Νεκρός 29χρονος αναβάτης στην Θεσσαλονίκη σε σύγκρουση με φορτηγό – Σύλληψη οδηγού και τριών κουμανταδόρων [Video]

Έκοψαν κάθετα λεωφόρο τριών λωρίδων
Νεκρός 29χρονος αναβάτης στην Θεσσαλονίκη σε σύγκρουση με φορτηγό – Σύλληψη οδηγού και τριών κουμανταδόρων
Από το

motomag

18/9/2025

Υπέκυψε αργά το μεσημέρι στα τραύματά του νεαρός μοτοσυκλετιστής στη Θεσσαλονίκη. Είχε τραυματιστεί σοβαρά νωρίς το πρωί σε τροχαίο στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής κοντά στο Κτίριο ZEDA στην συμβολή με την οδό Λαέρτου.

 

Το φορτηγό με ρυμουλκούμενο οδηγούσε 54χρονος Βούλγαρος που λάμβανε οδηγίες από δύο Έλληνες και έναν Αλβανό, κόβοντας κάθετα την λεωφόρο.

 

Από την σύγκρουση της μοτοσυκλέτας με το φορτηγό, ο 29χρονος Έλληνας αναβάτης τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου κατέληξε νωρίς το απόγευμα.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το βίντεο:

 

 

 

 

Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης προχώρησε στην σύλληψη του οδηγού του φορτηγού αλλά και των τριών που του έδιναν οδηγίες.

Ιταλία: Η Beta πουλάει μαθήματα Trial και στους εντουράδες

Γνωριμία με το trial από εκπαιδευτές της Beta, με κόστος μόλις 39 ευρώ
Try Trial
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

3/8/2026

Η Beta δίνει την ευκαιρία σε αναβάτες κάθε επιπέδου να δοκιμάσουν την οδήγηση trial μοτοσυκλετών, μέσα από το νέο πρόγραμμα "Try Trial Special Edition", που συνδυάζει εκπαίδευση, εξοπλισμό και την αγωνιστική ατμόσφαιρα

Το Try Trial Special Edition περιλαμβάνει ένα μάθημα διάρκειας 60 λεπτών με επίσημους εκπαιδευτές της Beta, σχεδιασμένο για να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στον κόσμο του trial μέσα από βασικές τεχνικές και ασκήσεις που βελτιώνουν τον έλεγχο και την ισορροπία πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε δεξιότητες όπως η δυναμική ισορροπία, ο ακριβής έλεγχος και χειρισμός γκαζιέρας και συμπλέκτη, οι ελιγμοί σε περιορισμένους χώρους και οι σωστές μεταφορές βάρους για την υπέρβαση εμποδίων.

Το κόστος συμμετοχής είναι 39 ευρώ και περιλαμβάνει τη χρήση της μοτοσυκλέτας, το ωριαίο μάθημα με τους εκπαιδευτές, καθώς και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και ρουχισμό.

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες και ημερομηνίες στην Ιταλία με αφορμή μοτοσυκλετιστικά αγωνιστικά δρώμενα, στις 5 με 6 Σεπτεμβρίου, στο Abetone (Pistoia), παράλληλα με αγώνα Hard Enduro, προσφέροντας μια ιδανική ευκαιρία στους φίλους του enduro να γνωρίσουν τις τεχνικές του trial και στις 12 με 13 Σεπτεμβρίου, στο Gaby (Aosta), κατά τη διάρκεια του τελικού γύρου του Ιταλικού Πρωταθλήματος Trial, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους κορυφαίους αναβάτες του θεσμού και να γνωρίσουν τις απαιτήσεις του αθλήματος.