CFMOTO 800NK - Η εντυπωσιακή TFT οθόνη του στο επίσημο Video

Σε μέγεθος tablet, με πλοήγηση, CarPlay, Digital Key, συνδεσιμότητα, φωνητικές εντολές, κ.α.
CFMOTO 800NK
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/2/2023

Στο επίσημο βίντεο του επερχόμενου CFMOTO 800NK, η λεπτομέρεια που εντυπωσιάζει περισσότερο από όλες είναι η τεράστια, όρθια TFT έγχρωμη ψηφιακή οθόνη οργάνων που θυμίζει Tablet και έχει προηγμένες δυνατότητες.

Η έγχρωμη οθόνη οργάνων χωρίζεται οριζόντια στα δύο, με το πάνω μισό να αφορά σε πληροφορίες της κατάστασης της μοτοσυκλέτας, και στο κάτω μισό να φιλοξενεί το σύστημα CarPlay (αναρωτιόμαστε αν θα έχει και Android Auto), πλοήγηση με χάρτη, δυνατότητες τηλεφωνίας και πολυμέσων. Η οθόνη έχει και σύστημα ενδοεπικοινωνίας (Helmet Call), φωνητικών εντολών, κ.α., ενώ το λογισμικό της μπορεί να αναβαθμιστεί μέσω δικτύου OTA (Over the Air). Μάλιστα απ' ότι φαίνεται ο αναβάτης θα μπορεί να ξεκλειδώσει τη μοτοσυκλέτα και με το smartphone του (digital key).

800NK

Μπορεί τώρα η πληροφόρηση και η εξυπηρετικότητα της νέας οθόνης να φτάνουν νέα πρωτόγνωρα στάνταρ, από την άλλη δεν ξέρουμε πόσο εμφανίσιμη θα είναι λόγω μεγέθους -και λόγω της... γύμνιας μπροστά- από την οπτική του αναβάτη.

Ετικέτες

Η Multistrada V4 Rally συμμετέχει πλέον στο πρόγραμμα Ducati Factory Made

Επεκτείνεται το πρόγραμμα που συνδέει τον πελάτη απευθείας με τη γραμμή παραγωγής
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

24/4/2026

Η Ducati επεκτείνει το πρόγραμμα Ducati Factory Made εντάσσοντας τη Multistrada V4 Rally, τη μεγάλη on/off των Ιταλών που έχει σχεδιαστεί για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων χάρη στο ρεζερβουάρ καυσίμου 30 λίτρων, την ανάρτηση Adaptative DSS EVO μεγάλης διαδρομής και το υψηλό επίπεδο άνεσης.

Λίγους μήνες πριν σας είχαμε ενημερώσει για την έναρξη του προγράμματος Ducati Factory Made. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων που αφορά το κοστούμι, το υποπλαίσιο και τα φρένα, έτσι ώστε ο κάθε αναβάτης να μπορεί να προσαρμόσει τη Ducati στα αγαπημένα του χρώματα.

Η πρώτη μοτοσυκλέτα που μπήκε στο εν λόγω πρόγραμμα ήταν η Multistrada V4, ενώ πλέον η Ducati μας ενημερώνει πως και η Multistrada V4 Rally θα μπορεί να προσαρμοστεί αντίστοιχα, με το πρόγραμμα που συνδέει τον πελάτη απευθείας με τη γραμμή παραγωγής.

Multistrada

Τα διαθέσιμα χρώματα περιλαμβάνουν τις σειρές Icone (με παραδοσιακούς χρωματισμούς της εταιρείας), Style (γυαλιστερό φινίρισμα), Sophistication (ματ φινίρισμα), όπως και τα χρώματα του - συνεργάτη της Ducati - Automobili Lamborghini Ad Personam, Viola Pasifae, Arancio Xanto και Blu Uranus.

Εκτός των χρωμάτων των φέρινγκ, οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικό χρώμα για το πλαίσιο, το υποπλαίσιο και τις ζάντες, ενώ μπορούν να προσθέσουν από σέλες αναβάτη και αναρτήσεις, έως τα πακέτα εξοπλισμού των εκδόσεων Touring, Adventure, Sport, Tech και Enduro.