Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Σκοτώθηκε ο Hugo Millan στο FIM CEV Repsol!

Σε τρομακτικό δυστύχημα έχασε τη ζωή του 14χρονος αναβάτης

Ένας από τους πολλά υποσχόμενους αναβάτες και ανερχόμενο ταλέντο, ο Hugo Millan, έχασε τη ζωή του σε ένα τρομακτικό δυστύχημα κατά την διάρκεια του αγώνα στην πίστα της Aragon, στα πλαίσια του FIM CEV Repsol Cup.

Ο 14 ετών Ισπανός αναβάτης, συμμετείχε στον αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο ανάδειξης νέων ταλέντων στο "μονοπάτι για τα MotoGP", στην κατηγορία European Talent Cup, εκεί που θα αγωνιστεί και ως wild card συμμετοχή σε μερικούς αγώνες ο δικός μας Βασίλης Παντελεάκης.

Το τραγικό συμβάν έγινε στην πέμπτη στροφή της πίστας, όταν ο Millan είχε μια πτώση εξαιτίας ενός high siding. Ο νεαρός αναβάτης παρέμεινε πεσμένος μέσα στην πίστα μαζί με την μοτοσυκλέτα του, με τους υπόλοιπους αναβάτες να τον αποφεύγουν ξυστά. Λίγο όμως πριν σηκωθεί για να απομακρυνθεί από την γραμμή των υπολοίπων, ένας συναθλητής του έπεσε πάνω του χωρίς να φρενάρει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της Dirna, ο Millan δέχτηκε αμέσως ιατρική βοήθεια, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του στο σημείο του δυστυχήματος, κλείνοντας την ανακοίνωση με το συγκινητικό "Ride In Peace". Να σημειώσουμε πως υπάρχει το ανατριχιαστικό βίντεο με την στιγμή του δυστυχήματος, το οποίο όμως επιλέγουμε συνειδητά να μην αναπαράγουμε, σεβόμενοι την μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού αναβάτη.