Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Kawasaki ZH2: Το τρίτο video στη σειρά! [video]

Μένουν 13 μέρες μέχρι την επίσημη παρουσίαση

Την πάγια τακτική που ακολουθούν πλέον οι περισσότερες εταιρείες, με τη δημοσίευση αρκετών teaser video πριν την επίσημη παρουσίαση ενός νέου μοντέλου, ακολουθεί και η Kawasaki που μας δίνει νέες πληροφορίες σχετικά με την υπερτροφοδοτούμενη streetfighter που ετοιμάζει. Αυτή τη φορά, το εργοστάσιο από το Akashi αποφάσισε να δώσει περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα σχετικά με την εμφάνιση του ΖΗ2, πέρα απ’ το επίσημο όνομα του μοντέλου.

Σχεδιαστικά, το ΖΗ2 ακολουθεί την φιλοσοφία της σειράς Ζ, όμως ο προβολέας διαφοροποιείται ελαφρώς καθώς δείχνει πιο ογκώδης, ενώ διαθέτει και μια μικρή ζελατίνα. Επίσης, το υπερτροφοδοτούμενο Streetfighter της Kawasaki έχει και σέλα για το συνεπιβάτη, τουλάχιστον για όσους είναι αρκετά γενναίοι για να κάτσουν και να τους πάει κάποιος βόλτα...

"Z H2, Supercharge" 23 October 2019

Είναι ήδη γνωστό, από το προηγούμενο video, πως το ZH2 θα έχει τον κινητήρα και το πλαίσιο που χρησιμοποιούν όλες οι εκδόσεις του Η2, όμως η Kawasaki ούτε τώρα αναφέρθηκε στις επιδόσεις του. Μάλλον κρατά το καλύτερο για το τέλος και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν το ΖΗ2 θα βρεθεί στην κορυφή από πλευράς ιπποδύναμης κόντρα στις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας της. H Kawasaki πάντως στην περιγραφή του video αναφέρει πως η 23η Οκτωβρίου (η ημερομηνία παρουσίασής του στο Tokyo Motor Show) θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τα Ζ.

UPDATE:

Το Supercharged “streetfighter” φωτογραφήθηκε στο κουτί του

 

Tags: