TrialGP 2024, 5ος γύρος - Μια ανάσα πριν έναν ακόμα τίτλο ο Toni Bou

Τρίτο 1-2 για τη Repsol Honda - Το ντουέτο του ιαπωνικού εργοστασίου παραμένει στο 1-2 και στη γενική κατάταξη
TrialGP 2024, Βέλγιο
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

15/7/2024

Στον πέμπτο γύρο της σεζόν του TrialGP για το 2024, ο Toni Bou πήρε μια ακόμα νίκη, με τον ομόσταυλό του, Gabriel Marcelli να παίρνει τη δεύτερη θέση, με τη Honda να καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή και τις 2 πρώτες θέσεις της γενικής βαθμολογίας.

Στον τελευταίο αγώνα πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, στο Comblain-au-Pont του Βελγίου, ο Toni Bou πήρε μια ακόμα νίκη, κοιτώντας τους αντιπάλους του… αφ’ υψηλού, καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής βαθμολογίας με 177 βαθμούς, ακολουθούμενος από τον έτερο αναβάτη του HRC, Gabriel Marcelli με 135, ενώ τρίτος είναι ο Jaime Busto της GASGAS με 126.

Στο Βέλγιο, ο Bou έδειξε για μια ακόμη φορά την κλάση του, σε ένα λασπωμένο τερέν, αυγατίζοντας τις φετινές νίκες του Πρωταθλήματος στις 8.

Επόμενος γύρος στις 25 Αυγούστου στην Cahors της Γαλλίας, όπου ο Bou θα έχει το πρώτο “Match Point”, την πρώτη ευκαιρία δηλαδή να πάρει τον τίτλο του 24.

 

Ετικέτες

Olympia Rally, 4η Ημέρα – Σεβαστόπουλος και Καράμπελας μονοπωλούν ξανά την κορυφή

Δεύτερη μέρα της Marathon Stage με τους δύο αναβάτες της Μοτοδυναμικής να κυριαρχούν ξανά
Olympia Rally 2026
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

30/4/2026

Ξεκινώντας από την Καλαμάτα και κινούμενη σε μια διαδρομή γύρω από τον Ταΰγετο, η τέταρτη μέρα του Olympia Rally 2026 και δεύτερη της Marathon Stage είχε μια συγκριτικά μικρότερη ειδική διαδρομή ως προς την πρώτη Marathon μέρα, επιστρέφοντας για τερματισμό πάλι στη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Olympia Rally 2026
Κίμωνας Καράμπελας

Νικητής της ημέρας ήταν ο Γιάννης Σεβαστόπουλος (#2, Yamaha WR450F) ακολουθούμενος από τον Κίμωνα Καράμπελα (#52, Yamaha Ténéré 700), με τους δύο αναβάτες της Motodynamics Rally Team να επαναλαμβάνουν την επίδοση τους προηγούμενης μέρας, αλλά με ανάποδη σειρά. Το βάθρο της ημέρας συμπλήρωσε ο Γάλλος Pinvidic David (#11) με GAS GAS 350 EC.

Olympia Rally 2026
Γιάννης Τρίγκας

Έτσι στη γενική κατάταξη του αγώνα ο Σεβαστόπουλος εύλογα διατηρεί την πρώτη θέση στην οποία είχε προαχθεί μια μέρα πριν, με τον Αυστριακό Ferdinand Kreidl (KTM EXC 450) δεύτερο και τον Καράμπελα να ανεβαίνει τρίτος.

Olympia Rally 2026

Ψηλά στην κατάταξη παραμένει και ο Γιάννης Τρίγκας (#22, Suzuki DR-Z4S) κατέχοντας την πέμπτη θέση, ενώ ο επόμενος Έλληνας στην κατάταξη είναι ο Ηλίας Τσανικλίδης (#106, Voge 300 Rally) στην 28η θέση. Ακολουθούν οι Κωνσταντίνος Χατζημιχάλης (#55, Suzuki V-Strom 800 DE) στην 35η, Χρήστος Πελούσης (#41, Beta 480RR) στην 36η, Γιώργος Στογιάννος (#18, Honda CRF250R) στην 39η, Χάρης Παπαγεωργίου (#12, GASGAS EC250F) στην 48η και Σωκράτης Ζαΐμης (#555, Yamaha Ténéré 700) στην 56η.

Ετικέτες