CryptoDATA RNF MotoGP Team - Η επίσημη παρουσίαση της περιφερειακής Aprilia

Με αναβάτες τους Miguel Oliveira και Raul Fernandez
Aprilia RNF
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

21/3/2023

Η επίσημη παρουσίαση της CryptoDATA RNF MotoGP Team έγινε στο Portimao, εν όψει του επερχόμενου πρώτου αγώνα της σεζόν του 2023. Εκεί είδαμε τα νέα χρώματα της πρώτης περιφερειακής ομάδας της Aprilia, με τις RS-GP και τους Oliveira και Fernandez.

Πέρα από το μπλε-λευκό, κόκκινο και μαύρο, το χρώμα που ξεφεύγει από την πεπατημένη είναι το rose gold του μεγάλου χορηγού CryptoDATA.

Αμφότεροι οι αναβάτες κάνουν το ντεμπούτο τους φέτος με τη μοτοσυκλέτα της Aprilia, με τον Miguel Oliveira να γράφει τον 11ο ταχύτερος χρόνο στο τελευταίο τεστ του Portimano, και τον νεαρό Fernandez τον 16ο. Σίγουρα κάθε νέα αρχή απαιτεί την εξοικείωση των αναβατών με τις νέες τους μοτοσυκλέτες, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πόσο γρήγορη θα είναι αυτή, ώστε να διαπιστώσουμε τις δυνατότητες του νέου συνδυασμού.

Στους χορηγούς της ομάδας βρίσκονται οι: Greenpower Generators, RCB, WRS, Sterilgarda, Castrol, Estrella Galicia, και Shark.

Ετικέτες

MotoGP Awards 2025: Αποδοκιμασίες προς τον Valentino Rossi από το κοινό - Τον υπερασπίστηκε ο Marc Marquez

Σεβασμό προς όλους ζήτησε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής
marc-rossi
Από τον

Παύλο Καρατζά

18/11/2025

Η τελετή απονομής των βραβείων MotoGP έγινε φέτος στην πίστα της Βαλένθια μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα της σεζόν και επισκιάστηκε μερικώς από ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές τους Valentino Rossi και μερίδας των καλεσμένων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια των MotoGP Awards 2025, η διοργάνωση παρουσίασε μερικές εικόνες και βίντεο από αναβάτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον θεσμό και όσες φορές εμφανίστηκε το πρόσωπο του Rossi στην οθόνη, μερίδα των καλεσμένων που ήταν στην τελετή τον γιούχαραν επανειλημμένα.

Ο Marc Marquez, αν και έχασε και το GP της Βαλένθια όπως θα χάσει και τις δοκιμές που ξεκινάνε σήμερα, ήταν φυσικά παρόντας στην απονομή, μαζί με τον αδερφό του Alex αλλά και τους γονείς του. Μετά την προβολή του βίντεο και τις αποδοκιμασίες, ο φετινός Πρωταθλητής Marc Marquez ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της καλύτερης προσπέρασης της χρονιάς. Ο Marquez είπε τότε χαρακτηριστικά: “Το μόνο που μπορώ να πω είναι να παρακαλέσω να σέβεστε τους πάντες”. Το πλήθος έμεινε σιωπηλό εκείνη τη στιγμή και μετά την ομιλία του φώναξε ρυθμικά το όνομά του, με τον Ισπανό να έχει δεχτεί φέτος επίσης αποδοκιμασίες από μερίδα θεατών σε Mugello και Misano.

marc

Ο Marquez θέλησε όχι μόνο να ρίξει τους τόνους και να μην πυροδοτήσει εκ νέου την “εμπόλεμη” κατάσταση μεταξύ εκείνου και του Rossi, αλλά να υπερασπιστεί τον Γιατρό και η προτροπή του για σεβασμό προς όλους έρχεται σε συνέχεια των προηγουμένων δηλώσεων που έκανε σχετικά πρόσφατα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Rossi δεν τον χρειάζεται, ούτε αυτός χρειάζεται τον Rossi, αλλά η μοτοσυκλέτα τους χρειάζεται και τους δύο (διαβάστε περισσότερα εδώ).