Ducati: Teaser για το 4ο νέο μοντέλο του 2024 - Video

Μεγάλες πιθανότητες να δούμε το Multistrada V4 RS, φωτογραφίες του οποίου διέρρευσαν από Ιταλούς dealer
Ducati - Στις 19/10 αποκαλύπτεται το 4ο νέο μοντέλο της εταιρείας για το 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/10/2023

Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε δείξει τις φωτογραφίες για το επερχόμενο Ducati Multistrada V4 RS που θα φέρει ισχυρότερο κινητήρα 180 hp με Desmo. Τώρα, η Ducati ετοιμάζεται να μας δείξει το 4ο νέο μοντέλο της για το 2024, με την ζυγαριά των πιθανοτήτων να γέρνει εμφατικά προς το μέρος του RS.

Το teaser-video μας δείχνει ένα rolling burnout στην πίστα, και κάποιες μικρές λεπτομέρειες από τους διακόπτες και το keyless σύστημα της μοτοσυκλέτας, ενώ για να παρακολουθήσετε Live την αποκάλυψη του νέου ιταλικού μοντέλου, συντονιστείτε στα social media της Ducati την Πέμπτη 19/10 στις πέντε το απόγευμα.

Ετικέτες

Honda ADV160: Το πρώτο σκούτερ συμβατό με βενζίνη E85 παρουσιάστηκε στην Ινδία με απίστευτη τιμή

Οι παραδόσεις ξεκινούν τον Οκτώβριο
adv
Από τον

Παύλο Καρατζά

25/8/2026

Η Honda της Ινδίας παρουσίασε το ADV160 στην τιμή των 1.500 ευρώ. Πρόκειται για το πρώτο από τα δέκα μοντέλα της Honda που παρουσιάστηκε στην Ινδία τον Ιούλιο του 2026 και για το οποίο ανακοινώθηκε επίσημη τιμή.

Οι προκρατήσεις έχουν ξεκινήσει μέσω της ιστοσελίδας της Honda και των εξουσιοδοτημένων αντιπροσωπειών, ενώ οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από τα μέσα Οκτωβρίου 2026.

Το Honda ADV160 θεωρείται το πρώτο σκούτερ στην Ινδία που είναι συμβατό με καύσιμα E85, μίγμα βενζίνης και αιθανόλης. Η ισχύς προέρχεται από έναν υγρόψυκτο κινητήρα 156,93 κυβικών που παράγει 16,3 ίππους και 1,5 kg.m ροπήςΗ συμβατότητα με το E85 σημαίνει ότι ο κινητήρας μπορεί να λειτουργεί με καύσιμο που περιέχει έως και 85% αιθανόλη, όταν στην χώρα μας η αιθανόλη δεν πρέπει να ξεπερνά το 10%. Η διαθεσιμότητα αυτού του καυσίμου θα εξαρτηθεί από την τοπική υποδομή λιανικής πώλησης, αν και το ευέλικτο σύστημα επιτρέπει στο σκούτερ να λειτουργεί εννοείται και με μίγματα χαμηλότερης περιεκτικότητας σε αιθανόλη.

adv

Ο μπροστινός τροχός είναι 14 ιντσών και 13 είναι ο πίσω. Το βάρος του σκούτερ ανέρχεται στα 133 κιλά με γεμάτο το ρεζερβουάρ των 8 λίτρων, ενώ το ύψος της σέλας ορίζεται στα 780 mm και η απόσταση από το έδαφος στα 165 mm.

Το ADV παρά το όνομά του είναι φτιαγμένο για αστική μετακίνηση και κάτω από την σέλα του διαθέτει χώρο αποθήκευσης 27 λίτρων, ενώ ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει οθόνη TFT με συνδεσιμότητα, θύρα USB, Traction Control (Honda Selectable Torque Control) και ABS στον πίσω τροχό.

Με τιμή στα 1.500 ευρώ και με το σκούτερ να είναι συμβατό με βενζίνη E85, όλα δείχνουν πως θα είναι μία εξαιρετικά ανταγωνιστική επιλογή μεταξύ των σκούτερ της κατηγορίας, όπως τα Yamaha Aerox και Hero Xoom 160.

Ετικέτες