Τραγικός απολογισμός Σαββατοκύριακου: Τρεις νεκροί μοτοσυκλετιστές σε Αγία Παρασκευή, Καλαμάτα και Χαλκιδική

Τρεις νέοι, νεκροί σε διάφορα τροχαία ανά την χώρα
Τραγικός απολογισμός Σαββατοκύριακου: Τρεις νεκροί μοτοσυκλετιστές σε Αγία Παρασκευή, Καλαμάτα και Χαλκιδική
Από το

motomag

8/6/2026

Δυστύχημα συνέβη εχθές Κυριακή 7/6 στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής επί της Λεωφόρου Μεσογείων στο ρεύμα προς Παλλήνη. Στην μοτοσυκλέτα επέμβαινε αναβάτης και συνεπιβάτης, αμφότεροι 22 ετών όταν σημειώθηκε πλαγιομετωπική σύγκρουση με αυτοκίνητο στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, λίγο πριν την συμβολή Μεσογείων και Λαυρίου.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται. Από την σύγκρουση ο 22χρονος έχασε την ζωή του ενώ η συνεπιβάτης τραυματίστηκε ελαφρύτερα.

Ξημερώματα Δευτέρας 8/6 περίπου στις 01:00, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 29χρονος κάτοικος της περιοχής Μικρής Μαντίνειας έφυγε από την πορεία της το δρόμο Κιτριών – Καλαμάτας με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για μη εμπλοκή άλλου οχήματος. Το ασθενοφόρο κατέφθασε στο σημείο 25 λεπτά μετά την αρχική κλίση και απλά διαπίστωσε τον θάνατο του αναβάτη.

Το Σάββατο 6/6 περίπου στις 20:00, ένας 44χρονος αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του στο 37ο χιλιόμετρο Πολυγύρου – Θεσσαλονίκης και τραυματίστηκε θανάσιμα. Το τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου διενεργεί έρευνα και αναζητά τυχόν μάρτυρες.

Εκτός αυτών άλλο ένα σοβαρό τροχαίο συνέβη το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Ερέτριας όταν σπορ ανοικτό αυτοκίνητο, χτύπησε μοτοσυκλέτα με δύο επιβάτες και τους εγκατέλειψε αβοήθητους. Αναβάτης και συνεπιβάτης τραυματίστηκαν σοβαρά ενώ ο ένας από τους δύο είναι σε κρίσιμη κατάσταση καθώς φέρει σοβαρό τραύμα στο πόδι. Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη αμέσως μετά και κρατείται. Εθελοντές της ΕΣΔΔΕ προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες άμεσα στο σημείο μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ.

ZXMOTO: Η ιστοσελίδα της εταιρείας στην Ελλάδα - Δείτε τα μοντέλα που έρχονται πρώτα

ZXMOTO ελληνική ιστοσελίδα 2026
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

3/11/2026

Η ελληνική ιστοσελίδα της ZXMOTO, η οποία αντιπροσωπεύεται στη χώρα μας από το Sfakianakis Group, είναι πλέον online.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με την επίσκεψή σας στο νέο website, μπορείτε να ανακαλύψετε τη σειρά με την οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους τα νέα μοντέλα ZXMOTO στην ελληνική αγορά, αποκτώντας μια πρώτη εικόνα για όσα έρχονται το επόμενο διάστημα. 

Παράλληλα, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας έχουν τη δυνατότητα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τα μοντέλα που που προτιμούν ώστε να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. 

Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από την επίσημη ελληνικό ιστοσελίδα, η ZXMOTO έχει λογαριασμούς και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεκριμένα στο Facebook και στο Instagram.