Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

MOTO GUZZI V7 III CARBON (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ MOTO GUZZI

Η V7 IIICARBON ΑΠΟΚΑΛΥΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΑΡΗΣΤΑ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ - 1921 ΟΧΗΜΑΤΑ - ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ MOTOGUZZI.

Η MotoGuzziV7 IIICarbon αντιπροσωπεύει τη νεότερη ερμηνεία μίας από πιο κλασικές ιταλικές μοτοσυκλέτες.Από το 1967, όταν άρχισαν οι πωλήσεις των πρώτων μοντέλων, η V7 έγινε η σαγηνευτική πρέσβειρα των αξιών της ποιότητας και της αυθεντικότητας που χαρακτηρίζουν τον Οίκο του Αετού, ξεχωρίζοντας για τον σχεδιασμό αλλά καιτον τεχνικό εξοπλισμό της.

Σήμερα, στην τρίτη έκδοσήτης, η  V7 III είναι ταυτόχρονα μία σύγχρονη μοτοσυκλέτα και ένα σύμβολο της ιταλικής προέλευσης, συγκεντρώνοντας την εκτίμηση ενός ευρέος και ετερογενούς κοινού. Αυτό επιτυγχάνεται αφενός χάρη στην ποιότητα κατασκευής, την ευελιξία και την ευκολία χειρισμού, χαρακτηριστικά που την καθιστούνιδανική για αστική χρήση, και αφετέρου χάρη στο μοναδικό και απαράμιλλο στυλ. Επιπλέον υπάρχουν εκτεταμένες δυνατότητες προσωποποίησης, με μια εξαιρετική συλλογή αξεσουάρ και ειδικών εξαρτημάτων.

Σε αυτό το επιτυχημένο πλαίσιο εντάσσεται σήμερα η εκλεπτυσμένη V7 IIICarbon, διαθέσιμηστα σημεία πώλησης MotoGuzzi στην τιμή των 9.940 ευρώ.

 

Παράδοση και σπορ χαρακτήρας συνδυάζονται σε μία μοναδική δημιουργία

Η V7 IIICarbonεξυμνεί την εξατομίκευση, με την αυθεντικότητα και την καλαισθησία της εμπλουτίζοντας το στυλ της με τον αυθεντικό σχεδιασμό της V7 και την υψηλή ποιότητα πολυάριθμων εξαρτημάτων απόανθρακόνημα, όπως τα κοντά φτερά και τα πλαϊνά φέρινγκπου υπογραμμίζουντο νέο και δυναμικό χαρακτήρα του bestseller μοντέλου τηςMotoGuzzi. Με τη V7 III Carbon, τα στοιχεία από ανθρακόνημα, που συνήθως προορίζονται για supersport μοντέλα, εισάγονται για πρώτη φορά στον κόσμο των κλασικών μοτοσυκλετών παραγωγής, μία σπορ πινελιά σε απόλυτη συνέπεια με την ιστορία της V7.

Η εξολοκλήρου μαύρη ματ απόχρωση της V7 IIICarbon ενισχύεται από την αντίθεση λεπτομερειών σε κόκκινο χρώμα, που επιλέχθηκε για τη δαγκάνα Brembo του μπροστινού δισκόφρενου, τα λογότυπα στα πλαϊνά φέρινγκ και το σήμα του αετού στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Ο «MadeinMandello» κινητήρας ξεχωρίζει επίσης χάρη στα καπάκια των κυλινδροκεφαλών σε κόκκινο χρώμα με σατινέ φινίρισμα. Η σέλα (αποκλειστική για τη συγκεκριμένη έκδοση) διαθέτει αδιάβροχη επένδυση Alcantara®, ιδιαίτερα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και φινίρισμα με κόκκινη ραφή, μία δημοφιλής στυλιστική επιλογή, αφιερωμένη σε όσους εκτιμούν την εξεζητημένη εμφάνιση. Πράγματι, αυτό το μοντέλο διαθέτει πληθώρα εκλεπτυσμένων λεπτομερειών: τάπα ρεζερβουάρ από ανοδιωμένο μαύρο billetαλουμίνιο, μαύρο πλαίσιο προβολέα, όπως είναι και τα καλύμματα των μπεκ και το κάλυμμα της αντλίας του πίσω φρένου.

Συνεχίζοντας την παράδοση, η V7 IIICarbon είναι το μοναδικό μοντέλο περιορισμένης παραγωγής της οικογένειας V7 III.Η σειρά αρίθμησης κάθε μοντέλου αποτυπώνεται σε ταμπελάκι τοποθετημένο στο τιμόνι: μόλις 1921 διαθέσιμα τεμάχια, αριθμός που αναφέρεται στο έτος ίδρυσης της MotoGuzzi.

Επισκεφτείτε σήμερα ένα σημείο πώλησης MotoGuzzi για να ενημερωθείτε για το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που προσφέρεται σε όλα τα μοντέλα MotoGuzzi:

  • Δωρεάν διετής επέκταση εργοστασιακής εγγύησης
  • Δωρεάν 4 χρόνια οδική βοήθεια
  • Ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα: προκαταβολή από 0%, έως 72 μήνες εξόφληση