Benelli TRK 702 & TRK 702 X: Ανακοινώθηκαν οι τιμές τους - Με δώρο τις βαλίτσες και το Top-Box!

Προσφορά που ισχύει μέχρι 31/12/2023
Benelli TRK 702 - Ανακοινώθηκε η τιμή του
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

25/7/2023

Η Motoway Καμπράνης Α.Ε., επίσημη αντιπροσωπεία της Benelli στην Ελλάδα ανακοίνωσε τις τιμές για τα πολυαναμενόμενα TRK 702 / TRK 702 X, τα οποία μάλιστα διατίθενται με δώρο 2 πλαϊνές βαλίτσες και top-box, μέχρι το τέλος του 2023.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Motoway:

"Προ των πυλών!

Η ολοκαίνουρια adventure μοτοσικλέτα,που σχεδιάστηκε από το Benelli Style Center στο Pesaro της Ιταλίας στόχο έχει να κατακτήσει κάθε είδους ταξιδιώτη των δύο τροχών. Ευκολοοδήγητη,άνετη με εντυπωσιακή εμφάνιση χάρη στο ιταλικό design της. Με χαμηλό ύψος σέλας, μεγάλες διαδρομές των αναρτήσεων, δυνατότητες φόρτωσης που εκπλήσσουν και επιδόσεις που θα υπερκαλύψουν τις απαιτήσεις σας. Ο δικύλινδρος κινητήρας των 698cc αποδίδει 76hp ιδανικός για κάθε είδους εξόρμηση, εντός και εκτός δρόμου. 

Προ των πυλών! Η ολοκαίνουρια TRK 702

Οι τιμές και των δύο εκδόσεων συναρπάζουν καθώς η Benelli προσφέρει μαζί με τις μοτοσυκλέτες και ένα ολοκληρωμένο σετ βαλιτσών εντελώς δωρεάν!

Απόκτησε τώρα την αγαπημένη σου Benelli με ΔΩΡΟ 3 βαλίτσες αλουμινίου για να ταξιδεύεις χωρίς συμβιβασμούς.

  • Τιμή - TRK 702: 7.980€
  • Τιμή - TRK 702 X: 8.349€

Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα τέλη ταξινόμησης. H συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2023."

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Ετικέτες

Benelli TRK 552X - Στην αγορά της Κίνας η αναβαθμισμένη έκδοση του μεσαίου On-Off

Πάτησε τις ρόδες της στους δρόμους της Ασίας
motomagBenelli TRK 552X – Παρουσιάστηκε στην Κίνα η αναβαθμισμένη έκδοση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

24/5/2024

Το Benelli TRK 552X έκανε την εμφάνισή του στην Κίνα, ερχόμενο να αντικαταστήσει στις αγορές της Ασίας το δημοφιλές TRK 502, αποκτώντας περισσότερα κυβικά και ισχύ από τον προκάτοχό του, μαζί με πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό, όμως σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία δεν πρέπει να το περιμένουμε στην Ελλάδα.

Το νέο TRK 552X είχε αποκαλυφθεί στα τέλη Απριλίου, χάρη σε φωτογραφίες που έκαναν την εμφάνισή τους, πριν την παρουσίαση του μοντέλου από την εταιρεία. Όπως είχαμε δει και τότε, η εμφάνιση του νέου μοντέλου δεν διαφέρει πολύ από αυτή που γνωρίζουμε εμείς εδώ από το TRK 502, κρατώντας την ίδια σχεδιαστική ταυτότητα της περιπετειώδους οικογένειας της Benelli.

Benelli TRK 552X – Παρουσιάστηκε στην Κίνα η αναβαθμισμένη έκδοση

Η μεγαλύτερη αλλαγή εντοπίζεται στον κινητήρα, με τον δικύλινδρο εν σειρά να έχει δεχτεί μία αύξηση στα 550 κυβικά. Η απόδοση ανακοινώνεται στους 61 ίππους στις 8.500 στροφές και τα 5,6 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 6.000 στροφές, για τις χώρες όπου δεν έχουν κάποιο περιορισμό αντίστοιχο με την Α2 κατηγορία στην Ευρώπη. Για τη μεταφορά της δύναμης στον δρόμο φροντίζει ένας συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης, ο οποίος συνεργάζεται με κιβώτιο έξι σχέσεων. Το πλαίσιο παραμένει ατσάλινο σωληνωτό, με το ψαλίδι να είναι πλέον αλουμινένιο.

Benelli TRK 552X – Παρουσιάστηκε στην Κίνα η αναβαθμισμένη έκδοση

Το ρεζερβουάρ παραμένει στα 20 λίτρα, με το ύψος της σέλας να είναι λίγο πιο χαμηλά από το TRK 502 και σημαντικά πιο κάτω από την έκδοση X, στα 825 χιλιοστά. Αρχικά, η Benelli παρουσίασε την έκδοση με τους ακτινωτούς τροχούς και τον μπροστινό των 19 ιντσών, όμως αναμένεται ότι δίπλα του θα δούμε και μία ακόμη με χυτούς τροχούς με μπράτσα, 17 ιντσών μπροστά και πισω, περισσότερο προσανατολισμένη στην ασφάλτινη οδήγηση. Για την πρώτη το βάρος ανακοινώνεται στα 246 κιλά, ενώ για την έκδοση με τους χυτούς τροχούς, το βάρος πέφτει στα 228 κιλά.

Benelli TRK 552X – Παρουσιάστηκε στην Κίνα η αναβαθμισμένη έκδοση

Αναβαθμισμένος είναι και ο εξοπλισμός του TRK 552X, με αναρτήσεις και φρένα να υιοθετούν επώνυμες λύσεις. Το τυπικά για Benelli μεγάλο σε διάμετρο ανεστραμμένο τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά είναι της Marzocchi, όπως και το μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ αμφότερες οι αναρτήσεις είναι ρυθμιζόμενες. Το όνομα της Benelli στις δαγκάνες που έχουμε στο TRK 502 έχει αντικατασταθεί στο TRK 552X με αυτό της J.Juan, με το δικάναλο ABS να ολοκληρώνει το πακέτο της πέδησης.

Benelli TRK 552X – Παρουσιάστηκε στην Κίνα η αναβαθμισμένη έκδοση

Μέσα από τους φωτιζόμενους διακόπτες, ο αναβάτης μπορεί να περιηγηθεί στο μενού της έγχρωμης TFT οθόνης των 5 ιντσών, στο οποίο θα βρει την επιλογή για την ενεργοποίηση των θερμαινόμενων grip και σέλας. Η οθόνη προσφέρει και δυνατότητα συνδεσιμότητας με το smartphone του αναβάτη για διαχείριση κλήσεων και μουσικής, αλλά και πλοήγηση. Στις ενδείξεις περιλαμβάνεται και αυτή της πίεσης των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο, χάρη στο σύστημα TPMS, που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό. Τα φωτιστικά σώματα είναι παντού LED, με το traction control να ολοκληρώνει το πακέτο του πλούσιο εξοπλισμού.

Καλά όλα αυτά, όμως σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από την ελληνική αντιπροσωπεία της Benelli,  Motoway Γ. Καμπράνης Α.Ε., το νέο TRK 552X δεν αναμένεται να πατήσει τις ρόδες του στην Ευρώπη.

Ετικέτες