GASGAS ΤΧΕ - Ηλεκτρικό Trial κερδίζει τα βενζινοκίνητα στο Ισπανικό Πρωτάθλημα!

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Trial2, Sondre Haga, πήρε με το καλημέρα νίκη στην TR2 κατηγορία
motomag GASGAS Factory Racing – O Sondre Haga με το ηλεκτρικό ΤΧΕ κέρδισε την κατηγορία TR2 στο Ισπανικό Πρωτάθλημα Trial
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

26/2/2024

H GASGAS συνεχίζει να εξελίσσει το ηλεκτρικό μοντέλο της στο Trial, με τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή Trial2, Sondre Haga να επιλέγει να αγωνιστεί στο Ισπανικό Πρωτάθλημα Trial με το GASGAS ΤΧΕ, παίρνοντας μάλιστα νίκη στον πρώτο του αγώνα εκεί!

Το ηλεκτρικό ΤΧΕ το οποίο βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και πολλά χρόνια -κυρίως στο πρωτάθλημα TrialE- έκανε την εμφάνιση του φέτος και στο Ισπανικό Πρωτάθλημα Trial. H GASGAS έχοντας ως στόχο να συλλέξει πολύτιμα δεδομένα για την περαιτέρω εξέλιξη του ηλεκτρικού μοντέλου της έβαλε στην εξίσωση και τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή Trial2, Sondre Haga, ο οποίος κατάφερε με το καλημέρα να πάρει τη νίκη στην TR2 κατηγορία.

GASGAS Factory Racing – O Sondre Haga με το ηλεκτρικό ΤΧΕ κέρδισε την κατηγορία TR2 στο Ισπανικό Πρωτάθλημα Trial

O Νορβηγός αγωνιζόμενος της GASGAS Factory Racing ο οποίος την περσινή χρονιά έκανε κάποιες wildcard εμφανίσεις, κέρδισε στον πρώτο γύρο της χρονιάς -Arteixo- με το TXE να αποδεικνύεται άκρως ανταγωνιστικό στα χέρια του Haga στην κατηγορία TR2. Πίσω από τον αναβάτη της GASGAS βρέθηκαν οι Pau Martínez Suárez (Vertigo Motors) και David Fabian (Beta). Επόμενος σταθμός για τον Saga και την GASGAS ο αγώνας Trial Gironella στις 24 Μαρτίου.

GASGAS Factory Racing – O Sondre Haga με το ηλεκτρικό ΤΧΕ κέρδισε την κατηγορία TR2 στο Ισπανικό Πρωτάθλημα TrialGASGAS Factory Racing – O Sondre Haga με το ηλεκτρικό ΤΧΕ κέρδισε την κατηγορία TR2 στο Ισπανικό Πρωτάθλημα Trial
Ετικέτες

Η DNA High Performance Filters στηρίζει τον Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο

Ως βασικός χορηγός στην προσπάθειά του στο Alpe Adria International Motorcycle Championship - Θα παρέχει και τεχνική υποστήριξη
Dinos31 DNA
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

11/7/2025

Η DNA High Performance Filters ανακοίνωσε την υποστήριξή της στον Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο αποκτώντας τον ρόλο του κύριου οικονομικού χορηγού , ενώ θα παρέχει και τεχνική υποστήριξη στον DINOS 31.

Ο Μαυρόπουλος είναι τρεις φορές πρωταθλητής Βαλκανιονίκης (BMU SSP300) και φέτος αγωνίζεται στο Alpe Adria International Motorcycle Championship με μία Yamaha R7, στην κατηγορία Sportbike, όπου βρίσκεται στην πρώτη θέση, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την αγωνιστική του κλάση και συνέπεια.

Η εταιρεία DNA High Performance Filters στηρίζει διαχρονικά τις προσπάθειες νέων, ταλαντούχων αθλητών και φέτος στέκεται δίπλα στον DINOS 31, όχι μόνο ως τεχνικός συνεργάτης αλλά και ως βασικός οικονομικός υποστηρικτής της διεθνούς του προσπάθειας.

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της εταιρείας, δήλωσε πως είναι πολύ σημαντικό που η DNA να βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια των νέων παιδιών και να υποστηρίζει ενεργά τους στόχους τους. Η ανάδειξη της Ελλάδας στο διεθνές αγωνιστικό στερέωμα είναι κάτι που προσφέρει υπερηφάνεια, ειδικά ανάμεσα σε εξαιρετικά ανταγωνιστικούς αθλητές από χώρες όπως η Ιταλία, αυτό είναι άλλωστε το πραγματικό νόημα της υποστήριξης στον αθλητισμό.

Dinos31 DNA

Ο ίδιος ο Μαυρόπουλος δήλωσε:

“Η DNA ήταν πάντα στο πλευρό μου τεχνικά, φέτος όμως είναι για μένα κάτι παραπάνω, αφού με στηρίζει και οικονομικά σε αυτή την απαιτητική μου προσπάθεια. Για τα φίλτρα της DNA και την απόδοσή τους δεν χρειάζεται να πω πολλά – τα αποτελέσματα είναι ήδη καταγεγραμμένα μέσα στην πίστα, σε πραγματικές συνθήκες αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία DNA High Performance Filters και ιδιαίτερα τον Κύριο Μάριο Νικολαΐδη που έχει πιστέψει σε εμένα και  με στηρίζει σε κάθε μου βήμα, τον Κύριο Ντίνο Νικολαΐδη για τις πολύτιμες συμβουλές του και τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη που πάντα έχει για εμένα ένα χαμόγελο και έναν καλό λόγο.”

Από την πλευρά της η DNA High Performance Filters εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στον επόμενο αγώνα του DINOS 31 στην αυτοκινητοδρόμιο του Grobnik στην Ουγγαρία, και αναμένει με αγωνία την καρό σημαία στον τελικό του πρωταθλήματος.

Dinos31 DNA