάκη Γκόγκας και έχει γίνει κυρίως γνωστή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Ο Ιωσήφ Μπουτσαξής αγωνίζεται με KTM 890 Adventure R Rally και o Μάκη Γκόγκας με KTM 890 Adventure R.

Η ομάδα συμμετείχε πέρυσι στους ελληνικούς αγώνες Rally και φέτος αποφάσισε να ακολουθήσει τον θεσμό Tout Terrain Rally Cup που αποτελείται από τέσσερις αγώνες και είναι ο ευρωπαϊκός θεσμός Rally της FIM. Στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στην Ισπανία (Adventure Galicia) ο Μάκη Γκόγκας τερμάτισε 19ος γενικής και τρίτος στην κατηγορία M5, ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών και ο Ιωσήφ Μπουτσαξής 37ος γενικής και πέμπτος στην κατηγορία M5 ανάμεσα σε συνολικά 71 αναβάτες που ολοκλήρωσαν τον αγώνα.

advheroes

Μετά τα πολύ θετικά αποτελέσματα του πρώτου αγώνα, η ομάδα ετοιμάζεται για τους επόμενους αγώνες που είναι με την σειρά οι Hellas Rally (25-31/5), Ro Rally Marathon (10-18/7) και Sandallion Rally (13-17/10).

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στους δύο Έλληνες αναβάτες και θα σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματά τους στον ευρωπαϊκό θεσμό.

Ετικέτες