MOTO 650 - Ιανουάριος 2024

Ημερομηνία Κυκλοφορίας :
Αριθμός Έκδοσης :

Πρώτο τεύχος 2024! Κυκλοφορεί από 29 Δεκεμβρίου και σε συντροφεύει στο πιο μοτοσυκλετιστικό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά!

Τεύχος #650 Ιανουάριος 2024 με ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ!
Οδηγούμε στην Ισπανία τα νέα Triumph Tiger 900GT Pro και Rally Pro σε άσφαλτο, χώμα και ΑΕΡΑ! Ισχυρότερα από πριν με αναβαθμισμένο κινητήρα και χαμηλότερη κατανάλωση για να ανταπεξέλθουν στον ισχυρότερο ανταγωνισμό!

Φέρνουμε από τα Ιμαλάια το Royal Enfield Himalayan 450 την μικρομεσαία On-Off που έχει όλα τα φόντα για να γίνει μία νέα BEST SELLER στην χώρα μας και ταυτόχρονα να ανοίξει την πύλη της ινδικής εταιρείας σε νέο κοινό!

Πλήρης δοκιμή Benelli TRK702: Μία εξαιρετικά σημαντική μοτοσυκλέτα για την χώρα μας σε μία υπεραναλυτική δοκιμή που απαντά σε όλα τα ερωτήματα για την απόκτησή της!

BMW R1300GS Trophy vs R1250GS Triple Black: Με την συμμετοχή του Βασίλη Μπούδρου και του Κίμων Καράμπελα η πρώτη υπερπλήρης δοκιμή και ταυτόχρονα η συγκριτική δοκιμή της ναυαρχίδας της BMW! Αμέσως μετά την παρουσίασή του από την Ισπανία, επανερχόμαστε αναλυτικά για το GS, αυτή τη φορά επί ελληνικού εδάφους και μετά από πολλά χιλιόμετρα!

Suzuki V-Strom 800: Η πιο προσιτή οικονομικά έκδοση του V-Strom είναι ταυτόχρονα και μία από τις καλύτερες στην οικογένεια αυτή με την μακρά παράδοση στους ελληνικούς δρόμους!

CFMOTO 450NK: Μία από τις μοτοσυκλέτες που μπορούν να αλλάξουν μια για πάντα κάθε στερεότυπο για την χώρα καταγωγής και ταυτόχρονα εξαιρετικά σπορ και εύχρηστη στην καθημερινή χρήση, φανερώνοντας με πιο κοντινό τρόπο από το SR και τις δυνατότητες αυτού του κινητήρα που έρχεται και στο πολυαναμενόμενο ON-Off!

SWM 125Varez: Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία να μην γίνεις μοτοσυκλετιστής ή να μην κάνεις μοτοσυκλετιστή εκείνο τον φίλο που βρίσκεται συνέχεια κολλημένος μέσα σε ένα αυτοκίνητο, όταν υπάρχουν μοτοσυκλέτες σαν το Varez 125 της SWM! Θες κι ένα δεύτερο, οικονομικό και προσιτό για κάθε μέρα; Επίσης Varez 125!

Γνώρισε τον άνθρωπο που έφτιαξε την μοναδική πίστα κοντά στην Αθήνα και την ιστορία του: 50 χρόνια ενεργής παρουσίας στην μοτοσυκλέτα, αυτός είναι ο κος Χρήστος Αναστασιάδης!

SUR-RON Storm BEE E: Μας είπαν πως είναι κανονικό Enduro, το δώσαμε για δοκιμή σε έναν κανονικό εντουρά εθισμένο με τα δίτροχα. Γύρισε με χαμόγελο. Διότι αν ποτέ απαγορεύσουν την βενζίνη στα βουνά, το Enduro θα συνεχιστεί μία χαρά. Σε ορισμένους τομείς, δύο χαρές!

SYM ADX 125: Ο κόσμος ζητά Adventure scooter με τον ίδιο ρυθμό που ζητά και SUV και τώρα η SYM ανοίγει την βεντάλια επιλογών και στην Α1 κατηγορία. Αξιόλογο και απευθείας επιθυμητό!

QJMOTOR Fortress 350: Το πρώτο scooter της QJMOTOR που κάνουμε δοκιμή, αναλαμβάνοντας να μας δείξει το ενδεχόμενο για ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό στο μέλλον από την εταιρεία που καλπάζει εντός Ευρώπης!

Ταξιδιωτικό στην Σικελία, ένα μέρος που θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά στην λίστα των ονειρεμένων ταξιδιών με μοτοσυκλέτα, Long Term Test x3 – CFMOTO 800MT και Royal Enfield HNTR 350 και KTM 790 Adventure, καθώς και τα σημαντικότερα νέα της αγοράς, τα κυριότερα νέα Κόσμου, την απίστευτη ελληνική προσπάθεια για ένα ΔΙΚΟ ΜΑΣ μοτοσυκλετιστικό κόμικ – τα ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ, καθώς και οι μόνιμες στήλες, συμπληρώνουν ένα απίστευτο τεύχος που σηματοδοτεί τον τρόπο με τον οποίο θα μπούμε στη νέα χρονιά: Τέρμα γκάζι με την περισσότερη μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα σε ένα περιοδικό που βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης, εξάγοντας αρθρογραφία: Τεύχος #650 το πρώτο του 2024!

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024 – ΤΟΜΟΣ ΛZ' - ΤΕΥΧΟΣ 650

 

 

Αποστολή

Triumph Tiger 900 GP Pro & Tiger 900 Rally Pro

Αναβαθμισμένο παντού, σε κινητήρα ηλεκτρονικά και εμφάνιση, ο μεσαίος Τίγρης θέλει να επικαιροποιείσει την παρουσία της βρετανικής εταιρείας στην πιο καυτή κατηγορία των On-Off  

 

Αποστολή

Royal Enfield Himalayan 450

Ταξιδεύουμε στην ψηλότερη οροσειρά της Ινδίας, εκεί που γεννήθηκε το νέο Himalayan 450 και οδηγούμε μια εντελώς διαφορετική μοτοσυκλέτα από τον προκάτοχό της

 

BMW R 1300 GS TROPHY

Μετά την Ισπανία πιάνουμε στα χέρια μας στην Ελλάδα το μεγαλύτερο σε κυβισμό boxer της BMW που έγραψε νέο ρεκόρ ροπής στο δυναμόμετρο και αλλάζει σελίδα στην ιστορία των GS

 

SUZUKI V-STROM 800

Η φτηνότερη έκδοση του νέου V-STROM 800 πιθανότατα είναι και η καλύτερη αν δεν σε ενδιαφέρει να κατακτήσεις το Έβερεστ

 

Benelli TRK 702

Η έκδοση με τις χυτές και μικρότερες ζάντες του νέου TRK 702 που ήδη έχει βρει τον δρόμο του στην ελληνική αγορά

 

Συνέντευξη Χρήστος Αναστασιάδης

Ο άνθρωπος που έφτιαξε την μοναδική πίστα κοντά στην Αθήνα

 

CFMOTO 450 NK

Η γυμνή έκδοση του 450 SR με τον χαρισματικό δικύλινδρο κινητήρα της CFMOTO

 

QJ Motors Fortress 350

Το πρώτο scooter της QJ MOTOR που κάνουμε δοκιμή, έχει χαρακτήρα και δικά του σημεία υπεροχής

 

SURRON STORM BEE

Ηλεκτρικό enduro για χομπίστες με υψηλές απαιτήσεις και… παχύ πορτοφόλι

 

SWM Varez 125

Οι μικρές χαρές της ζωής πάνω σε δύο τροχούς, με τον πλέον προσιτό και οικονομικό τρόπο για έναν νέο μοτοσυκλετιστή!

 

SYM ADX 125

Η μόδα των Adventure scooter κατακτά και την Α1 κατηγορία

 

114

Ταξιδιωτικό: Σικελία

Ανακαλύπτοντας την γειτονιά μας

 

120

Long Term Test

CFMOTO 800MT

Ζευγαρώματα και αρραβώνες

 

121

Long Term Test

Royal Enfield HNTR 350

Καινούρια παπουτσάκια

 

122

Long Term Test

KTM 790 Adventure

Αναβάθμιση κυβικών και όχι μόνο

 

Race Report

Κοιτώντας το μέλλον των MotoGP μέσα από την γυάλινη σφαίρα των πρώτων ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Valencia

 

 

Μόνιμες στήλες

EDITORIAL

ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ  

SIN FILES       

ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ   

ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ  

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ

MOTO MARKET

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ

MINI TEST

ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου