Ανέβηκε το δεύτερο μέρος του MEGA TEST ON-OFF 2023 στο OPEN TV!

Συνεργασία MOTO – OPEN TV για την μοτοσυκλέτα στην θέση που της αξίζει!
Mega Test On-Off 2023 - Δεύτερο μέρος
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

30/10/2023

Το δεύτερο μέρος του φετινού MEGA TEST ON-OFF της μεγάλης ελληνικής υπερπαραγωγής έχει ξεκινήσει πλέον να προβάλλεται στην πλατφόρμα του OPEN TV!

Διαδικτυακά μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την ενότητα του MOTO, πατώντας ΕΔΩ, ή από την τηλεόρασή σας πατώντας το ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ στο τηλεκοντρόλ ενώ παρακολουθείτε το OPEN TV.

Θυμίζουμε πως μετά την προβολή του δίωρου MEGA TEST ON-OFF στην πλατφόρμα του OPEN TV, θα ακολουθήσει ένα ακόμη μεγαλύτερο video στο κανάλι του MOTO στο YOUTUBE με ακόμη περισσότερες εξειδικευμένες πληροφορίες και τεχνικές λεπτομέρειες για τις μοτοσυκλέτες που συμμετέχουν, χωρίς περιορισμό χώρας, διαθέσιμο και για τους φίλους στο εξωτερικό!

Ευχαριστούμε την betsson για την ευγενική χορηγία και το OPEN TV, το ελληνικό κανάλι που αγαπά την μοτοσυκλέτα, για την φιλοξενία του!

https://www.tvopen.gr/watch/188544/megatestonoff2023ogyrosthsroymaniasapoasfaltokaixomamerosb

Ετικέτες

BMW R1300GS 2024: Το VIDEO του MOTO σε άσφαλτο και χώμα – mini συνέντευξη με τον σχεδιαστή

Ριζικά αλλαγμένο ανοίγοντας καινούριο κεφάλαιο
BMW R1300GS 2024: Το VIDEO του MOTO σε άσφαλτο και χώμα – mini συνέντευξη με τον σχεδιαστή
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

5/11/2023

Η BMW πήρε τον χρόνο της για να αλλάξει τελείως το νέο GS ξεκινώντας από τον κινητήρα που είναι ο δυνατότερος boxer παραγωγής, συνεχίζοντας με πλαίσιο και υποπλαίσιο και φέρνοντας επανάσταση και στις αναρτήσεις. Άλλο ένα βήμα εμπρός για τις ημι-ενεργητικές καθώς πλέον έχουμε μεταβαλλόμενο βαθμό ελαστικότητας στα ελατήρια.

Έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ αναλυτικό VIDEO – παρουσίαση προσκεκλημένοι στην Μάλαγα της Ισπανίας για να το οδηγήσουμε παρέα με τα στελέχη της εταιρείας

Παρακολουθήστε την παρουσίαση του MOTO: