Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Ρεκόρ Ταχύτητας στο νερό με Honda CRF450R

Ο Ιταλός θα κυνηγήσει τον Robbie Maddison

Από την ώρα που ο Robbie Maddison έκανε το ανυπολόγιστο, καβάλησε τα κύματα στη Χαβάη με μοτοσυκλέτα, το επιχείρημα αυτό έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Μέχρι τότε περιοριζόταν στην διάσχιση κάποιου ορισμένου όγκου νερού, όχι την ανοικτή θάλασσα και σίγουρα όχι παιχνίδι με τα κύματα. Φυσικά ο Madisson, όπως φαίνεται και στην σειρά των video με τα γυρίσματα της προσπάθειας, δεν βρέθηκε στην ανοικτή θάλασσα, οδηγώντας από την παραλία.

Αυτό το κάνει με ευκολία ο Έλληνας Παναγιώτης Ντεντάκης που αναστατώνει κατά καιρούς την Κρήτη φεύγοντας από την παραλία καβαλώντας με κατεύθυνση… το πέλαγος! Η θάλασσα του Αιγαίου βοηθά αρκετά σε αυτό και για αυτό άλλωστε ο ίδιος ο Madisson έκανε την κίνηση και ήρθε φέτος στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Μύκονο όπου και συνεχίζει την πορεία του με τα video στο νερό…

Robbie “Maddo” Maddison: Πιάστηκε να ετοιμάζει υπερπαραγωγή στην Μύκονο! [VIDEO] - Μαζί με τον Aaron Colton!

Αναμένοντας το νέο εγχείρημα, και όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Ιταλία, υπάρχει εκείνος που με πολύ λιγότερα χρήματα από τον Madisson και λιγότερο θεαματικά φυσικά, προσπαθεί να ξεχωρίσει με την δική του προσπάθεια οδήγησης στο νερό.

Αυτή την φορά, ο Luca Colombo από το Μιλάνο που πριν δύο χρόνια είχε προκαλέσει όταν κατάφερε να διασχίσει την λίμνη Κόμο με μοτοσυκλέτα, θα προσπαθήσει να καταρρίψει το ρεκόρ ταχύτητας στο νερό, που αυτή την στιγμή κατέχει ο Madisson με 93.3Km/h

Δεν είναι καθόλου εύκολο να έχεις αυτή την ταχύτητα στο νερό, πόσο μάλιστα με μία μοτοσυκλέτα! Ο Luca Colombo δεν πηγαίνει βέβαια στο άγνωστο ωσάν τον Κολόμβο… εξαιρετικός μηχανικός για μία σειρά από αναβάτες παγκοσμίου, ο Luca έχει κάνει ορισμένες τροποποιήσεις στους πλευστήρες που υπολογίζει πως θα του δώσουν την ευκαιρία να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ.

Σε κάθε περίπτωση ο Luca δεν πρέπει να κατέβει κάτω από τους 30 κόμβους δηλαδή να μείνει πάνω από τα 55Km/h, για να καταφέρει απλώς να επιπλεύσει. Μέχρι στιγμής έχει με ευκολία κρατήσει τα 75km, τώρα πρέπει να δει πώς θα διαχειριστεί τα παραπάνω. Η πορεία του δεν είναι απεριόριστου μήκους, αλλά θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 2 χιλιομέτρων.

Το Σάββατο 6 Ιουλίου, ο Luca προσκαλεί οποιονδήποτε θα είναι στην λίμνη Κόμο, στις 11:00 να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθειά του να θέσει παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας στο νερό με μοτοσυκλέτα!