Hellas Rally Raid: Προτελευταία ημέρα με λίγες εγκαταλείψεις για τον βαθμό δυσκολίας

Μαγικά τοπία σε ένα δύσκολο Rally
Hellas Rally Raid: Προτελευταία ημέρα με λίγες εγκαταλείψεις για τον βαθμό δυσκολίας
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

27/5/2023

Το προ-τελευταίο σκέλος ζουν οι αγωνιζόμενοι του Hellas Rally Raid και ετοιμάζονται για την αυριανή τελετή της ολοκλήρωσής του. Η τελετή μαζί και συναυλία, ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην κεντρική πλατεία του Καρπενησίου αλλά εξαιτίας εργατικού δυστυχήματος στον Προυσό από δημότη του Καρπενησίου, οι διοργανωτές του Hellas Rally αποδέχτηκαν την παράκληση του Δήμου και η απονομή θα γίνει εντός του bivouac, στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Αυτή την στιγμή προηγείται ο Ebster Tobias στην κατηγορία Μ3 ενώ ο Pol Tarres που έχει στόχο εκτός από την κατηγορία Μ6 των μεγάλων δικύλινδρων να είναι και πολύ ψηλά στην γενική κατάταξη, είναι τώρα στην 5η θέση γενικής.

Το σύνολο των λιγοστών ελληνικών συμμετοχών, όπως τις έχουμε περιγράψει αυτές τις ημέρες, φαίνεται πως συνεχίζουν σύμφωνα με το προσωρινό αποτέλεσμα αυτή την ώρα, ενώ ακόμη δεν υπάρχει η λίστα εκκίνησης για αύριο. Θα είναι μία πιο ήπια ημέρα, να όλα πάνε καλά, καθώς η τελευταία ημέρα του Hellas Rally θα ξεκινήσει στις 09:00.

 

 

Ετικέτες

FIM EWC 24 Heures Motos Le Mans – Pole position με ρεκόρ για τον Niccolò Canepa της YART Yamaha

Τρεις διαφορετικοί κατασκευαστές στην τριάδα με την νίκη να αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες
motomag FIM EWC 24 Heures Motos Le Mans – Pole position με ρεκόρ για τον Niccolò Canepa της YART Yamaha
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/4/2024

Η ομάδα της YART Yamaha στον αυριανό αγώνα θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση χάρη στην προσπάθεια του Niccolò Canepa, ο οποίος κατάφερε να σημειώσει 1:34.708, χρόνος που αποτελεί ταυτόχρονα ρεκόρ για την πίστα Circuit Bugatti.

Άξιοι συμπαραστάτες ήταν και οι teammate του Canepa καθώς οι Karel Hanika και Martin Fritz έγραψαν χρόνους λίγο πάνω από το 1:35. Οι συνδυαστικοί χρόνοι των τριών αναβατών της YART Yamaha χάρισαν στην ομάδα την pole position και το μεγάλο πλεονέκτημα για τον 24ωρο αγώνα.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η ομάδα Suzuki Yoshimura Sert Motul (Dan Linfoot, Gregg Black, Étienne Masson), με την F.C.C. TSR Honda France (Joshua Hook, Mike Di Meglio, Alen Techer) να συμπληρώνει την τριάδα.

Μπορεί η pole position να δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην YART Yamaha, ωστόσο σε έναν 24ωρο αγώνα αντοχής τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα. Μείνετε συντονισμένοι καθώς το ΜΟΤΟ βρίσκεται στην γαλλική πίστα και θα σας μεταφέρει τα όσα θα συμβούν.

FIM EWC 24 Heures Motos Le Mans – Pole position με ρεκόρ για τον Niccolò Canepa της YART Yamaha


Περισσότερες φωτογραφίες του MOTO από την διαδικασία της κατάταξης:

Ετικέτες