MotoGP: Επιστρέφει η Ana Carrasco στη Moto3

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της BOE SKX
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

26/1/2022

Η Ana Carrasco θα είναι ξανά στον κόσμο των MotoGP καθώς θα πάρει τη θέση του Ισπανού David Salvador στην ομάδα της BOE SKX στην κατηγορία της Moto3. Αν θεωρήσουμε πως στα MotoGP ανήκει και η “ηλεκτρική” κατηγορία της MotoE, τότε το 2022 θα υπάρχουν δύο γυναίκες, καθώς εκεί θα συνεχίσει να αγωνίζεται και η Maria Herrera. Θυμίζουμε πως η Ana Carrasco είναι η μοναδική γυναίκα έως σήμερα που έχει κατακτήσει παγκόσμιο τίτλο το 2018 στα Supersport300 ενώ συμμετέχει από το 2013 έως και το 2016 στην Moto3, με καλύτερο τερματισμό τη 10η θέση στη Valencia. Η 24χρονη Ana ήταν αναβάτης της Kawasaki τελευταία πέντε χρόνια και τώρα επιστρέφει στην αγκαλιά της KTM, έχοντας στην ίδια ομάδα συναθλητή τον συμπατριώτη της David Muñoz στην πρώτη του συμμετοχή στην Moto3. Ήδη η Ana Carrasco ξεκίνησε την προετοιμασία της στην πίστα της Jerez και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της.

Michael Dunlop: Δεν θα αγωνιστεί με τη νέα Ducati V4R στο North West 200

Μένει να δούμε με τι θα αγωνιστεί στο Isle of Man TT
dunlop
Από τον

Παύλο Καρατζά

6/5/2026

Ο Michael Dunlop δηλώνει ότι η νέα του Ducati V4R προδιαγραφών WorldSBK χρειάζεται περαιτέρω δοκιμές πριν αγωνιστεί μαζί της στους αγώνες.

Σας είχαμε ενημερώσει πως ο Βορειοϊρλανδός αναβάτης άφησε τη BMW M 1000 RR για χάρη της νέας Panigale V4 R, όμως όπως ανακοίνωσε μόλις σήμερα, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για δοκιμές με την Ducati και έτσι τελικά θα αγωνιστεί με την BMW στο North West 200, με τους αγώνες να ξεκινούν αύριο και να διαρκούν έως το Σάββατο 9 Μαΐου.

Ο record man του Isle of Man TT ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στα κοινωνικά δίκτυα: “Δεδομένου ότι αυτή η νέα πλήρης έκδοση της WSBK Ducati V4R έφτασε στην ομάδα πριν λίγο καιρό, θεωρούμε σκόπιμο η ομάδα να συνεχίσει τις δοκιμές τις επόμενες εβδομάδες και να αναπτύξει περαιτέρω τη μοτοσυκλέτα. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Ducati, ώστε να φέρουμε το project σε καλό σημείο και να ολοκληρώσουμε τις δοκιμές πριν τη βγάλουμε στους δρόμους στο μέλλον.

Μένει να δούμε με τι θα τρέξει στο Isle of Man TT 2026 που θα διεξαχθεί από 25 Μαΐου έως και 6 Ιουνίου και εάν ο Michael Dunlop θα διαλέξει την παλιά γνωστή του BMW M 1000 RR ή θα προλάβει να φέρει τη νέα Panigale V4 R στα μέτρα του.