Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Red Bull MotoGP Rookies Cup: Ο Παντελεάκης για τη χρυσή φανέλα!

Ξεκίνησε η ψηφοφορία

Δελτίο τύπου

Το Red Bull MotoGP Rookies Cup, το τελευταίο σκαλοπάτι που οδηγεί στον μαγικό κόσμο των MotoGP, φτάνει στην τελική του φάση, μέρος της οποίας είναι και ο διαγωνισμός της «χρυσής φανέλας». Πρόκειται ουσιαστικά για μία ψηφοφορία του κοινού για το ποιος αναβάτης θα βάλει τη ξεχωριστή αυτή φανέλα πάνω από τα δερμάτινά του, κατά την διάρκεια της τελικής επιλογής αναβατών.

Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας, η όλη διαδικασία θα γίνει ψηφιακά, έτσι ώστε το κοινό να μπορεί να ψηφίσει τον αγαπημένο του αναβάτη. Ανάμεσα στους υποψήφιους αναβάτες συμπεριλαμβάνεται και ο ταλαντούχος Έλληνας αναβάτης, Βασίλης Παντελεάκης, ο οποίος αγωνίζεται με επιτυχία στο ιταλικό πρωτάθλημα CIV, αλλά και ως wild card συμμετοχή στο ισπανικό CEV.

Αυτό που χρειάζεται για την υποστήριξη του Βασίλη, είναι να επισκεφθεί ο καθένας το αντίστοιχο post στην επίσημη σελίδα του Red Bull MotoGP Rookies Cup στο Facebook, να αντιγράψει ακριβώς το όνομα του Βασίλη όπως είναι στη σχετική λίστα και να το κάνει επικόλληση σε σχόλιο κάτω από το post. Είναι σημαντικό να γίνει ακριβώς έτσι η διαδικασία, προκειμένου να προσμετρηθούν οι ψήφοι στο τελικό αποτέλεσμα. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Ας ψηφίσουμε όλοι λοιπόν για τον Έλληνα αναβάτη, με την ελπίδα να δούμε κάποια στιγμή την σημαία μας στο υψηλότερο επίπεδο των αγώνων μοτοσυκλέτας.

Διαβάστε και εδώ για όλους τους Έλληνες αναβάτες του Red Bull MotoGP Rookies Cup