Νεκρός ο Dean Berta Viñales στο SSP300 των WSBK

Ήταν ξάδερφος του Maverick Vinales
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

25/9/2021

Δυστύχημα με ένα νεκρό και την εμπλοκή πολλών αγωνιζομένων υπήρξε στον πρώτο αγώνα SSP300 στην πίστα της Jerez. Ο αναβάτης της Vinales Racing Team, ο 15χρονος Dean Berta Vinales ενεπλάκη σε περιστατικό με πολλούς άλλους αναβάτες στην πρώτη στροφή με τις κόκκινες σημαίες να βγαίνουν αμέσως.

Οι γιατροί προσπάθησαν να τον σταθεροποιήσουν ενώ βρισκόταν ακόμη στην πίστα, συνεχίζοντας τις προσπάθειες ανάνηψης μέσα στο ασθενοφόρο και στο ιατρείο της πίστας, όπου και μεταφέρθηκε, ανακοινώνοντας λίγο αργότερα πως υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Berta Vinales αγωνιζόταν για πρώτη φορά στα SSP300 και είχε φτάσει μέχρι και την τέταρτη θέση και συνεχίζοντας με μία έκτη δείχνοντας πως είχε λαμπρό μέλλον στην αγωνιστική του καριέρα που τόσο άδοξα και σύντομα διακόπηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, την ομάδα και τους φίλους

Ετικέτες

ELECTROMOVE: Test Rides ηλεκτρικών μοτοσυκλετών Zero και scooter Ray και WOW

Τετάρτη 21 Ιουνίου στην πίστα Speed Park στο Κορωπί
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

7/6/2023

H ΕLECTROMOVE προσκαλεί τους φίλους της ηλεκτροκίνησης και των δυο τροχών σε ένα μοναδικό event, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, για να δοκιμάσουν την πλειονότητα των μοντέλων των Zero Motorcycles, Ray 7.7 και WOW

                           

Το Test Ride Event  θα λάβει χώρα στο φιλόξενο και ελεγχόμενο περιβάλλον της Πίστας Καρτ Speed Force στο Κορωπί, μεταξύ 18:00 – 21:00, με τους συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα μοντέλα αρκετές φορές (εφόσον είναι διαθέσιμα), ώστε να αποφασίσουν ποιο ταιριάζει περισσότερο στις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του ELECTROMOVE Open Test Ride Event 2023, θα προσφερθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο σε όλους τους συμμετέχοντες που θα προχωρήσουν σε παραγγελία μετά την ημερομηνία του Test Ride Event, ένα  πρόσθετο όφελος 500,00€.

2

Το όφελος αυτό έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα προωθητική ενέργεια  Go Electric Campaignγια τις μοτοσυκλέτες της Zero, άλλα και στην αντίστοιχη που αφορά το scooter Ray 7.7, που αμφότερες λήγουν στο τέλους του Ιουνίου.

3

Ανακαλύψτε τις συναρπαστικές Zero Motorcycles τα καινοτόμα scooter Ray 7.7 και WOW  και μπείτε στον θαυμαστό κόσμο της ηλεκτροκίνησης στους δύο τροχούς.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://electromove.gr

 

Προϋποθέσεις συμμέτοχης

 

  • Δίπλωμα οδήγησης
  • Προστατευτικός εξοπλισμός ( κράνος, μπουφάν μοτοσυκλέτας με προστασίες, γάντια, μπότες ή μποτάκια, μακρύ παντελόνι -επιθυμητά προστατευτικά-)

 

  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

  • Αποστολή στοιχείων ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στοELECTROMOVE Open Test Ride Event 2023” στο sales@electromove.gr

 

 

Πίστα Καρτ Speed Force : https://www.speedforce.gr/