ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - Yamaha: Νέος CEO ο Πάρης Κυριακόπουλος - Παραιτήθηκε ο Σωτήριος Χατζίκος

Προγραμματισμένη αλλαγή για την Yamaha στην Ελλάδα
Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ
ο κος Πάρης Κυριακόπουλος
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

5/1/2023

Ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ είχε ανακοινώσει πως στις 31 Δεκεμβρίου 2022 ο κος Σωτήρης Χατζίκος θα ολοκληρώσει την μακρά θητεία του ως CEO και την θέση αυτή θα καλύψει ο Πρόεδρος του Ομίλου κος Πάρης Κυριακόπουλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε στις 3/1/2023 και μετά την ανασυγκρότηση εξέδωσε και την παρακάτω ανακοίνωση που δεν ξεφεύγει από το πλάνο που είχε ανακοινωθεί με τον κο Χατζίκο να παραμένει μέλος, είναι άλλωστε και μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος είναι πλέον ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κος Πάρης Κυριακόπουλος.

Ο κος Χατζίκος ανέλαβε την διοίκηση της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ το 2008, στην πιο ταραχώδη περίοδο της κρίσης και στα δεκαπέντε αυτά χρόνια συνέβαλλε καθοριστικά στην ανάπτυξή της, με την Porsche και την Sixt να εντάσσονται στην επιχειρηματική δραστηριότητά της το 2011 και το 2018, όπως επίσης προχώρησε και σε μία ριζική, εσωτερική αναδιοργάνωση.

 

Χατζίκος
ο κος Σωτήρης Χατζίκος στο γραφείο του, στις νέες εγκαταστάσεις της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η ανακοίνωση της εισηγμένης είναι η παρακάτω:

«Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία “ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και το διακριτικό τίτλο “ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.” (“Εταιρεία”) ανακοινώνει ότι ο κ. Σωτήριος Χατζίκος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας, η οποία έγινε δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση της 03.01.2023, παραμένει δε στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου ως εκλεγμένο από τη γενική συνέλευση μέλος.

Κατά την ανωτέρω συνεδρίαση της 03.01.2023 το Διοικητικό Συμβούλιο ανασυγκροτήθηκε σε σώμα και όρισε τα εκτελεστικά και μη εκτελεστικά μέλη του σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 5§2 του ν. 4706/2020.

Μετά την παραπάνω ανασυγκρότηση σε σώμα, το Δ.Σ. της Εταιρίας έχει ως εξής:

 

1. Πάρης Κυριακόπουλος του Οδυσσέα και της Αναστασίας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος.

 

2. Κρίτων Λεωνίδας Αναβλαβής του Στεφάνου και της Άννας Μαίρης, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

 

3. Ιωάννης - Στυλιανός Ταβουλάρης του Νικολάου και της Βασιλικής, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος.

 

4. Θεόδωρος Ακίσκαλος του Αριστομένη και της Χίλντα Άννας, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

 

5. Λευκοθέα Βαράγκη του Θεμιστοκλή και της Ελένης, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος.

 

6. Ελένη Βρεττού του Χρήστου και της Ευτυχίας, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος.

 

7. Αλέξανδρος Διογένους του Γεωργίου και της Άννας, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

 

8. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος του Σωτηρίου και της Ειρήνης, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

 

9. Ειρήνη Μπαρδάνη του Φλώριου και της Παναγιώτας, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

 

10. Νικόλαος Παγιασλής του Πάνου και της Μαρίας, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος.

 

11. Σωτήριος Χατζίκος του Δημητρίου και της Ελπινίκης, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Υπενθυμίζεται ότι η θητεία του τρέχοντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής και λήγει για το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου την 24.06.2024, δυνάμενη να παραταθεί αυτόματα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση.

Επίσης, στην από 03.01.2023 συνεδρίαση του Δ.Σ. ορίστηκαν εκ νέου οι εξουσίες εκπροσώπησης της Εταιρίας.

Περαιτέρω, το Δ.Σ., κατά την ως άνω συνεδρίασή του της 03.01.2023, κατόπιν της ανωτέρω ανασυγκρότησής του σε σώμα, αποφάσισε την αντικατάσταση του κ. Ιωάννη – Στυλιανού Ταβουλάρη ως μέλους της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και Εταιρικής Διακυβέρνησης από την κα Ελένη Βρεττού, μη εκτελεστικού μέλους Δ.Σ.

Η Επιτροπή Υποψηφιοτήτων και Εταιρικής Διακυβέρνησης ανασυγκροτήθηκε σε σώμα κατά τη συνεδρίασή της την 03.01.2023 και η νέα σύνθεσή της, καθώς και η ιδιότητα του κάθε μέλους της έχουν ως ακολούθως:

 

1. Αλέξανδρος Διογένους (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.), Πρόεδρος,

 

2. Θεόδωρος Ακίσκαλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.), Μέλος,

 

3. Ελένη Βρεττού (μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.), Μέλος.

 

Η θητεία των ανωτέρω μελών της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και Εταιρικής Διακυβέρνησης συμπίπτει με τη θητεία του τρέχοντος Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι λήγει την 24.06.2024, δυνάμενη να παραταθεί αυτόματα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση.

Ετικέτες

Η Auto Motor House στη Νάξο - Εγκαίνια για το κατάστημα που δίνει λύση στις Κυκλάδες

Στις 25-26 Απριλίου - Με test rides και αποκάλυψη special μοντέλου
Auto Motor House Νάξος 2026 κατάστημα
Από το

motomag

24/4/2026

Τα σημαντικότερα εγκαίνια φέτος για τους δύο τροχούς στις Κυκλάδες θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, 25-26 Απριλίου στη Νάξο με τον Auto Motor House να έχει πλέον παρουσία και εκεί.

Από τις λίγες φορές που τα εγκαίνια ενός καταστήματος αποτελούν ευχάριστη είδηση για μια γεωγραφική περιοχή σημαντικά μεγαλύτερη από την ίδια τη Νάξο, εκεί που η Auto Motor House θα εγκαινιάσει και επίσημα το νέο της κατάστημα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Λέμε ότι αποτελεί είδηση γιατί το κατάστημα της Auto Motor House θα αποτελέσει την αξιόπιστη λύση για εύρεση ανταλλακτικών για μοτοσυκλέτα αλλά και για τις υπόλοιπες κατηγορίες δικύκλου όχι μόνο για τη Νάξο αλλά και για τα γύρω νησιά, τα συνεργεία των οποίων μέχρι σήμερα δεν έχουν την εξυπηρέτηση που απαιτείται. 

Μέσα από την παρουσία στο νησί, η εταιρεία φιλοδοξεί να προσφέρει παράλληλα στο δίτροχο κοινό της Νάξου και των γύρω νησιών σύγχρονες λύσεις μετακίνησης και ολοκληρωμένες υπηρεσίες πώλησης και υποστήριξης ενώ έχει αναλάβει την επίσημη αντιπροσώπευση και διάθεση στη Νάξο των CFMOTO, Royal Enfield και Letbe.

Στο διήμερο που θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, οι επισκέπτες του καταστήματος θα μπορέσουν να συμμετέχουν σε test rides με επιλεγμένα μοντέλα των CFMOTO και Royal Enfield, αλλά και να δουν από κοντά μοντέλα και των Moto Morini, Italjet, Malaguti, Polaris και Letbe, ενώ θα αποκαλυφθεί και ένα σπέσιαλ μοντέλο.

Η Auto Motor House συστεγάζεται με την I’M Inter Motors, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Το κατάστημα της Auto Motor House στην Νάξο θα το βρείτε στην Οδό Χώρας Εγγαρών (Γρόττα, Τ.Κ. 84300). Τηλέφωνο: 211 775800 (εσωτερικό 355).