Kawasaki Z H2 Boost - Σε 2 εκδόσεις, με 225 & 275 hp

Ένα μοναδικό Streetfighter με υπερσυμπιεστή από τη γερμανική Höly Zweirad GmbH
Holy Kawasaki Z H2 Boost
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

20/5/2024

Πέρα από τις πωλήσεις μοτοσυκλετών παραγωγής, ο Γερμανός dealer Höly ειδικεύεται στις σπέσιαλ κατασκευές κυρίως σε μοντέλα της Kawasaki. Από τα χέρια τους έχουν βγει αξιομνημόνευτες βελτιωμένες μοτοσυκλέτες σε όλες τις κατηγορίες -Supersport, Naked, Cruise, Supermoto, κ.α.- ενώ πρόσφατα παρουσίασαν ένα υπέροχο Kawasaki Z H2 με μοναδικό κοστούμι, αρκετά εξτρά και δυνατές επιδόσεις.

Το Z H2 Boost της Höly θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις, 229 και 275 hp (από τους 200 hp που έχει το μοντέλο παραγωγής), ενώ ξεχωρίζει για το custom φαίρινγκ του που αφαιρεί οπτικά βάρος σε σχέση με το στάνταρ φαίρινγκ, για τον μοναδικό RAM Air αεραγωγό του που διαπερνά το ρεζερβουάρ, και για το ρυθμιζόμενο σε ύψος τιμόνι, με την επιλογή για Superbike θέση οδήγησης.

Höly Zweirad GmbH

Πίσω το μονό ψαλίδι “βγάζει μάτι”, ενώ στον ίδιο βαθμό εντυπωσιάζει η custom πίσω ζάντα 240/17 με το πράσινο “αστέρι” και το κοντό τελικο εξάτμισης από H2R που την αφήνει να αναδειχθεί.

Σπέσιαλ είναι και η βαφή που συνδυάζει το πράσινο και το μαύρο, αλλά και χρωμιωμένα εξαρτήματα, εντυπωσιάζοντας απ’ όλες τις γωνίες.

Höly Zweirad GmbH

Το μπροστινό σύστημα έχει ως βάση μπροστινό από Z1000, ενώ διαφορετικό είναι το πίσω αμορτισέρ που διαθέτει και ρύθμιση ύψους. Τέλος, νέο είναι το ψυγείο για καλύτερη ψύξη του βελτιωμένου κινητήρα, νέες είναι και οι μανέτες με πράσινες λεπτομέρειες, ενώ στο ρεζερβουάρ βρίσκουμε πράσινα LED φώτα.

Η τιμή του Kawasaki Z H2 Boost δεν ανακοινώνεται, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Höly, ΕΔΩ.

Ετικέτες

Husqvarna: Αποκάλυψε τη σειρά Motocross για το 2027 – Μόνο εμφανισιακές οι αλλαγές

Με λευκά πλαίσια και κορυφαία περιφερειακά
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

8/5/2026

Αποκαλύφθηκαν τα δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα motocross της Husqvarna για το 2027 έχουν ανακοινωθεί επίσημα, παρουσιάζοντας μια νέα εμφάνιση και κορυφαία περιφερειακά από εταιρείες όπως οι εξαρτήματα Brembo, ODI, WP, Pro Taper και Dunlop.

Για το 2027, η πλήρης γκάμα motocross της Husqvarna ανανεώνεται με λευκά πλαίσια και αφορά όλη τη γκάμα: TC 50, TC 65 και TC 85, TC 125, TC 250, TC 300, FC 250, FC 350 και FC 450. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Husqvarna TC 250
Husqvarna TC 250

Δίχρονη σειρά

  • TC 125
  • TC 250
  • TC 300
Husqvarna FC 450
Husqvarna FC 450

Τετράχρονη σειρά

  • FC 250
  • FC 350
  • FC 450

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ανάρτηση WP XACT
  • Κορυφαία περιφερειακά από τις Brembo, ProTaper, Twin Air και ODI
  • Ελαστικά Dunlop Geomax MX34
  • Σύστημα Throttle Body Injection (TBI)
  • Quickshifter
  • Δύο χάρτες που αλλάζουν από τον πολυλειτουργικό διακόπτη
Husqvarna TC 50
Husqvarna TC 50

Μικρή σειρά

  • TC 50
  • TC 65
  • TC 85 (19/16 & 17/14)

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ρυθμιζόμενο πιρούνι WP XACT και αμορτισέρ XACT PDS
  • Ελαστικά MAXXIS MAXXCROSS MX-ST
  • Η εργονομία στα μοντέλα TC 50 και TC 65 μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα καθώς οι αναβάτες μεγαλώνουν
  • Ποιοτικά εξαρτήματα δοκιμασμένα σε αγώνες από τις εταιρείες Formula, Galfer, Excel, Neken και ODI

Η σειρά motocross και μίνι μοτοσυκλετών του 2027 θα είναι διαθέσιμη στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Husqvarna Mobility πολύ σύντομα.