Η παρουσία της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και της Yamaha Tenere 700 στο Olympia Rally 2023

1η θέση στην κατηγορία τους, και 10η γενική απέναντι στα αγωνιστικά 450
Olympia Rally 2023 Yamaha Tenere
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/5/2023

Η Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ συμμετείχε επίσημα στο Olympia Rally 2023 με αναβάτη τον Δημήτρη Χελιώτη καβάλα σε μια Yamaha Tenere 700, κατακτώντας την 1η θέση της κατηγορίας 6 (Δικύλινδρες μοτοσυκλέτες 650cc-1300cc) και την 10η γενικής.

Στα πλαίσια της προώθησης της Tenere, και της ανάδειξης των δυνατοτήτων της ακόμα και στον αγωνιστικό στίβο με ελάχιστες μετατροπές, η Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και ο Δημήτρης Χελιώτης ξεκίνησαν ένα Rally ταξίδι, που θα συνεχιστεί με διαφορετικούς αναβάτες και σε επόμενες αγωνιστικές διοργανώσεις μέσα στο 2023.

Στο εξαήμερο Olympia Rally, ο Δ. Χελιώτης και το Tenere 700 τερμάτισαν πρώτοι στην κατηγορία των δικύλινδρων On-Off μεγάλου κυβισμού, μια κατηγορία που ακόμα δεν έχει τη δημοφιλία που της αξίζει στο εν λόγω ράλι, καθώς σε αυτήν είχαμε μόνο δυο συμμετοχές. Ακόμα κι έτσι όμως ο τερματισμός της Tenere, και μάλιστα στη 10η θέση τελικής κατάταξης όλων των κατηγοριών είναι σημαντικός.

Το ΜΟΤΟ παρακολουθούσε καθημερινά την πρόοδο όλων των αγωνιζομένων του Olympia Rally 2023, και έχει καταγράψει την εξέλιξη του σημαντικού αυτού Rally σκέλος - σκέλος που αναλυτικά βρίσκονται στην αντίστοιχη ενότητα στο motomag.gr.

Olympia Rally

Το αγωνιστικό ταξίδι της Tenere στο Olympia Rally 2023 ξεκίνησε από τα Καλάβρυτα με τρεις διαδρομές (24-26 Απριλίου) και συνεχίστηκε με άλλες τρεις (27-29 Απριλίου) στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας.

Το αγωνιστικό ταξίδι του Tenere συνεχίζεται στις 21 Μαίου, όπου η μοτοσυκλέτα της Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ θα λάβει μέρος στο Hellas Rally 2023 που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι και τη Λίμνη Πλαστήρα. Αναβάτης της μοτοσυκλέτας αυτή τη φορά θα είναι ο Θανάσης Χούντρας

Ετικέτες

ΑΜΟΤΟΕ – Ακύρωση του αγώνα Scramble της Πτολεμαίδας

Λόγω μη ολοκλήρωσης των απαραίτητων διαδικασιών από το σωματείο A.M.O.E.
ΑΜΟΤΟΕ - Ακύρωση scramble
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

13/6/2024

Η ΑΜΟΤΟΕ ενημερώνει ότι ο αγώνας Scramble στην Πτολεμαΐδα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου από το σωματείο Α.Μ.Ο.Ε ακυρώνεται λόγω μη ολοκλήρωσης των διαδικασιών από το σωματείο, όπως αποστολή ειδικού κανονισμού, κλπ.

Ετικέτες