MotoGP: Μείνε στο motorhome της ομάδας του Marc Marquez στο Grand Prix της Καταλονίας!

Μοναδική ευκαιρία να γίνεις γείτονας του 8 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, και μάλιστα εν ώρα αγώνα
Marc Motorhome
Από το

motomag

6/7/2023

Ο Marc Marquez συνεργαζόμενος με την πλατφόρμα ενοικίασης καταλυμάτων Airbnb και με το MotoGP, δίνει τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς να διανυκτερεύσουν στο motorhome της ομάδας του εργοστασιακού αναβάτη της Honda στο Grand Prix της Καταλονίας στις 2 Σεπτεμβρίου.

Οι απανταχού φίλοι του MotoGP και ειδικότερα του Ισπανού πολυπρωταθλητή Marc Marquez έχουν ήδη προγραμματίσει να βρίσκονται στο Grand Prix της Καταλωνίας που θα διεξαχθεί 1-3 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο μια είδηση της τελευταίας στιγμής που αφορά μια νέα συνεργασία του Ισπανού με την πλατφόρμα ενοικίασης καταλυμάτων Airbnb και με το MotoGP, έρχεται να κάνει τα όνειρα πολλών φίλων του αθλήματος πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια του Καταλανικού Grand Prix δύο τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να διανυκτερεύσουν στο motorhome της ομάδας του Marc Marquez, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο ιδιωτικό motorhome του Ισπανού αναβάτη της Honda… ναι, καλά διαβάσατε, θα μπορείτε να βιώσετε για κάποιες ώρες το πώς ζει κατά τη διάρκεια των αγώνων ο Marquez, αλλά και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές καθώς θα είστε στην καρδιά της αγωνιστικής δράσης στο Καταλανικό GP.

Marc Marquez Motorhome

Το εν λόγω motorhome φέρει όπως είναι λογικό τον αριθμό 93, ο οποίος είναι και ο αριθμός που χρησιμοποιεί ο Marquez από την αρχή της αγωνιστικής του καριέρας, ενώ το κόστος διαμονής για όποιον ενδιαφέρεται θα είναι στα 93 ευρώ (!) το οποίο όπως καταλάβατε και πάλι είναι μια αναφορά στον αγωνιστικό αριθμό του αναβάτη του HRC. Οι τυχεροί οι οποίοι θα προλάβουν να κλείσουν το motorhome θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα αντικείμενα που κοσμούν το “κινούμενο σπίτι” της ομάδας του Marquez όπως αγωνιστικές φόρμες, κράνη, t-shirt ακόμη και τρόπαια από τις επιτυχίες του. Ταυτόχρονα θα έχουν ελεύθερο πάσο για το MotoGP Vip Village, βόλτα στον προσομοιωτή του MotoGP καθώς και προσωπική ξενάγηση στον χώρο του paddock, συμπεριλαμβανομένων των pit boxes. Στις 19 Ιουλίου και ώρα 19:00 Ισπανίας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εισέλθουν στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα: airbnb.com/motogp ώστε να κάνουν την κράτηση τους. Είμαστε σίγουροι πως η σελίδα εκείνη την ημέρα θα δεχθεί χιλιάδες αιτήματα ωστόσο ο τυχερός θα είναι μόνο ένας.

Marc Marquez AirbnbMarc Marquez MotorhomeMarc Marquez Motorhome
Ετικέτες

MotoGP, Bastianini: "Η Ducati πιέζει αλλά είμαι ήρεμος”

Οι Ιταλοί πιέζουν για αποτελέσματα ωστόσο ο Bastianini δεν φαίνεται να ανησυχεί
motomag MotoGP, Bastianini: "Η Ducati πιέζει αλλά είμαι ήρεμος”
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Το συμβόλαιο του Enea Bastianini με την Ducati Lenovo Team λήγει τη φετινή χρονιά και οι μνηστήρες για τη θέση του αναμφίβολα είναι πάρα πολλοί. Τα περισσότερα συμβόλαια των αναβατών όπως διαβάσατε στο ΜΟΤΟ λήγουν στο τέλος του έτους και αυτό σημαίνει ένα πράγμα πως ο Bastianini πρέπει να φέρει αποτελέσματα τα οποία θα του προσφέρουν την ανανέωση του συμβολαίου στην εργοστασιακή ομάδα του Borgo Panigale.

Μέχρι στιγμής η θέση του Bastianini στην Ducati Lenovo Team μοιάζει με ηλεκτρική καρέκλα καθώς αγωνιστικά ο Ιταλός δεν έχει πετύχει και τα καλύτερα αποτελέσματα. Στην Jerez ο αναβάτης της ιταλικής εταιρείας στον αγώνα Sprint κατέλαβε την 13η θέση ενώ στον κυρίως αγώνα της Κυριακής τερμάτισε στην 5η θέση.

Την επομένη στο μονοήμερο τεστ που έλαβε χώρα στην ίδια πίστα ο Bastianini είχε νωρίς μία άσχημη πτώση με τον ίδιο να ολοκληρώνει την διαδικασία στην ένατη θέση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του το τεστ ήταν θετικό καθώς κατάφερε να βρει πολλές λύσεις που θα τον βοηθήσουν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αν και για να λέμε την αλήθεια θα χρειαστεί ένας αγωνιστικός άθλος για να κρατήσει ο ίδιος την θέση του στην Ducati Lenovo Team.

MotoGP, Bastianini: "Η Ducati πιέζει αλλά είμαι ήρεμος”

O Bastianini αναφέρθηκε στη συνέχεια τόσο για το τεστ όσο και για την πίεση που δέχεται από την Ducati Lenovo Team ώστε να αποδώσει τα μέγιστα: “Δυστυχώς, δεν ξεκίνησε η μέρα με τον καλύτερο τρόπο. Είχα μία άσχημη πτώση στην στροφή 7. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκα αν και αγχώθηκα όσον αφορά την δουλειά που έπρεπε να γίνει.

Στη συνέχεια ηρέμησα οπότε καταφέραμε να δουλέψουμε σε πολλούς τομείς. Βρήκαμε την σωστή ρύθμιση στο φρενάρισμα ενώ επίσης βελτιώσαμε τον ρυθμό, ωστόσο στο αργό κομμάτι της πίστας πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο. Στο Le Mans τα πράγματα θα είναι διαφορετικά είναι μία πίστα στην οποία έχω κερδίσει -2022- και εκεί έχω αυτοπεποίθηση.

Η ομάδα πιέζει για να έρθουν τα αποτελέσματα ωστόσο είμαι ήρεμος. Το σημαντικό στην αρχή της χρονιάς ήταν να επανακτήσω την αυτοπεποίθηση μου όσον αφορά την οδήγηση. Ήρθαν και κάποια καλά αποτελέσματα ωστόσο τώρα είναι σημαντικό να πετύχω ακόμη περισσότερα”.

Αν και τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τον Bastianini o ίδιος δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα, μένει να δούμε αν ο αναβάτης της Ducati Lenovo Team γνωρίζει ήδη τι έχουν αποφασίσει τα μεγάλα κεφάλια της Ducati Corse και παίζει εκ του ασφαλούς ή έχει κάποιον άσσο στο τσεπάκι του όσον αφορά το αγωνιστικό του μέλλον.

MotoGP, Bastianini: "Η Ducati πιέζει αλλά είμαι ήρεμος”

 

Ετικέτες