Moto Guzzi προσφορές - Οι μοτοσυκλέτες των Ιταλών με όφελος έως 1.500 ευρώ

Οι προσφορές ισχύουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου, για V7, V85 και V100 Mandello
Moto Guzzi Stelvio και V85TT: Απάντηση στην έλλειψη V2 – Νέο VIDEO ΜΟΤΟ!
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

23/9/2024

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Moto Guzzi ανακοίνωσε νέα προωθητική ενέργεια για την γκάμα των μοντέλων της με όφελος για τον αναβάτη που φτάνει έως και τα 1.500 ευρώ.

Με τη νέα προωθητική ενέργεια της ελληνική αντιπροσωπείας η απόκτηση μιας Moto Guzzi γίνεται τώρα πιο ελκυστική, με το όφελος να είναι σημαντικό για τους ενδιαφερόμενους.

Συγκεκριμένα η Moto Guzzi δίνει τώρα τη δυνατότητα απόκτησης του V100 Mandello με τιμή 1.500 χαμηλότερη σε σχέση με εκείνη που υπήρχε μέχρι τώρα στον τιμοκατάλογό της.

Παράλληλα με όφελος 750 ευρώ μπορεί να αποκτηθεί οποιοδήποτε μοντέλο από της σειράς V7 αλλά και οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα της νέας γκάμας V85 που περιλαμβάνει τις εκδόσεις V85 Strada, V85 TT και V85 TT Travel.

Για όλες τις πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Moto Guzzi, ενώ εκεί μπορείτε επίσης να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για δοκιμαστική οδήγηση των μοτοσυκλετών της ιταλικής εταιρείας.

Ισπανία: Προσποιήθηκαν κλοπή μοτοσυκλέτας και κατέληξαν φυλακή

Εσώκλειστοι και οι τρεις δράστες
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

17/2/2026

Η ιδέα τριών Ισπανών φίλων ήταν να προσποιηθούν την κλοπή μιας Honda CBR1000RR-R και να μοιραστούν την αποζημίωση της ασφαλιστικής, όμως τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά.

Τον Αύγουστο του 2022, οι τρεις εμπλεκόμενοι αποφάσισαν την αγορά μιας Honda Fireblade με στόχο όμως όχι να την οδηγήσουν, αλλά να προσποιηθούν την κλοπή της. Έτσι έκαναν μία ασφάλεια κλοπής και περίμεναν λίγο καιρό μέχρι να δράσουν, για να μην καρφωθούν.

Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους υπέβαλαν την ψευδή καταγγελία στην Guardia Civil για κλοπή και η ασφαλιστική εταιρεία τους κατέβαλε 22.141 ευρώ ως αποζημίωση. Τα χρήματα κατέληξαν στον λογαριασμό ενός από τους τρεις φίλους και εκεί άρχισαν τα πραγματικά προβλήματα.

Ο λόγος ήταν η απληστία των τριών δραστών, που άρχισαν να μαλώνουν για το πώς θα μοιράσουν τα χρήματα, με αποτέλεσμα να τσακωθούν. Η διαφωνία τους μάλιστα έφτασε σε τέτοιο σημείο που ένας εκ των τριών αποφάσισε πως, αν δεν έπαιρνε αυτό που ήθελε, δεν θα το έπαιρνε κανείς.

Έτσι κι έγινε, αφού ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού παρουσιάστηκε στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας για να ομολογήσει την απάτη. Κατέδωσε τους δύο συνεργούς του και εξήγησε βήμα προς βήμα πώς είχαν στήσει την απάτη από τη στιγμή της αγοράς της Honda.

Η ομολογία του επέτρεψε να γλιτώσει από μια βαρύτερη ποινή. Οι δύο φίλοι του καταδικάστηκαν σε δύο χρόνια φυλάκιση και σε πρόστιμο 2.150 ευρώ ο καθένας, ενώ ο καταδότης θα εκτίσει μόνο έξι μήνες φυλάκιση και θα πληρώσει πρόστιμο 360 ευρώ.

Η απόφαση του δικαστηρίου είναι οριστική και εκτός από τις ποινές φυλάκισης, οι τρεις καταδικασθέντες υποχρεούνται να επιστρέψουν από κοινού τα 21.141 ευρώ που τους κατέβαλε τότε η ασφαλιστική εταιρεία, απόφαση που τους αφήνει με ποινικό μητρώο και άδειες τσέπες.