Kawasaki ZX-4RR - Παρουσιάστηκε επίσημα στην Ινδονησία

Περιέργως ανακοινώνεται ελαφρώς πιο αδύναμο από την ευρωπαϊκή έκδοση
Kawasaki ZX-4R
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/3/2023

Στις αρχές Φεβρουαρίου του 2023 η Kawasaki παρουσίασε το επερχόμενο τετρακύλινδρο ZX-4R μαζί με την κορυφαία έκδοση ZX-4RR για τις αγορές της Ευρώπης και των Η.Π.Α., ενώ τώρα η μοτοσυκλέτα παρουσιάστηκε και για την αγορά της Ινδονησίας, με μια ανεξήγητη -μικρή- διαφορά στην ανακοινώσιμη ιπποδύναμη.

Από τη μία το press site της Kawasaki Europe αναφέρει 80 ps (78,9 hp) με τη χρήση Ram-Air για το ZX-4R -χωρίς να μας λέει τις στροφές που αποδίδονται αυτοί-, από την άλλη η Kawasaki Ινδονησίας κάνει λόγο για 77 ps (75,95 hp) / 14.500 -και εδώ με Ram-Air. Στις Η.Π.Α. πάλι η αντιπροσωπεία δεν ανακοινώνει στη σελίδα της ούτε ιπποδύναμη αλλά και ούτε τη ροπή.

Λόγω Euro προδιαγραφών θα περιμέναμε το αντίστροφο, δηλαδή η ιπποδύναμη να είναι μειωμένη στην ευρωπαϊκή έκδοση σε σχέση με το ασιατικό μοντέλο, ενώ για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξήγηση από την Kawasaki για την ανακολουθία προδιαγραφών ιπποδύναμης από τις ανακοινώσεις της σε Ευρώπη και Ινδονησία. Τα υπόλοιπα στοιχεία του ZX-4R παραμένουν ίδια.

Σημειώστε πως στην παρουσίαση της μοτοσυκλέτας για την Ινδονησία, έχουμε για πρώτη φορά επίσημο νούμερο για τη ροπή του ZX-4R, στα 3,8 kgm / 12.500 rpm.

Για την αναλυτική παρουσίαση του μοντέλου -για την ευρωπαϊκή αγορά-, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες

CFMOTO Dual 250: Το αντί-Serow έρχεται Ελλάδα στη μισή τιμή των ανταγωνιστών της [VIDEO]

Με διάθεση να ανακατέψει την τράπουλα στις μικρού κυβισμού on-off
CFMOTO DUAL 250
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

27/11/2025

Η Dual 250, η μικρή On-Off μοτοσυκλέτα της CFMOTO, θα κυκλοφορήσει σε τιμή πολύ "δυνατή" σε σχέση τις προδιαγραφές της και αυτά που μπορεί να προσφέρει.

Αναμένεται η κυκλοφορία της μικρής και ελαφριάς CFMOTO Dual 250 με την τιμή απόκτησης να περιμένουμε, όπως είχαμε πει στο αναλυτικό άρθρο για την μικρή μοτοσυκλέτα, να βρίσκεται σημαντικά χαμηλότερα του ανταγωνισμού που προκύπτει στην κατηγορία των on-off 250-300 κ.εκ.

Με μοτοσυκλέτες στην κατηγορία να έχουν μέχρι και διπλάσια τιμή από αυτή που περιμένουμε για το CFMOTO Dual 250 (όπως το Honda CRF 300 L στα 6.300 ευρώ) σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

CFMOTO DUAL 250

Εάν επαληθευτούμε με βάση τον παραπάνω συλλογισμό και η μοτοσυκλέτα τιμολογηθεί στα 3.200 με 3.300 ευρώ, περίπου όσο ένα μικρό σκούτερ ή ένα παπί θα φέρει νέα δεδομένα στο τραπέζι στις προσιτές μοτοσυκλέτες και λοιπά δίκυκλα, εφόσον βέβαια η τιμή και η μοντέρνα σχεδίαση δεν είναι τα μόνα προσόντα της.

CFMOTO DUAL 250

H πρόταση της CFMOTO είναι μια οικονομική λύση για τόσο για νέους αναβάτες, όσο και σαν καθημερινό μέσο στην επαρχία, ενώ παραμένει και μια επιλογή για όσους ενδιαφέρονται να "πατήσουν" χώμα χωρίς μεγάλες απαιτήσεις σε δυνατότητες και χωρίς να τινάξουν φυσικά το budget.

CFMOTO DUAL 250

Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, δείτε την μοτοσυκλέτα προπαρασκευής που είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε σε μια ακόμη Ευρωπαϊκή πρωτιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MOTO Magazine (@motomag.gr)

Ετικέτες