Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Ημερίδες ασφαλούς οδήγησης Kawasaki

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία το 2017!

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kawasaki, η ΤΕΟΜΟΤΟ, ολοκλήρωσε με επιτυχία την διοργάνωση των Ημερίδων Ασφαλούς Οδήγησης Kawasaki, με τη συνεργασία δύο εκ των σημαντικότερων σχολών εκπαίδευσης αναβατών που λειτουργούν στην Ελλάδα, το City's A.R.T του "California Superbike School" και του "Riding School".


Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, καθώς 50 αναβάτες-ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών Kawasaki παρακολούθησαν τα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν σε ειδικές εγκαταστάσεις υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων εκπαιδευτών. Μέσα από ένα συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να διδαχτούν βασικές τεχνικές ασφαλούς οδήγησης, να διορθώσουν συνήθη λάθη στο χειρισμό της μοτοσυκλέτας και να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες αυξάνοντας παράλληλα το επίπεδο ασφάλειας και αυτοπεποίθησης.


Η ΤΕΟΜΟΤΟ από τη μεριά της ευχαριστεί μέσω του δελτίου τύπου για την διοργάνωση, τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους εκπαιδευτές, για την άψογη συνεργασία και για το ευχάριστο και εποικοδομητικό κλίμα των σεμιναρίων, ενώ ανανέωσε το ραντεβού για τις νέες ημερίδες του 2018.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον κύκλο των σεμιναρίων.

 

Tags: