Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Yamaha R7 2022 – Διαρροή φωτογραφιών το αποκαλύπτει πλήρως

Η νέα μεσαία sport της Yamaha είναι εδώ

Αποκαλύφθηκε η R7 λίγο νωρίτερα από την επίσημη πρώτη παρουσίασή της καθώς διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες. Για άλλη μία φορά, αρχική πηγή της διαρροής είναι η Ινδονησία χώρα κατασκευής και του δικύλινδρου κινητήρα του MT-07 πάνω στον οποίο βασίζεται και το R7. Πρόκειται για ένα όνομα με μεγάλη ιστορία που μπορεί να ξενίσει τους παλαιότερους για την χρήση του στην συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, όπως φάνηκε κατά τις πρώτες ανακοινώσεις, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει πραγματική επιλογή για την Yamaha, από την στιγμή που η ζήτηση δεν είναι για ακριβές μοτοσυκλέτες στην συγκεκριμένη κατηγορία αλλά για πιο προσιτές που καλύπτουν μεγάλο εύρος χρήσης. Ένα τετρακύλινδρο σπορ ελάχιστα πιο φθηνό από R1 θα ήταν πιο κοντά στο όνομα και πολύ πιο μακριά από τους περισσότερους.

Το εξαιρετικά μοντέρνο, εξαιρετικά σπορ σε εμφάνιση R7 είναι μία διαφορετική λύση και σε πλήρη εναρμόνιση με την αγορά όπως αυτή έχει αρχίσει να διαμορφώνεται με μοτοσυκλέτες σαν την Aprilia RS660.

Η νέα R7 μάλλον δεν θα πλησιάζει την RS660 σε ιπποδύναμη, αλλά με ανεστραμμένο τηλεσκοπικό πιρούνι, ακτινικές δαγκάνες και ένα απόλυτα supersport παρουσιαστικό, έχει ξεκάθαρη τοποθέτηση ως προς το που στοχεύει. Σε λίγες μέρες, στις 18 Μαΐου θα έχουμε δει περισσότερα για την R7 με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά στην επίσημη παρουσίασή της και θα έχουμε και μία τάξη μεγέθους για την τελική τιμή της που θα καθορίσει ακόμη περισσότερο τον στόχο της Yamaha για την νέα μεσαία sport μοτοσυκλέτα!

Ας δούμε τι υπάρχει για την νέα R7 μέχρι στιγμής: