CFMOTO 800NK - Η εντυπωσιακή TFT οθόνη του στο επίσημο Video

Σε μέγεθος tablet, με πλοήγηση, CarPlay, Digital Key, συνδεσιμότητα, φωνητικές εντολές, κ.α.
CFMOTO 800NK
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/2/2023

Στο επίσημο βίντεο του επερχόμενου CFMOTO 800NK, η λεπτομέρεια που εντυπωσιάζει περισσότερο από όλες είναι η τεράστια, όρθια TFT έγχρωμη ψηφιακή οθόνη οργάνων που θυμίζει Tablet και έχει προηγμένες δυνατότητες.

Η έγχρωμη οθόνη οργάνων χωρίζεται οριζόντια στα δύο, με το πάνω μισό να αφορά σε πληροφορίες της κατάστασης της μοτοσυκλέτας, και στο κάτω μισό να φιλοξενεί το σύστημα CarPlay (αναρωτιόμαστε αν θα έχει και Android Auto), πλοήγηση με χάρτη, δυνατότητες τηλεφωνίας και πολυμέσων. Η οθόνη έχει και σύστημα ενδοεπικοινωνίας (Helmet Call), φωνητικών εντολών, κ.α., ενώ το λογισμικό της μπορεί να αναβαθμιστεί μέσω δικτύου OTA (Over the Air). Μάλιστα απ' ότι φαίνεται ο αναβάτης θα μπορεί να ξεκλειδώσει τη μοτοσυκλέτα και με το smartphone του (digital key).

800NK

Μπορεί τώρα η πληροφόρηση και η εξυπηρετικότητα της νέας οθόνης να φτάνουν νέα πρωτόγνωρα στάνταρ, από την άλλη δεν ξέρουμε πόσο εμφανίσιμη θα είναι λόγω μεγέθους -και λόγω της... γύμνιας μπροστά- από την οπτική του αναβάτη.

Ετικέτες

Vespa x Gigi: Primavera στο χρώμα του ήλιου του Σεν Τροπέ

Συνεργασία με τη σειρά εστιατορίων Gigi
vespa gigi
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

16/7/2026

Μια νέα ειδική έκδοση σε περιορισμένη παραγωγή παρουσιάζει η Vespa, σε συνεργασία με την αλυσίδα εστιατορίων Gigi και πιο συγκεκριμένα το Gigi Saint Tropez στη Γαλλική Ριβιέρα, στο οποίο δύο τέτοιες Vespa θα είναι μόνιμα εκθέματα.

Τα μόνα στοιχεία που διαχωρίζουν τη Vespa Primavera 125 x Gigi από την κανονική Primavera είναι η εμφάνιση, με το βαθύ κίτρινο χρώμα που αντιπροσωπεύει τον καλοκαιρινό ήλιο του Σεν Τροπέ, τις λευκές ζάντες και τη γραβάτα στο κέντρο της ποδιάς μπροστά και τη σέλα στο χρώμα του κονιάκ.

Υπάρχουν και μερικά επιπλέον στοιχεία στον εξοπλισμό, όπως η πίσω σχάρα με το ψάθινο καλαθάκι και η μπροστινή σχάρα με πετσέτα θαλάσσης Gigi που στερεώνεται με δερμάτινες ζώνες.

Η Vespa Primavera 125 x Gigi θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένη αριθμό και μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας, με αρχική τιμή 12.000 ευρώ.

 

Ετικέτες