Η Anlas στο Hellas Rally Raid 2019

Μεγάλος χορηγός του αγώνα
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

12/6/2019

Η επιστροφή της Anlas στην ελληνική αγορά, σηματοδοτείται κι από την δυναμική στρατηγική προώθησης της εταιρείας, μέσα από το Hellas Rally Raid 2019 που διοργανώθηκε στα μαγευτικά τοπία της Ευρυτανίας με έδρα το Καρπενήσι. Πρόκειται για έναν αγώνα διεθνούς εμβέλειας που συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, και στο δελτίο τύπου που ακολουθεί η Anlas δίνει το στίγμα της δυναμικής της παρουσίας, ως ένας εκ των βασικών χορηγών.

Δελτίο τύπου

Τα ελαστικά μοτοσυκλετών ANLAS στο Hellas Rally Raid

Η χορηγία των ελαστικών ANLAS στον φετινό αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αγώνων Αντοχής, “συνέπεσε” με την είδηση της εισαγωγής και διανομής των ομώνυμων ελαστικών στην Ελλάδα, από την Θεοχαράκης Α.Ε.
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου το Hellas Rally Raid 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι από τις 18 έως τις 26 Μαΐου.
Είναι ο δεύτερος αγώνας του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αγώνων αντοχής της παγκόσμιας ομοσπονδίας μοτοσυκλέτας και προσελκύει αναβάτες όλων των κλάσεων. Με πάνω από 200 συμμετοχές, οι αναβάτες του Hellas Rally Raid διένυσαν πάνω από 1.200 χιλιόμετρα, ως επί το πλείστον σε δύσκολες, χωμάτινες διαδρομές, φτάνοντας σε υψόμετρο 2.000 μέτρων στα μαγευτικά βουνά της Στερεάς Ελλάδας. Η ANLAS, ως ένας εκ των χορηγών του φετινού συναρπαστικού αγώνα, “αντλεί” δεδομένα από αυτόν, με στόχο την συνεχή βελτίωση των ελαστικών της.


Ο αγώνας έκλεισε με τις βραβεύσεις και ένα τεράστιο πάρτι με ζωντανή μουσική, στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου.
H ANLAS διαθέτει μια πλούσια εμπειρία άνω των 40 ετών στην κατασκευή ελαστικών. Με μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων, τα ελαστικά ANLAS καλύπτουν ένα πλήθος οχημάτων, όπως golf carts, go-carts, οχήματα παντός εδάφους, μοτοσυκλέτες και λοιπά δίτροχα. Εστιάζοντας στις ανάγκες των αναβατών και των οδηγών, η ANLAS συνεχίζει σταθερά να εξελίσσει και να φέρνει καινοτομίες στα ελαστικά της, προσφέροντας ανώτερα ποιοτικά προϊόντα με σαφή προσανατολισμό στην ασφάλεια, την άνεση αλλά και την οδηγική απόλαυση.
Το εργοστάσιο της ANLAS έχει την έδρα του στο Duzce της Κωνσταντινούπολης. Εκεί, το ειδικευμένο προσωπικό της, αναλύει τα δεδομένα απ’ τις επιδόσεις των ελαστικών, τόσο μετά από την χρήση τους σε πραγματικές συνθήκες, όσο και από την εξαντλητική χρήση σε παγκοσμίου επιπέδου πρωταθλήματα, με στόχο την βελτίωσή τους. Γι’ αυτό το λόγο, η ANLAS, εκτός από την χορηγία του προαναφερόμενου αγώνα, πέρσι ήταν προμηθευτής ελαστικών στο Speedway GP, με απώτερο σκοπό την εξέλιξη των ελαστικών της.
Την ANLAS στη χώρα μας αντιπροσωπεύει η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά απ’ το 1957.

 

Metzeler: Προμηθευτής ελαστικών έως το 2028 σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Supermoto

Ανανέωση της συνεργασίας για 3 χρόνια ως αποκλειστικός προμηθευτής
Metzeler Supermoto
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

17/11/2025

Η Metzeler επιβεβαιώθηκε από την XIEM ως αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών για το Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Supermoto της FIM, καθώς και για το FIM Supermoto of Nations, έως και τη σεζόν 2028.

Συγκεκριμένα, τα ελαστικά Metzeler RACETEC SM θα συνεχίσουν να εξοπλίζουν όλες τις ομάδες και τους αναβάτες στην κατηγορία S1GP World και στην ευρωπαϊκή κατηγορία S4, καθώς και στη νέα κατηγορία S2 και στον αγώνα των Εθνών. Η XIEM, η εταιρεία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά, εμπορικά και προωθητικά δικαιώματα αυτών των διοργανώσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία που ξεκίνησε το 2023, με τη Metzeler να είναι αποκλειστικός προμηθευτής για την τριετία 2026-2028.

Metzeler FIM Supermoto

Ο εμπορικός διευθυντής της Metzeler, Francesco Pietrangeli, δήλωσε σχετικά: "Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία για ακόμη τρία χρόνια, προσθέτοντας και την αποκλειστική προμήθεια της νέας ευρωπαϊκής κατηγορίας S2. Το Supermoto είναι μια άκρως θεαματική αγωνιστική κατηγορία που προσελκύει πιστούς φίλους κάθε χρόνο. Στις πρώτες τρεις σεζόν, τα ελαστικά μας Metzeler RACETEC SM έχουν αποδώσει πάνω από τις προσδοκίες και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό αποτέλεσε βασικό στοιχείο στην επιλογή της XIEM να μας διατηρήσει σε αυτόν τον ρόλο".

Τα ελαστικά Metzeler RACETEC SM, που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις διοργανώσεις, είναι διαθέσιμα και στην αγορά. Έχουν σχεδιαστεί για τις ανάγκες του Supermoto, χρησιμοποιώντας γόμες με υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο για γρήγορη θέρμανση και ταυτόχρονα εξαιρετική αντοχή στη φθορά. Το πέλμα διαθέτει κεντρικές αυλακώσεις κάθετες στη φορά κίνησης για μεγαλύτερη μηχανική πρόσφυση σε χωμάτινες διαδρομές, ενώ οι αυλακώσεις στο πλάι έχουν σχεδιαστεί για αποτελεσματικό και γρήγορο αυτοκαθαρισμό.

Metzeler FIM Supermoto

 

Ετικέτες