Ducati: Teaser για το 4ο νέο μοντέλο του 2024 - Video

Μεγάλες πιθανότητες να δούμε το Multistrada V4 RS, φωτογραφίες του οποίου διέρρευσαν από Ιταλούς dealer
Ducati - Στις 19/10 αποκαλύπτεται το 4ο νέο μοντέλο της εταιρείας για το 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/10/2023

Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε δείξει τις φωτογραφίες για το επερχόμενο Ducati Multistrada V4 RS που θα φέρει ισχυρότερο κινητήρα 180 hp με Desmo. Τώρα, η Ducati ετοιμάζεται να μας δείξει το 4ο νέο μοντέλο της για το 2024, με την ζυγαριά των πιθανοτήτων να γέρνει εμφατικά προς το μέρος του RS.

Το teaser-video μας δείχνει ένα rolling burnout στην πίστα, και κάποιες μικρές λεπτομέρειες από τους διακόπτες και το keyless σύστημα της μοτοσυκλέτας, ενώ για να παρακολουθήσετε Live την αποκάλυψη του νέου ιταλικού μοντέλου, συντονιστείτε στα social media της Ducati την Πέμπτη 19/10 στις πέντε το απόγευμα.

Ετικέτες

Η Royal Enfield ετοιμάζει το Continental GT-R 750 για παραγωγή

Το αγωνιστικό πρωτότυπο που είχε εμφανιστεί στην EICMA έχει πάρει ρότα για τον δρόμο
royal enfield continental gt-r 750 spy pics
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

9/3/2026

Η Royal Enfield προετοιμάζεται για να λανσάρει έναν νέο κινητήρα, δικύλινδρο σε σειρά με 750 κυβικά εκατοστά χωρητικότητα και ήδη έχουμε δει πρωτότυπα εξέλιξης να δοκιμάζονται με αυτόν σε δύο διαφορετικές μορφές: Himalayan 750 και Continental GT 750.

Η νέα έκπληξη μας έρχεται από την Ινδία και αφορά μιαν ακόμη μοτοσυκλέτα με τον νέο δικύλινδρο που δοκιμάζεται στον δρόμο και η οποία μοιάζει πολύ με το πρωτότυπο Continental GT-R που είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην εκδήλωση MotoVerse στην Ινδία και μετά στην έκθεση EICMA 2025 στο Μιλάνο.

Σε αμφότερες περιπτώσεις η μοτοσυκλέτα δεν διέθετε εξοπλισμό δρόμου και έμοιαζε με ένα αγωνιστικό πρωτότυπο στημένο πάνω στον νέο κινητήρα, με τη σιλουέτα του Continental GT και ένα κοντό ρετρό φέρινγκ.

Σε αυτό το νέο μοντέλο η Royal Enfield πατά στη βάση του πρωτοτύπου Continental GT 750 που είχαμε δει πρόσφατα σε δοκιμές στον δρόμο, με δύο δίσκους μπροστά.

Συγκριτικά με το πρωτότυπο GT-R 750 της EICMA, ξεχωρίζουν οι μακρύτερες εξατμίσεις, προφανώς ελέω προδιαγραφών και φυσικά ο πλήρης εξοπλισμός δρόμου.

Οι πληροφορίες μας μιλούν για ένα μοντέλο 2027 πιθανότατα θα εμφανιστεί δίπλα στο Continental GT 750 στις μεγάλες εκθέσεις στο τέλος της φετινής χρονιάς.