Το νέο μοντέλο της Moto Morini ονομάζεται Milano και φυσικά πρόκειται για άλλη μια μοτοσυκλέτα της ιταλικής εταιρείας που βασίζεται στον δικό της V2 των 1.187 κυβικών με τις ιδιόρρυθμες 87⁰ μοίρες περιεχόμενη γωνία κυλίνδρων.
Έχει προσαρμοστεί στις προδιαγραφές Euro 4, οπότε έχουμε νέα εξάτμιση με ένα μεγάλο καζανάκι κάτω από τον κινητήρα και απόδοση 110 ίππων.
Η αισθητική του Milano προσπαθεί να θυμίσει όσο γίνεται το 3 ½ του 1969, αλλά ταυτόχρονα συνδυάζει μοντέρνα στοιχεία, όπως η ψηφιακή οθόνη των 5'' που έρχεται από το streetfighter μοντέλο Corsaro, τα ακτινικά φρένα της Brembo και τα sport touring, φαρδιά ελαστικά Pirelli Angeel GT.
Δείτε παρακάτω το βίντεο του νέου Moto Morini Milano:
Η Multistrada V4 Rally συμμετέχει πλέον στο πρόγραμμα Ducati Factory Made
Επεκτείνεται το πρόγραμμα που συνδέει τον πελάτη απευθείας με τη γραμμή παραγωγής
Από τον
Παύλο Καρατζά
24/4/2026
Η Ducati επεκτείνει το πρόγραμμα Ducati Factory Made εντάσσοντας τη Multistrada V4 Rally, τη μεγάλη on/off των Ιταλών που έχει σχεδιαστεί για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων χάρη στο ρεζερβουάρ καυσίμου 30 λίτρων, την ανάρτηση Adaptative DSS EVO μεγάλης διαδρομής και το υψηλό επίπεδο άνεσης.
Η πρώτη μοτοσυκλέτα που μπήκε στο εν λόγω πρόγραμμα ήταν η Multistrada V4, ενώ πλέον η Ducati μας ενημερώνει πως και η Multistrada V4 Rally θα μπορεί να προσαρμοστεί αντίστοιχα, με το πρόγραμμα που συνδέει τον πελάτη απευθείας με τη γραμμή παραγωγής.
Τα διαθέσιμα χρώματα περιλαμβάνουν τις σειρές Icone (με παραδοσιακούς χρωματισμούς της εταιρείας), Style (γυαλιστερό φινίρισμα), Sophistication (ματ φινίρισμα), όπως και τα χρώματα του - συνεργάτη της Ducati - Automobili Lamborghini Ad Personam, Viola Pasifae, Arancio Xanto και Blu Uranus.
Εκτός των χρωμάτων των φέρινγκ, οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικό χρώμα για το πλαίσιο, το υποπλαίσιο και τις ζάντες, ενώ μπορούν να προσθέσουν από σέλες αναβάτη και αναρτήσεις, έως τα πακέτα εξοπλισμού των εκδόσεων Touring, Adventure, Sport, Tech και Enduro.