Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Harley Davidson Sport Glide

Για τα πάντα και παντού!

Η Harley παρουσίασε την ανανεωμένη Sport Glide για το 2018, υποσχόμενη ότι πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα με εξοπλισμό που μπορείς να κάνει μαζί της αμέτρητα χιλιόμετρα με περίσσια άνεση, ή να την… ξεφορτώσεις και να κάνεις χαλαρό cruising μέσα στο κέντρο τυης πόλης.

Αυτό το κατάφερε, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους της Harley Davidson, χάρη στο ολοκαίνουργιο πλαίσιο Softail που αλλάζει δραματικά προς το καλύτερο την συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας, χαρίζοντας μια πιο ελαφριά αίσθηση. Το ανεστραμμένο πιρούνι είναι πλήρως ρυθμιζόμενο, ενώ πίσω διαθέτει ένα αμορτισέρ με τηλεπροφόρτιση.
Ο κινητήρας Milwaukee-Eight 107 προσφέρει τους απαραίτητους… τόνους ροπής στο Sport Glide, ο οποίος διαθέτει αντικραδασμικούς άξονες που επιτρέπουν να περάσουν μόνο οι απαραίτητη για την αίσθηση κραδασμοί στον αναβάτη.

Οι βαλίτσες μπορούν να αφαιρεθούν, εύκολα και γρήγορα χωρίς εργαλεία, μεταλλάσσοντας και το στιλ της μοτοσυκλέτας. Αντίστοιχα εύκολα μπορεί να αφαιρεθεί και το μικρό φαίρινγκ από μπροστά, ανάλογα με την χρήση και τον προορισμό, προσφέροντας εργοστασιακό customizing χωρίς ιδιαίτερο μπελά.
Παρά τον κλασικό σχεδιασμό του, το Sport Glide διαθέτει και πινελιές σύγχρονης τεχνολογίας, όπως είναι τα LED φώτα και ο keyless διακόπτης.

Tags: