Α.ΜΟΤ.Ο.Ε – Ακύρωση του προγραμματισμένου αγώνα Scramble Βορείου Ελλάδος στη Φλώρινα λόγω καιρικών συνθηκών

Δύσκολα τα πράγματα καθώς το χιόνι έχει κάνει την εμφάνιση του
motomag Α.ΜΟΤ.Ο.Ε – Ακύρωση του προγραμματισμένου αγώνα Scramble Βορείου Ελλάδος στη Φλώρινα λόγω καιρικών συνθηκών
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

28/11/2023

Το επιβεβαιωμένο πρόγραμμα των υπολειπόμενων αγώνων της φετινής χρονιάς το οποίο έκανε γνωστό η Α.ΜΟΤ.Ο.Ε τις προηγούμενες ημέρες τελικά δεν κράτησε για πολύ, καθώς οι δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Φλώρινα έφεραν την ακύρωση του επερχόμενου αγώνα Scramble ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω των έντονων χιονοπτώσεων που σημειώνονται τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή της Φλώρινας, η Α.ΜΟΤ.Ο.Ε έκρινε πως ο αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Βορείου Ελλάδος πρέπει να ακυρωθεί καθώς η πρόσβαση στην περιοχή του αγώνα είναι δύσκολη και επικίνδυνη για όλους τους εμπλεκόμενους με τον αγώνα.

Ετικέτες

Σκοτώθηκε στην προπόνηση ο αναβάτης του Freestyle MX Jayden Archer [VIDEO]

Το 2022 στο Nitro World Games στο Brisbane ήταν ο πρώτος που έκανε τριπλό back flip!
motomag Σκοτώθηκε στην προπόνηση ο αναβάτης του Freestyle MX Jayden Archer [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

23/2/2024

O 27χρονος Αυστραλός αναβάτης του Freestyle MX, Jayden Archer έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια προπόνησης ενώ προσπαθούσε να τελειοποιήσει το τριπλό back flip, ένα κόλπο το οποίο έγινε το σήμα κατατεθέν του στους αγώνες τα τελευταία έτη.

Ο Archer ο οποίος είχε κατακτήσει δύο φορές το μετάλλιο στον θεσμό X Games, είχε καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στην Freestyle MX σκηνή το 2022 όπου στο Nitro World Games στο Brisbane έγινε ο πρώτος αναβάτης που έκανε τριπλό back flip με την μοτοσυκλέτα του ενώ σαν να μην έφτανε αυτό λίγο αργότερα θα έκανε και πρόταση γάμου στην κοπέλα του.

Σκοτώθηκε στην προπόνηση ο αναβάτης του Freestyle MX Jayden Archer [VIDEO]

Ο 27χρονος ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Μελβούρνη όπου και πραγματοποιούσε προπονήσεις στην προσπάθεια του να τελειοποιήσει το γνωστό κόλπο του έχασε την ζωή του. Τον θάνατο του επιβεβαίωσε ο θεσμός Nitro Circus -αποτελεί μία σύγχρονη μοτοσυκλετιστική έκδοση ενός θιάσου που δημιούργησε ο Travis Pastrana, με τους συμμετέχοντες να πραγματοποιούν κάθε λογής κόλπα με τις μοτοσυκλέτες τους-, στον οποίο τα τελευταία 10 χρόνια λάμβανε μέρος ο Archer.

Ο θεσμός Nitro Circus ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "Η οικογένεια του Nitro Circus θρηνεί την απώλεια του Jayo Archer. Ο Jayo ήταν η επιτομή του πάθους, της σκληρής δουλειάς και της αποφασιστικότητας. Μια θετική επιρροή για τους γύρω του. Και πάνω απ' όλα ένας σπουδαίος άνθρωπος και φίλος όλων μας."

Σκοτώθηκε στην προπόνηση ο αναβάτης του Freestyle MX Jayden Archer [VIDEO]

 

Ετικέτες