Ducati: Teaser για το 4ο νέο μοντέλο του 2024 - Video
Μεγάλες πιθανότητες να δούμε το Multistrada V4 RS, φωτογραφίες του οποίου διέρρευσαν από Ιταλούς dealer
Από τον
Κώστα Γκαζή
18/10/2023
Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε δείξει τις φωτογραφίες για το επερχόμενο Ducati Multistrada V4 RS που θα φέρει ισχυρότερο κινητήρα 180 hp με Desmo. Τώρα, η Ducati ετοιμάζεται να μας δείξει το 4ο νέο μοντέλο της για το 2024, με την ζυγαριά των πιθανοτήτων να γέρνει εμφατικά προς το μέρος του RS.
Το teaser-video μας δείχνει ένα rolling burnout στην πίστα, και κάποιες μικρές λεπτομέρειες από τους διακόπτες και το keyless σύστημα της μοτοσυκλέτας, ενώ για να παρακολουθήσετε Live την αποκάλυψη του νέου ιταλικού μοντέλου, συντονιστείτε στα social media της Ducati την Πέμπτη 19/10 στις πέντε το απόγευμα.
Husqvarna: Αποκάλυψε τη σειρά Motocross για το 2027 – Μόνο εμφανισιακές οι αλλαγές
Με λευκά πλαίσια και κορυφαία περιφερειακά
Από τον
Παύλο Καρατζά
8/5/2026
Αποκαλύφθηκαν τα δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα motocross της Husqvarna για το 2027 έχουν ανακοινωθεί επίσημα, παρουσιάζοντας μια νέα εμφάνιση και κορυφαία περιφερειακά από εταιρείες όπως οι εξαρτήματα Brembo, ODI, WP, Pro Taper και Dunlop.
Για το 2027, η πλήρης γκάμα motocross της Husqvarna ανανεώνεται με λευκά πλαίσια και αφορά όλη τη γκάμα: TC 50, TC 65 και TC 85, TC 125, TC 250, TC 300, FC 250, FC 350 και FC 450. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες.
Husqvarna TC 250
Δίχρονη σειρά
TC 125
TC 250
TC 300
Husqvarna FC 450
Τετράχρονη σειρά
FC 250
FC 350
FC 450
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Νέο λευκό πλαίσιο
Νέα γραφικά
Ανάρτηση WP XACT
Κορυφαία περιφερειακά από τις Brembo, ProTaper, Twin Air και ODI
Ελαστικά Dunlop Geomax MX34
Σύστημα Throttle Body Injection (TBI)
Quickshifter
Δύο χάρτες που αλλάζουν από τον πολυλειτουργικό διακόπτη
Husqvarna TC 50
Μικρή σειρά
TC 50
TC 65
TC 85 (19/16 & 17/14)
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Νέο λευκό πλαίσιο
Νέα γραφικά
Ρυθμιζόμενο πιρούνι WP XACT και αμορτισέρ XACT PDS
Ελαστικά MAXXIS MAXXCROSS MX-ST
Η εργονομία στα μοντέλα TC 50 και TC 65 μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα καθώς οι αναβάτες μεγαλώνουν
Ποιοτικά εξαρτήματα δοκιμασμένα σε αγώνες από τις εταιρείες Formula, Galfer, Excel, Neken και ODI
Η σειρά motocross και μίνι μοτοσυκλετών του 2027 θα είναι διαθέσιμη στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Husqvarna Mobility πολύ σύντομα.