Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

IMR Junior Cup: Προκήρυξη νέας ενιαίας κατηγορίας

Αγωνιστική εμπειρία από 9 χρονών

Μέσα στα πλαίσια του θεσμού MiniGP που προετοιμάζει και τροφοδοτεί με νέους αναβάτες το πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας και όχι μόνο, η IMR Ελλάς μαζί με την ARP Racing Academy ανέλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία ενιαίου τύπου για αναβάτες από 9 έως και 13 ετών. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που λάβαμε από την IMR Ελλάς:

Με την δυνατότητα που υπάρχει από την διοργάνωση του Minigp για την δημιουργία θεσμού , η IMR Ελλάς σε συνεργασία με την ARP Racing Academy με σκοπό να αναδείξει τις οδηγικές ικανότητες και το ταλέντο νέων αθλητών/τριών και με την ήδη υπάρχουσα εκδήλωση ενδιαφέροντος και συμμέτοχη 4 νέων ηλικίας 9 έως 13 ετών, μας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουμε τον θεσμό IMR Junior Cup (ενιαίο).

Μετά τον πετυχημένο θεσμό IMR CUP για ηλικίες από 17 ετών και πάνω, τώρα υπάρχει και ο Θεσμός για αθλητές/τριες από 9 έως 13 ετών (τα κορίτσια έως 15 )

Το IMR Junior Cup  θα διοργανωθεί από την οργάνωση του MiniGP Cup και θα υποστηριχθεί από την αγωνιστική ακαδημία ARP   με σκοπό να δώσει την δυνατότητα σε παιδιά να ασχοληθούν με τον μηχανικό αθλητισμό.

Οι  μοτοσυκλέτες θα είναι τύπου  pit bike  IMR Corse 140cc και μόνο, χωρίς μετατροπές, αντίστοιχα με το υπάρχον IMR Cup.

Οι Νέοι αθλητές  μπορούν να επιλέξουν τον τύπο και την μάρκα των ελαστικών που θα χρησιμοποιήσουν.

Σε όσους/όσες ενδιαφέρονται που δεν έχουν στην κατοχή τους τέτοιου τύπου μοτοσυκλέτα η IMR δίνει την δυνατότητα ενοικίασης μοτοσυκλέτας. Τηλ επικοινωνίας 6932337020 Δημοσθένης Μαυρόπουλος.