CryptoDATA RNF MotoGP Team - Η επίσημη παρουσίαση της περιφερειακής Aprilia

Με αναβάτες τους Miguel Oliveira και Raul Fernandez
Aprilia RNF
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

21/3/2023

Η επίσημη παρουσίαση της CryptoDATA RNF MotoGP Team έγινε στο Portimao, εν όψει του επερχόμενου πρώτου αγώνα της σεζόν του 2023. Εκεί είδαμε τα νέα χρώματα της πρώτης περιφερειακής ομάδας της Aprilia, με τις RS-GP και τους Oliveira και Fernandez.

Πέρα από το μπλε-λευκό, κόκκινο και μαύρο, το χρώμα που ξεφεύγει από την πεπατημένη είναι το rose gold του μεγάλου χορηγού CryptoDATA.

Αμφότεροι οι αναβάτες κάνουν το ντεμπούτο τους φέτος με τη μοτοσυκλέτα της Aprilia, με τον Miguel Oliveira να γράφει τον 11ο ταχύτερος χρόνο στο τελευταίο τεστ του Portimano, και τον νεαρό Fernandez τον 16ο. Σίγουρα κάθε νέα αρχή απαιτεί την εξοικείωση των αναβατών με τις νέες τους μοτοσυκλέτες, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πόσο γρήγορη θα είναι αυτή, ώστε να διαπιστώσουμε τις δυνατότητες του νέου συνδυασμού.

Στους χορηγούς της ομάδας βρίσκονται οι: Greenpower Generators, RCB, WRS, Sterilgarda, Castrol, Estrella Galicia, και Shark.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες