MOTO GUZZI V7 III CARBON (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ MOTO GUZZI
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

9/3/2018

Η V7 IIICARBON ΑΠΟΚΑΛΥΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΑΡΗΣΤΑ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ - 1921 ΟΧΗΜΑΤΑ - ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ MOTOGUZZI.

Η MotoGuzziV7 IIICarbon αντιπροσωπεύει τη νεότερη ερμηνεία μίας από πιο κλασικές ιταλικές μοτοσυκλέτες.Από το 1967, όταν άρχισαν οι πωλήσεις των πρώτων μοντέλων, η V7 έγινε η σαγηνευτική πρέσβειρα των αξιών της ποιότητας και της αυθεντικότητας που χαρακτηρίζουν τον Οίκο του Αετού, ξεχωρίζοντας για τον σχεδιασμό αλλά καιτον τεχνικό εξοπλισμό της.

Σήμερα, στην τρίτη έκδοσήτης, η  V7 III είναι ταυτόχρονα μία σύγχρονη μοτοσυκλέτα και ένα σύμβολο της ιταλικής προέλευσης, συγκεντρώνοντας την εκτίμηση ενός ευρέος και ετερογενούς κοινού. Αυτό επιτυγχάνεται αφενός χάρη στην ποιότητα κατασκευής, την ευελιξία και την ευκολία χειρισμού, χαρακτηριστικά που την καθιστούνιδανική για αστική χρήση, και αφετέρου χάρη στο μοναδικό και απαράμιλλο στυλ. Επιπλέον υπάρχουν εκτεταμένες δυνατότητες προσωποποίησης, με μια εξαιρετική συλλογή αξεσουάρ και ειδικών εξαρτημάτων.

Σε αυτό το επιτυχημένο πλαίσιο εντάσσεται σήμερα η εκλεπτυσμένη V7 IIICarbon, διαθέσιμηστα σημεία πώλησης MotoGuzzi στην τιμή των 9.940 ευρώ.

 

Παράδοση και σπορ χαρακτήρας συνδυάζονται σε μία μοναδική δημιουργία

Η V7 IIICarbonεξυμνεί την εξατομίκευση, με την αυθεντικότητα και την καλαισθησία της εμπλουτίζοντας το στυλ της με τον αυθεντικό σχεδιασμό της V7 και την υψηλή ποιότητα πολυάριθμων εξαρτημάτων απόανθρακόνημα, όπως τα κοντά φτερά και τα πλαϊνά φέρινγκπου υπογραμμίζουντο νέο και δυναμικό χαρακτήρα του bestseller μοντέλου τηςMotoGuzzi. Με τη V7 III Carbon, τα στοιχεία από ανθρακόνημα, που συνήθως προορίζονται για supersport μοντέλα, εισάγονται για πρώτη φορά στον κόσμο των κλασικών μοτοσυκλετών παραγωγής, μία σπορ πινελιά σε απόλυτη συνέπεια με την ιστορία της V7.

Η εξολοκλήρου μαύρη ματ απόχρωση της V7 IIICarbon ενισχύεται από την αντίθεση λεπτομερειών σε κόκκινο χρώμα, που επιλέχθηκε για τη δαγκάνα Brembo του μπροστινού δισκόφρενου, τα λογότυπα στα πλαϊνά φέρινγκ και το σήμα του αετού στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Ο «MadeinMandello» κινητήρας ξεχωρίζει επίσης χάρη στα καπάκια των κυλινδροκεφαλών σε κόκκινο χρώμα με σατινέ φινίρισμα. Η σέλα (αποκλειστική για τη συγκεκριμένη έκδοση) διαθέτει αδιάβροχη επένδυση Alcantara®, ιδιαίτερα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και φινίρισμα με κόκκινη ραφή, μία δημοφιλής στυλιστική επιλογή, αφιερωμένη σε όσους εκτιμούν την εξεζητημένη εμφάνιση. Πράγματι, αυτό το μοντέλο διαθέτει πληθώρα εκλεπτυσμένων λεπτομερειών: τάπα ρεζερβουάρ από ανοδιωμένο μαύρο billetαλουμίνιο, μαύρο πλαίσιο προβολέα, όπως είναι και τα καλύμματα των μπεκ και το κάλυμμα της αντλίας του πίσω φρένου.

Συνεχίζοντας την παράδοση, η V7 IIICarbon είναι το μοναδικό μοντέλο περιορισμένης παραγωγής της οικογένειας V7 III.Η σειρά αρίθμησης κάθε μοντέλου αποτυπώνεται σε ταμπελάκι τοποθετημένο στο τιμόνι: μόλις 1921 διαθέσιμα τεμάχια, αριθμός που αναφέρεται στο έτος ίδρυσης της MotoGuzzi.

Επισκεφτείτε σήμερα ένα σημείο πώλησης MotoGuzzi για να ενημερωθείτε για το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που προσφέρεται σε όλα τα μοντέλα MotoGuzzi:

  • Δωρεάν διετής επέκταση εργοστασιακής εγγύησης
  • Δωρεάν 4 χρόνια οδική βοήθεια
  • Ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα: προκαταβολή από 0%, έως 72 μήνες εξόφληση

ΚΤΜ - Νέα KTM XC και XC-F για το 2025 με σημαντικές αναβαθμίσεις

Αναβαθμίσεις σε πλαίσιο, αναρτήσεις, εργονομία και πλέον με την Μονάδα Συνδεσιμότητας Offroad
motomag ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/4/2024

Για το 2025 η σειρά των Cross-Country μοντέλων KTM XC και XC-F, που απευθύνεται στους Αμερικανούς αναβάτες, δέχεται τις αναβαθμίσεις που υιοθετήθηκαν απευθείας από την KTM Factory Racing, παρέχοντας στους αναβάτες μια ακόμη πιο Ready 2 Race εμπειρία.

Όσον αφορά το πλαίσιο αυτό έχει λάβει την πιο σημαντική αναβάθμιση, με ορατές εγκοπές και αλλαγές στο πάχος του τοιχώματος του σωλήνα γύρω από το μπροστινό μέρος, τις βάσεις κινητήρα και τις περιοχές στήριξης του πίσω αμορτισέρ.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Αυτές οι αλλαγές έγιναν για να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά ελαστικότητας του πλαισίου και να μειώσουν το βάρος κατά περίπου 300 γραμμάρια, διατηρώντας παράλληλα τη συνολική σταθερότητα και βελτιώνοντας τη συμπεριφορά των μοτοσυκλετών της σειράς στις στροφές. Ένα αναβαθμισμένο ψαλίδι με επεξεργασμένη γλίστρα αλυσίδας και νέο πεντάλ πίσω φρένου με βελτιωμένη ανθεκτικότητα ολοκληρώνει τις αναβαθμίσεις που έγιναν στο πλαίσιο.

Το πιρούνι WP XACT Closed Cartridge παρέχει βελτιωμένη αίσθηση ενώ τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά απόσβεσης έρχονται χάρη σε μια νέα φιλοσοφία εμβόλου μεσαίας βαλβίδας που βελτιστοποιεί τη ροή λαδιού εντός του φυσιγγίου.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Στο πίσω μέρος, το πίσω αμορτισέρ WP XACT επωφελείται από μια αναβαθμισμένη σύνδεση με ανανεωμένες τσιμούχες και μπουλόνια σύνδεσης μικρότερης διαμέτρου. Η ρύθμιση αυτή έχει έρθει απευθείας από την KTM Factory Racing Team. Με αυτές τις αναβαθμίσεις μειώνεται το βάρος ενώ βελτιώνεται και η ακαμψία.

Εργονομικά, η σειρά KTM XC και XC-F διαθέτει νέα καλύμματα, ρεζερβουάρ με διπλά πλαστικά παρέχοντας μια φρέσκια και πιο επιθετική εικόνα ενώ έχει βελτιωθεί λόγω της συγκεκριμένης εργονομίας και η ψύξη. Αλλαγές έχουμε και στα γραφικά τα οποία τονίζουν το πορτοκαλί και μαύρο χρώμα της σειράς.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Τα μοντέλα KTM XC και XC-F του 2025 διαθέτουν επίσης νέα σχεδίαση στην εισαγωγή αέρα όπως επίσης νέο είναι το snorkel στο φίλτρο αέρα.

Η Μονάδα Συνδεσιμότητας Offroad -δίνεται ως έξτρα στα KTM PowerParts- για τη σειρά XC και XC-F θα υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό. Το CUO προσφέρει διάφορες λειτουργίες και επιλογές προσαρμογής μέσω της εφαρμογής KTMconnect. Αυτό λειτουργεί σε δύο μέρη: το CUO είναι τοποθετημένο στο επάνω δεξί πιρούνι μεταξύ της πάνω και της κάτω τιμονόπλακας, και ο αισθητήρας GPS στο μπροστινό φτερό το οποίο πρέπει να αγοραστεί από τα KTM PowerParts.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Η σειρά KTM XC και XC-F του 2025 θα φτάσει στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της KTM τον Μάιο.

Ετικέτες