Θανατηφόρο τροχαίο στην Καλλιθέα - Αναβάτης συγκρούστηκε με σταθμευμένο φορτηγό

Έχασε τον έλεγχο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 48χρονος αστυνομικός
forthgo
Από το

motomag

8/7/2025

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στην Καλλιθέα με έναν αναβάτη, αστυνομικό στο επάγγελμα, να χάνει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και να συγκρούεται με σταθμευμένο φορτηγό.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη επί της Θησέως λίγο μετά της δύο με τον 48χρονο αναβάτη να εκτρέπεται της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και να συγκρούεται με το φορτηγό στο πίσω αριστερό του μέρος.

Μάλιστα η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα να επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό του αναβάτη που φορούσε κράνος, ωστόσο άφησε την τελευταία του πνοή ακαριαία.

 

 

 

 

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει το θύμα αλλά και η τροχαία για να καταγράψει τις λεπτομέρειες του τροχαίου δυστυχήματος.

Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο το πώς έχασε ο αναβάτης τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του. Οι αρχές ερευνούν την περιοχή για κάμερες ασφαλείας με σκοπό να διαλευκάνει την υπόθεση και να βρει την αιτία του τροχαίου δυστυχήματος.

Casey Stoner: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τραυματισμό προ 20ετίας

Ο Αυστραλός ζούσε με πόνους στην πλάτη από το 2003
stoner
Από τον

Παύλο Καρατζά

24/7/2026

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του MotoGP Casey Stoner αποκαλύπτει ότι υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση για τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη που είχε υποστεί πριν από 20 χρόνια.

Ο Αυστραλός ανακοίνωσε ότι πριν από τρεις μήνες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη του, λόγω τραυματισμού που είχε υποστεί το 2003.

Ο Stoner αποσύρθηκε από το MotoGP στο τέλος της σεζόν του 2012 και έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς διάφορα προβλήματα υγείας, με πιο αξιοσημείωτο ίσως τη χρόνια κόπωση που συχνά δεν του επέτρεπε ούτε να οδηγήσει.

Τον τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη τον “κληρονόμησε” ο Αυστραλός σε μία πτώση στη δεύτερη του σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 125cc.

Σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Stoner αναφέρει ότι ο πόνος που προκλήθηκε από τον τραυματισμό ήταν κάτι με το οποίο ζούσε για πάνω από 20 χρόνια, αλλά ότι η χειρουργική επέμβαση τον ανακούφισε επιτέλους από τον πόνο στην πλάτη.

stoner

“Σήμερα συμπληρώνονται τρεις μήνες από τότε που υποβλήθηκα σε σπονδυλοδεσία L5-S1 και αντικατάσταση δίσκου L4-5. Όλα ξεκίνησαν με ένα ατύχημα το 2003, όταν έπεσα με το κεφάλι πάνω σε μερικά δεμάτια άχυρου. Η πρόσκρουση συμπίεσε τη σπονδυλική μου στήλη και ενώ κατάφερα να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα για πάνω από 20 χρόνια, τα τελευταία δύο χρόνια – και ειδικά οι τελευταίοι έξι μήνες – έγιναν αφόρητα. Έφτασα στο σημείο όπου η χειρουργική επέμβαση ήταν η μόνη πραγματική επιλογή.

Η ανάρρωση είχε σίγουρα τα πάνω και τα κάτω της, αλλά συνολικά η πλάτη μου δεν έχει νιώσει τόσο καλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο είναι το γεγονός ότι συνειδητοποίησα ότι, ακόμα και όταν νόμιζα ότι η πλάτη μου ήταν καλά πριν, ζούσα με συνεχή πόνο. Μόνο τώρα έχω βιώσει πώς είναι πραγματικά να μην έχεις πόνο στην πλάτη.

Είμαι απίστευτα ευγνώμων στον χειρουργό μου και σε ολόκληρη την ιατρική ομάδα που με φρόντισε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε πίσω την ποιότητα της ζωής μου.”

Ετικέτες