Greece Rally 2023, Ημέρα 5η - Προηγείται ο Barbieri παρά τον κακό χρόνο που πέτυχε

Η υπόθεση νίκη παραμένει ανοικτή καθώς σήμερα θα διεξαχθεί η Marathon Stage Β
motomag Greece Rally 2023, Ημέρα 5η – Προηγείται ο Barbieri παρά τον κακό χρόνο που πέτυχε
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

6/10/2023

Η “Marathon Stage A” Κακαβιά – Πρεμετή – Ιωάννινα – Κακαβιά – Αλβανία – Πρεμετή συνολικού μήκους 260 χιλιομέτρων “έδειξε τα δόντια της” καθώς οι πρωτοπόροι έχασαν αρκετό χρόνο, με τον Dennis Schans (KTM EXC 350 F), να καταφέρνει να κερδίσει την ειδική διαδρομή εκμεταλλευόμενος την καλύτερη σειρά εκκίνησης.

Η πέμπτη αγωνιστική ημέρα του Greece Rally 2023 θα ήταν η δυσκολότερη ημέρα μέχρι τώρα για τους συμμετέχοντες καθώς αυτοί θα έπρεπε να τα βγάλουν πέρα με την Ειδική Διαδρομή: “Marathon Stage A” που δεν αστειευόταν, ενώ οι αγωνιζόμενοι όλων των κατηγοριών εκτός από τις εναλλαγές του οδοστρώματος έπρεπε να αντιμετωπίσουν και τα παιχνίδια του καιρού.

Greece Rally 2023

Μετά το τέλος της Ε.Δ. είδαμε τους πρωτοπόρους να χάνουν αρκετό χρόνο ελέω της σειράς εκκίνησης, με τους αγωνιζόμενους που ξεκινούσαν πιο πίσω να κερδίζουν σημαντικό χρόνο ανεβαίνοντας ταυτόχρονα θέσεις στην κατάταξη. Τον ταχύτερο χρόνο σημείωσε ο Dennis Schans (KTM EXC 350 F), με τον Ολλανδό να καταφέρνει με αυτή του την επίδοση να μπει στην 20αδα. Στην πρώτη θέση της κατάταξης όλων των κατηγοριών συνεχίζει να βρίσκεται ο Roberto Barbieri (Husqvarna FE 501), παρά τον έβδομο χρόνο που σημείωσε. Στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Tomas Millet (KTM EXV 350), ο οποίος κατάφερε να κερδίσει δύο θέσεις. Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Sandro Calesini (KTM EXC 450), με τον Markus Auchmann (Husqvarna FE 350), να βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Ο Frederick Scheifler (Husqvarna 701), συμπληρώνει την πεντάδα με τον Βασίλη Στογιάνο (Honda CRF 250 RX) να είναι ο πρώτος Έλληνας στην 22η θέση γενικής -όλων των κατηγοριών.

Μπορείτε να βρείτε αποτελέσματα, φωτογραφικό υλικό καθώς και πληροφορίες για το Rally Greece ΕΔΩ.

Ετικέτες

Isle of Man TT: Δείτε δωρεάν όλους τους αγώνες των τελευταίων 30 ετών! [Video]

Στην επίσημη ιστοσελίδα του IOMTT - Αγώνες, συνεντεύξεις και θρυλικές μάχες από το 1995, όλα σε ένα μέρος
Isle
Από τον

Παύλο Καρατζά

10/12/2025

Με τη εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων να έχει ξεκινήσει ανεπίσημα η εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Isle of Man TT προσφέρει σε όλους τους φίλους του θρυλικού θεσμού τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν όλους τους αγώνες που έγιναν τα τελευταία 30 χρόνια και όχι μόνο! 

Οι οπαδοί του TT μπορούν πλέον να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους αγώνες και στιγμές από το 1995 έως το 2025, μέσω του καναλιού streaming TT+ της εταιρείας.

Μπορείτε να γυρίσετε πίσω το χρόνο και να παρακολουθήσετε τον Joey Dunlop να αγωνίζεται και να ανεβαίνει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου πριν από τον θλιβερό θάνατό του το 2000 και να δείτε από πρώτο χέρι γιατί θεωρείται θρύλος.

Μπορείτε επίσης να δείτε τον γύρο με ταχύτητα 209,21 χλμ./ώρα που κατάφερε ο John McGuinness το 2007 ή τον εκπληκτικό γύρο με ταχύτητα 217,26 χλμ./ώρα που κατάφερε ο Peter Hickman κατά τη διάρκεια του αγώνα Senior TT του 2018.

Μπορείτε να γυρίσετε πίσω στο 2009 και να δείτε τον Michael Dunlop να κερδίζει την πρώτη του νίκη στο TT στην κατηγορία Supersport, ή να δείτε την φετινή του 33η νίκη του που επιτεύχθηκε νωρίτερα φέτος.

Εκτός από όλες τις ιστορικές στιγμές των αγώνων, οι θεατές θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν συνεντεύξεις των αναβατών και μερικές από τις πιο διάσημες μάχες των τελευταίων τριών δεκαετιών.

Για να εγγραφείτε και να έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στα τελευταία 30 χρόνια των αγώνων TT, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε έναν απλό λογαριασμό στην ιστοσελίδα TT+, ο οποίος είναι δωρεάν και μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο εδώ.