KTM 790 Adventure - Με δώρο το Quickshifter+

Aφορά τις μοτοσυκλέτες σε απόθεμα αλλά και τα μοντέλα που έχουν πουληθεί από 1ης Ιανουαρίου 2024
KTM 790 Adventure
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/3/2024

Αποκτήστε τώρα την KTM 790 Adventure, με δώρο το Quickshifter+, μια προωθητική ενέργεια αφορά τις μοτοσυκλέτες που υπάρχουν άμεσα σε απόθεμα αλλά και τα μοντέλα που έχουν πουληθεί από 1ης Ιανουαρίου 2024. 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της KTM:

"Το 2018 η KTM 790 ADVENTURE αποτέλεσε το σημείο αναφοράς επιδόσεων και δυνατοτήτων επαναπροσδιορίζοντας την μεσαία κατηγορία. Οι αναβάτες μπορούσαν να πιέσουν την KTM 790 ADVENTURE σε κάθε ασφάλτινη διαδρομή ή σε χωμάτινες αναζητήσεις γνωρίζοντας ότι έχουν μια άριστα εξοπλισμένη μοτοσυκλέτα που μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε συνθήκη.

Για το 2023 η KTM 790 ADVENTURE επανασχεδιάστηκε με σκοπό να αποτελέσει την best-seller επιλογή στην Adventure γκάμα της Αυστριακής εταιρείας και το πέτυχε!

Με όπλο τον ροπάτο LC8c κινητήρα ο οποίος βελτιώθηκε στα σημεία αποκτώντας ακόμα καλύτερη απόκριση διατηρώντας τις υψηλές επιδόσεις που προκύπτουν από τους 95 hp στις 8,000 rpm και τα 88 Nm ροπής στις 6,500 rpm. 

Η νέα KTM 790 ADVENTURE είναι ακόμα πιο σταθερή χάρη στον κατά 20% βαρύτερο στρόφαλο, τα αναβαθμισμένα σώματα ψεκασμού δίνουν αμεσότερη επαφή του γκαζιού με την συμπεριφορά του κινητήρα ενώ ο αισθητήρας κρούσης εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία του κινητήρα ακόμα και σε περιοχές με κακή ποιότητα καυσίμου.

Ο κορυφαίος κινητήρας έρχεται με προ-εγκατεστημένο το Quickshifter+ το οποίο για το 2024 θα είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού της νέας KTM 790 ADVENTURE!

Η προωθητική ενέργεια αφορά τις μοτοσυκλέτες που υπάρχουν άμεσα σε απόθεμα αλλά και τα μοντέλα που έχουν πουληθεί από 1η Ιανουαρίου 2024. 

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε την καλύτερη Adventure της μεσαίας κατηγορία περισσότερο εξοπλισμένη από κάθε άλλη φορά. 

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο δίκτυο συνεργατών ΚΤΜ."

Ετικέτες

VR46 Racing Apparel: Μπήκε μέσα 1,2 εκατομμύρια το 2025 – Κατονομάζει ως αιτία τον ίδιο τον Valentino Rossi

Δύσκολη χρονιά η περασμένη για την εταιρεία ένδυσης του Rossi με αποτελέσματα που απέχουν παρασάγγας από τις προβλέψεις
VR46
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

8/7/2026

Το 2024 η VR46 Racing Apparel, δηλαδή η εταιρεία που αφορά στον ρουχισμό και αξεσουάρ που σχετίζονται με τους αγώνες Grand Prix, είχε κλείσει με τζίρο 9 εκατομμυρίων αλλά και καθαρό κέρδος μόλις 14.000 ευρώ, με τον Rossi να προβλέπει πως το 2025 τα νούμερα θα ήταν καλύτερα, εκτιμώντας πως με τη νέα κολεξιόν ο τζίρος θα ανέβαινε στα 10 εκατομμύρια.

Αυτό δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκε και, ακόμη χειρότερα, τα αποτελέσματα του 2025 δείχνουν μείωση του τζίρου στα 7,7 εκατομμύρια και αρνητικά κέρδη προ φόρων, δηλαδή χασούρα 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν είναι όλα αρνητικά στη VR46 των 39 εργαζομένων, καθώς ένα άλλο τμήμα της που αφορά σε ρουχισμό που συνδέεται με τη μουσική σκηνή εμφάνισε καλύτερα αποτελέσματα, όπως λ.χ. η σειρά που φτιάχτηκε σε συνεργασία με τον Ιταλό τραγουδιστή Cesare Cremonini για τη διεθνή τουρνέ του και η οποία πήγε καλά φέρνοντας 3,4 εκατομμύρια ευρώ στην εταιρεία του Rossi.

Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο της όλης ιστορίας δεν είναι τα νούμερα, αλλά το ολιγόλογο ανακοινωθέν της VR46 Racing Apparel, όπου η ίδια η εταιρεία περιγράφει τον λόγο της αρνητικής κερδοφορίας:

“Η μείωση του τζίρου είναι αποτέλεσμα της σταδιακής πτώσης στη ζήτηση για ρουχισμό motorsport, καθώς και στη μείωση των πωλήσεων ρουχισμού.

“Συνολικά η προβολή του Valentino Rossi έχει μειωθεί και η νέα του δραστηριότητα τους 4 τροχούς δεν έχει εγγυηθεί την προώθηση της μάρκας, όπως γινόταν προηγουμένως με το MotoGP,” καταλήγει η ανακοίνωση.

Λέει επίσης πως μια διέξοδος θα είναι η πώληση του στοκ με μεγάλες εκπτώσεις προκειμένου να μειωθεί το αδιάθετο απόθεμα.

Ωστόσο έχει ήδη δώσει την εξήγηση για τα αποτελέσματα αυτά. Ο ίδιος ο Valentino Rossi έχει μειώσει τις εμφανίσεις του και ως γνωστόν … μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα ξεχνιούνται. Στις σποραδικές του επισκέψεις σε αγώνες MotoGP οι κάμερες απλά δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από πάνω του, όμως στα πέντε χρόνια που ο Ιταλός πρωταθλητής έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση είναι μετρημένα στα δάχτυλα τα Grand Prix στα οποία ήταν παρών αυτοπροσώπως.

Η δε εμπλοκή του σε αγώνες αυτοκινήτων ουδέποτε συγκέντρωσε ανάλογη δημοσιότητα με αυτή που κατάφερνε ως αναβάτης MotoGP, κάτι που ο ίδιος ελπίζει να αλλάξει μεταπηδώντας σε νέο πρωτάθλημα και δη στην κατηγορία Hypercars.

Αν κοιτάξει κανείς στις εξέδρες κάθε αγώνα MotoGP θα δει ακόμη πολλές κίτρινες μπλούζες, σημαίες, καπελάκια και λοιπά αξεσουάρ με τα λογότυπα της VR46, πολύ απλά γιατί ο κόσμος δεν τον έχει ξεχάσει, μα για ν’ ανοίξει την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας του σε νέο κοινό θα πρέπει να δίνει το παρών συχνότερα στις πίστες, για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιότεροι.

Ουσιαστικά δηλαδή η ίδια του η εταιρεία εντοπίζει το πρόβλημα στον ιδιοκτήτη της, ο οποίος θα πρέπει να κάνει περισσότερα για την προώθηση των προϊόντων του, εκμεταλλευόμενος δύο μεγάλα προσόντα που αναμφίβολα έχει: το σπουδαίο του όνομα και το γεγονός πως αυτό φιγουράρει σε μια ομάδα που διακρίνεται στα Grand Prix.

Ετικέτες