Isle of Man TT 2022 - Μεγάλη επιτυχία του TT+ με τη live μετάδοση του αγώνα

57.000 συνδρομητές κατά τον αγώνα, 130.000 συνδρομητές στα τέλη Ιουνίου
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

30/6/2022
Η live μετάδοση του Isle of Man TT, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς 57.000 φαν έγιναν συνδρομητές στην ψηφιακή πλατφόρμα ΤΤ+ κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ στα τέλη Ιουνίου η συνδρομητική βάση έχει αυξηθεί στους 130.000 θεατές από 185 χώρες!
 
Κάπως έτσι, λίγο πριν μπούμε στον Ιούλιο του 2022, οι οπαδοί του IOMTT έχουν δει στο ΤΤ+ περισσότερες από 700.000 ώρες υλικού.
 
Θυμίζουμε πως η ψηφιακή πλατφόρμα μετάδοσης ΤΤ+ κάνει δυνατή την παρακολούθηση του αγώνα του ΤΤ από οποιαδήποτε ψηφιακή συσκευή, όπως smartphone, laptop και desktop pc.
 
Το κόστος της συνδρομής είναι για την ώρα 22 ευρώ άπαξ, ενώ ο χρήστης μπορεί να δει τους αγώνες τόσο live κατά τη διάρκεια του event, όσο και μαγνητοσκοπημένους μετά (on demand), όποτε θέλει.
 
Πέρα από τους αγώνες το TT+ προσφέρει συνεντεύξεις αγωνιζομένων, ρεπορτάζ για το ΤΤ, κ.α., ενώ οι υπεύθυνοι δήλωσαν πως θα μελετήσουν το υλικό του 2022, ώστε να εντοπίσουν αδυναμίες και να δουλέψουν για την ακόμα πληρέστερη κάλυψη των αγώνων του 2023.
 
Μακρόχρονος στόχος της διοργάνωσης του ΙΟΜΤΤ είναι να αυξήσει το ψηφιακό κοινό των αγώνων του θεσμού κατά… 450% μέχρι το 2027.

Βάθρο για τον Valentino Rossi στις 12 Ώρες του Bathurst

Ξεκίνημα με το δεξί στο Intercontinental GT Challenge 2026 για τη BMW και τον Ιταλό θρύλο του MotoGP
Team WRT BMW Rossi
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

16/2/2026

Το Intercontinental GT Challenge έτρεξε τον πρώτο του αγώνα στη διοργάνωση του 2026 στην πίστα του Bathurst στην Αυστραλία, έναν 12ωρο αγώνα αντοχής που ανοίγει το πρόγραμμα τεσσάρων αγώνων της φετινής χρονιάς.

Η ομάδα Team WRT των Rossi, Augusto Farfus (Βραζιλία) και Raffaele Marciello (Ελβετία) με το αυτοκίνητο BMW M4 GT3 EVO υπό τον αριθμό #46 κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα στην τρίτη θέση.

Team WRT BMW Rossi

Ο αγώνας με διάρκεια 12 ώρες είχε αρκετές διακοπές εξαιτίας ατυχημάτων, με πολλές κίτρινες σημαίες στη διάρκειά του και μια διακοπή που διήρκεσε σχεδόν μια ώρα.

Team WRT BMW Rossi

Η κατάκτηση της τρίτης θέσης από το ένα αυτοκίνητο της ομάδας ήρθε ενόσω το δεύτερο (#32) έχασε πολλές θέσεις εξαιτίας της εμπλοκής του σε ένα ατύχημα αμέσως μετά την εκκίνηση του αγώνα, καθώς χρειάστηκε να παραμείνει στα πιτς για αρκετή ώρα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να παλέψει για το βάθρο. Πέρυσι η Team WRT είχε θριαμβεύσει στον ίδιο αγώνα κατακτώντας τις δύο πρώτες θέσεις.

Το Intercontinental GT Challenge 2026 θα συνεχιστεί με τον δεύτερο (από τέσσερεις) αγώνες από 14 ως 17 Μαΐου με τις 24 Ώρες του Nurburgring στη Γερμανία.

Ετικέτες