Kawasaki ZH2: Το τρίτο video στη σειρά! [video]

Μένουν 13 μέρες μέχρι την επίσημη παρουσίαση
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

10/10/2019

Την πάγια τακτική που ακολουθούν πλέον οι περισσότερες εταιρείες, με τη δημοσίευση αρκετών teaser video πριν την επίσημη παρουσίαση ενός νέου μοντέλου, ακολουθεί και η Kawasaki που μας δίνει νέες πληροφορίες σχετικά με την υπερτροφοδοτούμενη streetfighter που ετοιμάζει. Αυτή τη φορά, το εργοστάσιο από το Akashi αποφάσισε να δώσει περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα σχετικά με την εμφάνιση του ΖΗ2, πέρα απ’ το επίσημο όνομα του μοντέλου.

Σχεδιαστικά, το ΖΗ2 ακολουθεί την φιλοσοφία της σειράς Ζ, όμως ο προβολέας διαφοροποιείται ελαφρώς καθώς δείχνει πιο ογκώδης, ενώ διαθέτει και μια μικρή ζελατίνα. Επίσης, το υπερτροφοδοτούμενο Streetfighter της Kawasaki έχει και σέλα για το συνεπιβάτη, τουλάχιστον για όσους είναι αρκετά γενναίοι για να κάτσουν και να τους πάει κάποιος βόλτα...

Είναι ήδη γνωστό, από το προηγούμενο video, πως το ZH2 θα έχει τον κινητήρα και το πλαίσιο που χρησιμοποιούν όλες οι εκδόσεις του Η2, όμως η Kawasaki ούτε τώρα αναφέρθηκε στις επιδόσεις του. Μάλλον κρατά το καλύτερο για το τέλος και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν το ΖΗ2 θα βρεθεί στην κορυφή από πλευράς ιπποδύναμης κόντρα στις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας της. H Kawasaki πάντως στην περιγραφή του video αναφέρει πως η 23η Οκτωβρίου (η ημερομηνία παρουσίασής του στο Tokyo Motor Show) θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τα Ζ.

UPDATE:

Το Supercharged “streetfighter” φωτογραφήθηκε στο κουτί του

 

Ετικέτες

Letbe Punk: Νέο A2 bobber ήρθε Ευρώπη με τιμή κοντά στα 6.000 ευρώ

Έρχεται με ιδιαίτερη εμφάνιση και καλό για την κατηγορία εξοπλισμό
LETBE
Από τον

Παύλο Καρατζά

19/5/2026

Η Letbe Punk 500, είναι μία bobber μοτοσυκλέτα με πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση που απευθύνεται σε κατόχους διπλώματος A2 (και όχι μόνο) και η τιμή της στη Γερμανία, που κάνει το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Η εμφάνισή της παραπέμπει σε custom μοτοσυκλέτα με μονόσελο, γραφικά πάνω στο ντεπόζιτο, φαρδύ μπροστινό ελαστικό και ανεστραμμένο πιρούνι.

Η Letbe Punk φέρει δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα που αποδίδει 43,5 ίππους στις 6.500 στροφές και 4,55 kg.m ροπής στις 6.000 στροφές, ενώ εντύπωση προκαλεί πως στην Ισπανία η ονομαστική απόδοση είναι διαφορετική και αποδίδει 54 ίππους στις 8.000 στροφές και 5,16 kg.m ροπής στις 7.000 στροφές.

Στο θέμα των αναρτήσεων βρίσκουμε ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι και πίσω monoshock αμορτισέρ, ενώ τον τομέα της πέδησης αναλαμβάνουν φρένα της J.Juan με δύο διπίστονες δαγκάνες μπροστά σε κυματιστούς δίσκους 300 χιλιοστών.

LETBE

Το βάρος της μοτοσυκλέτας είναι υψηλό και ανέρχεται στα 202,5 κιλά, χωρίς υγρά, με τη χωρητικότητα του ντεπόζιτου να είναι στα 15 λίτρα. Το ύψος της σέλας θα βολέψει και τα χαμηλότερα αναστήματα και ανακοινώνεται στα 720 χιλιοστά και οι τροχοί της έχουν διαστάσεις 130/90–16 μπροστά και 150/80–16 πίσω.

Ο εξοπλισμός της Letbe Punk περιλαμβάνει θύρα USB, σύστημα keyless, έγχρωμη οθόνη TFT, φώτα LED και Traction Control. Η τιμή της στη Γερμανία ανακοινώθηκε στα 6.100 ευρώ και αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το αν θα εισαχθεί και στη χώρα μας.

Ετικέτες